- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #72.621
Yan etkisi vardır mutlaka ama ağır şeyler değildir. Keşke derste daha iyi dinleseymisim :)
Benm kizimn 2 disi var bileCanım benimde 2 tane arkadaşım 6 aydan önce bişey vermiycem dediler. Şimdi birisinin bebeği 9 aylık biri 11 aylık ikiside doğru düzgün bişey yemiyormuş. Onlara da erken ver diyenlerin bebekleri gayet iyi yiyormuş. Bende 6 aydan önce vermem diyordum ama fikrim değişti bu konuda. Ben mama verdiğim az anne sütü aldığı için o konuda problemim yok ama senin sadece anne sütüyse bişey diyemem ama 1 çay kaşığı tattırmakls bişey olmaz heralde. 6.ayda hem emeklemesi hem çevreye ilgisi hem diş problemleri olduğu için yemek ilgisini çekmiyor sanırım.
O kötü olmuş yas hiç bişeye faydası yok ki niye öyle bişey yapmış annen
Tek öğün canım yani 5 kere 120 cc alıyor benim kızım.
Narkoz değil ama sedasyon deniyor canım araştırabilirsin. Bizim dikişli yöntemle oldu onunda farklı yolları var sanırım. 2 günde toparladı canım. Hayırlı ılsun sünnetinizSünnet yaptıran anneler sorum size :
Ben uyguladiklari yontemi sordum ancak unuttum hareket etmemesi icin hafif uyutcaz dediler .Bu narkoz olmuyor demi? .Telde ısrarla sordum ama güvenemedim.
Nerden aldın canım randevuyu bizimde perşembe olacak stresliyimCumartesi güne sunnet randevusu aldımSonradan fark ettim ki öğretmenler günü. Keske baska güne alsaydım. Belki eşim sürpriz hazırlardı.
Ben size anlatmadım demi .Gecen gun evlilik yıldönümümüzdü.Oglusla oldugu kadar 2 cesit yemek bir de uyduruk bi tatli yaptim. Benimki 7 de gelirdi .7 oldu yok 7.30 yok 8 hala yok.Ustelik ulaşamıyorum. En son is arkadaşının karisina mesaj atmak zorunda kaldimn.Esimden haber alamiyorum acaba eşin biliyor mu diye
Meger benimki hediye telaşına düşmüş .Ararsam dayanamam pot kirarim diye acmamis.
Doğumdan beri hiç olmadım canımNe zamandan beri olmuyosun ??
Bizde 4.ay aşıyı saat 2buçukta olduk şuan 4buçuk ateşi 35.7 çıkmaz inşallah 4.ay aşısı ateş yapıyor mu acaba ?
Sedasyon demişlerdir cnm, tam bayıltmıyorlar. Benim görüştüğüm Dr 2aydan sonra anne baba ve yabancı ayrımı yaptıkları için,bir yabancının elinde ayaklarını tutarak ağlatarak işlem yapmayı doğru bulmuyorum. Travma yaratabiliyor o yüzden sedasyonla yapıyorum dedi.Sünnet yaptıran anneler sorum size :
Ben uyguladiklari yontemi sordum ancak unuttum hareket etmemesi icin hafif uyutcaz dediler .Bu narkoz olmuyor demi? .Telde ısrarla sordum ama güvenemedim.
Benimki de alıyor ama emzik oluyor o aldığı şey. En başından beri biberonla uyutmuyorum ben çünkü eninde sonunda o biberon bitecek ve boş hava çekecek. O yüzden benim uygulamam biraz kolay olmus olabilir. Seninki gece uyanıyor mu ki?
5 ay dolup 6ya girince baslatiyor canim. aynen, vermiyorum.E burda ek gıdaya 6. Aydan sonra başlanır diyor ya canım, sana neden 5. Ay dediki? Sen mama vermiyordun değilmi
bilmiyorum ki canim, ben konuyu acmiyorumTüp bebek denemiyorlarsa olmuyor demek yanlış olur canım ,neden denemiyorlar ki ?
bilmiyorum ki canim, ben konuyu acmiyorum
Doğru söylüyorsun canım genelde öyle oluyor. Bizim bebişimiz de tüp bebek. Tedavi öncesi eşime tam 3 sene yalvardım doktora gitmesi için.. En sonunda gitti ve hiç bir sorun çıkmadı. Neyin korkusuysa bu hala anlamış değilim. Boşu boşuna geçen bir 3 sene..Erkek kaynaklı bir problem olabilir kadınlar herşeyini döküyor maşallah :) ama erkekten kaynaklıysa sır perdesi iniyor ..
Kızlar emzirme dönemde antibiyotik kullananınız oldu mu? Ben bugün antibiyotiğe başlamak zorunda kaldım. Çok tereddütte kaldım içmekte ama içtim mecburen. Yan etki olarak bebekte ishal durumu söz konusuymuş.. Umarım bişey olmaz
Doğru söylüyorsun canım genelde öyle oluyor. Bizim bebişimiz de tüp bebek. Tedavi öncesi eşime tam 3 sene yalvardım doktora gitmesi için.. En sonunda gitti ve hiç bir sorun çıkmadı. Neyin korkusuysa bu hala anlamış değilim. Boşu boşuna geçen bir 3 sene..
Her antibiyotik farklıdır ama dr emzirdiğini bilerek reçete ettiyse sorun olmaz.Ben geçen ay 10 gün antibiyotik kullandım günde 3x1000mg çok şükür bebeğimde sorun yaşamadım.Kızlar emzirme dönemde antibiyotik kullananınız oldu mu? Ben bugün antibiyotiğe başlamak zorunda kaldım. Çok tereddütte kaldım içmekte ama içtim mecburen. Yan etki olarak bebekte ishal durumu söz konusuymuş.. Umarım bişey olmaz
Benim eşim hiç sorun etmemişti vermişti örnek zaten bir sorunda yoktu sizinki gibi ama bir sorun olsa çok rahat söyleyemezdik tüp bebek diye erkekler bu konuyu çol farklı değerlendiriyorlar , olan bana olmuştu zaten , gereksiz rahim filmi ,laproskopi ( yanlış tanı konmuş boşuna delip çıkmışlar bir sorun yokmuş ) bir sürü hormon tedavisi aşılama kilolar kilolar sonuç kocaman bir “0” sebepsiz infertilite :) veee bezmiş bir ben ilk tüp bebek denemesi sonuç pozitifçok şükür hep duamdır Rabbim kimseye aratmasın ..
Ben aldm canm'Bu Cocuk Aç' kitabini alan var mi?
Benimki de öyle. Ama benimki 30 dk olunca uyanıyor, boncuk boncuk bakıp gülüyor uyutmaya çalışınca da. Tabi bir yarım saat sonra da uykusunu alamadı diye ağlıyorKızlar bir haftadır dikkat ediyorum oğlum yatırdıktan tam 46 dk sonra ağlayarak uyanıyor şaşkınlık içindeyim yani saat gibi resmen varmı böyle bir şey yaşayan...
Bazen tekrar uyutmaya uğraşıyorum 10 15 dk uyuyo bazen de boncuk boncuk bakıp gülüyor kalkmak istiyor
Ben de ben deUyumak istiyorum 2 saat uykuya bile razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?