2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de bebekten once asiri sidettli olurdu en agir majezik olmadan asla geciremezdim. 2 aydir adet oluyorum sadece hafif bir rahatsizlik oluyor. Ki sezeryanla dogum yaptim.
ay benim de cok agrili olurdu. Mumkunse 1-2 yil olmak istemiyorum cok rahat boyle

masallah size ne guzel nasip olmus. Ablamin 20 yildir olmuyor, tup bebek denemiyorlar ama pirlanta gibi anne baba olacak bir cift olduklari icin ben uzuluyorum.

Cumartesi güne sunnet randevusu aldım Sonradan fark ettim ki öğretmenler günü. Keske baska güne alsaydım. Belki eşim sürpriz hazırlardı.
Ben size anlatmadım demi .Gecen gun evlilik yıldönümümüzdü.Oglusla oldugu kadar 2 cesit yemek bir de uyduruk bi tatli yaptim. Benimki 7 de gelirdi .7 oldu yok 7.30 yok 8 hala yok.Ustelik ulaşamıyorum. En son is arkadaşının karisina mesaj atmak zorunda kaldimn.Esimden haber alamiyorum acaba eşin biliyor mu diye
Meger benimki hediye telaşına düşmüş .Ararsam dayanamam pot kirarim diye acmamis.

bende adet olmak istiyorum ya şişlikten patlayacağım

başta ateşlenmediyse ateşlenmez canım bizimde ateş olmadı
Ne zamandan beri olmuyosun ??

Bizde 4.ay aşıyı saat 2buçukta olduk şuan 4buçuk ateşi 35.7 çıkmaz inşallah 4.ay aşısı ateş yapıyor mu acaba ?

Benm arkadasta öyle süt koruyo sanmış meğer hamileymiş :) aynen bende 3 gebelik yaşadım üçünde de mide bulantısı flan yasamadım dediğn gbi ultrasonda gormesem hamile değilm sanacaktım üstelik adetten 4gün önce öğrenmiştim adet zamanıda lekelenmem olmuştu hamile oldğmu bilmeseydm adetim sökülmedi deyip sökücü bile içerdim geçen ay olduğu gbi :) çünkü yine lekelenme olmuştu aman Rabbim isteyen kullarına tattırsın bu duyguyu biz çok şükür savdık sırayı. Benmde adetim aylarca gelmezdi ergenliğmden beri düzensiz. Şimdi olmayınca korkudan gözüm patlıyo

Adet olamamak da tuhaf gerçekten. Gerçi ben adet olursam oğlumla ilgilenemem, çok ağrım oluyor, yataktan kalkamıyorum. Böylesi iyi oldu yani.
Doğumdan sonra ağrı hafifler diyolar öyle olmadı mı ? Benm ağrısız olurdu gebelikten önce şimdi ağrılı geçiyor bacaklarıma vuruyor ağrısı

Mama içiriken pışpışlamıyorsun değil mi?

Hem anne sutu hem de mama verenler, ek gidaya ne zaman gecmeyi dusunuyorsunuz?
Ben 5.ayda yani 10 gün sonra geçmeyi düşünüyorum canım en azından tadımlar çıksın aradan istiyorum öğün olarak olmasa da 3 günde bir yeni sebze meyve tatsın 1-2 çay kaşığı 3 gün kuralıyla vericen zaten. 6.aydan sonra başlayan arkadaşlarım problem yaşıyor şuanda bende korktum.

Canım ben de mama artı anne sütü şeklinde gidiyorum. Günde kaç cc mama alıyor bebeğin? Benimki 180cc alıyor. 4,5aylık.6aydan önce tadım yaptırsam mı ben de diyorum? Nasıl yapmayı düşünüyorsun sen? Meyve sebzenin suyunu mu vereceksin?

Afilim92 rotanın 2.dozunu 22aralıkta yaptıracakmışız bugun 4.ay aşısını oldu sadece.
Biz de dun asi olduk ates yapti yine .Bugun de aşırı huysuz. Gecmis olsun size de canim .Evet aralikta yapılacak bizim rota da .Aralikta aşı yok gitmem saglik ocagina da aman .
Ben hiç adet olmadım daha. En son hamile kalmadan oldum işte. Hala bir şey yok.
Ben de ben de Karnim cok şiş 3 aylik gibi oldu yine

Kızlar meraba buara oğlumdan fırsat bulup foruma giremyrm elime telefonu bile alamıyorum. Acayip huy değiştrdi doğduğundan beri akşam 20-20.30 gibi derin uykuya geçip en az kesintisiz 4 saat uyuyan çocuk gitti yerine mızır mızır gece 23-24leri gören ve uyuduktan sonra saat başı ağlayarak uyanan bi çocuk geldi..yaklaşık 10 gündür böyle geceleri perişan ediyor beni sabah 7 de güne başlardı şimdi 9 da uyanıyor gece uyamadığı için. Gün içinde çok uyumaya başladı normalde gündüz uykusu 3 kez yarımşar saat olurdu dün iki kez 2 saat uyudu.bugün yine uyanık ama keyifsiz uykusuz.. azönce oyuncaklarını kucağına koyup mutfağa gittim bi geldim uyumuş.. hayır ne oldu da bu kadar değişti geceyle gündüzü karıştrdı anlamıyorum.. atak mı yaşıyoruz acaba umarım bu durum geçicidr.. sizinde bebeklerinzde huy değişimi oldu mu atak haftalarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…