2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benm kizimn 2 disi var bile

Sünnet yaptıran anneler sorum size :
Ben uyguladiklari yontemi sordum ancak unuttum hareket etmemesi icin hafif uyutcaz dediler .Bu narkoz olmuyor demi? .Telde ısrarla sordum ama güvenemedim.
Narkoz değil ama sedasyon deniyor canım araştırabilirsin. Bizim dikişli yöntemle oldu onunda farklı yolları var sanırım. 2 günde toparladı canım. Hayırlı ılsun sünnetiniz

Nerden aldın canım randevuyu bizimde perşembe olacak stresliyim
Ne zamandan beri olmuyosun ??

Bizde 4.ay aşıyı saat 2buçukta olduk şuan 4buçuk ateşi 35.7 çıkmaz inşallah 4.ay aşısı ateş yapıyor mu acaba ?
Doğumdan beri hiç olmadım canım

Sünnet yaptıran anneler sorum size :
Ben uyguladiklari yontemi sordum ancak unuttum hareket etmemesi icin hafif uyutcaz dediler .Bu narkoz olmuyor demi? .Telde ısrarla sordum ama güvenemedim.
Sedasyon demişlerdir cnm, tam bayıltmıyorlar. Benim görüştüğüm Dr 2aydan sonra anne baba ve yabancı ayrımı yaptıkları için,bir yabancının elinde ayaklarını tutarak ağlatarak işlem yapmayı doğru bulmuyorum. Travma yaratabiliyor o yüzden sedasyonla yapıyorum dedi.

Artık uyanıyor cnm, 2 haftadır 3-4 kere uyanıyor. Ataktan mı bilmiyorum, atakta son haftamız bakalım, düzelirse atak diyeceğim, düzelmezse yandım, gerçi ilk iki uyanmasında meme vermeyip kucakta pışpışlayıp öyle uyutuyorum geri. Memeye mi alıştı ondan da emin değilim. Yoksa diş sancısı mı var ondan mı uyanıyor ondna da emin değilim:)) anlayacağın bi şeyler oluyor ama anlamıyorum

Kızlar emzirme dönemde antibiyotik kullananınız oldu mu? Ben bugün antibiyotiğe başlamak zorunda kaldım. Çok tereddütte kaldım içmekte ama içtim mecburen. Yan etki olarak bebekte ishal durumu söz konusuymuş.. Umarım bişey olmaz

Erkek kaynaklı bir problem olabilir kadınlar herşeyini döküyor maşallah :) ama erkekten kaynaklıysa sır perdesi iniyor ..
Doğru söylüyorsun canım genelde öyle oluyor. Bizim bebişimiz de tüp bebek. Tedavi öncesi eşime tam 3 sene yalvardım doktora gitmesi için.. En sonunda gitti ve hiç bir sorun çıkmadı. Neyin korkusuysa bu hala anlamış değilim. Boşu boşuna geçen bir 3 sene..

Afilim92 üni.hast endoskopide çalışmıştım orda veriliyordu hastalara çektiren varsa biliyordur , damar yoluyla verilen bir ilaçla bir kaç sn içinde uyuyor hasta ama “uyuşmuyor “ yani doğal bir uyku gibi bilinç açık ama uykulu oluyor , işlem bitiminden kısa bir süre sonra uyanıyor kendiliğinden ,her yaş grubundan hast uygulanan bir yöntemdi cnm ..

Ben kullanmıştım kbb vermişti bir sorun oluşmadı zaten emziren anneye göre hamişlikte kullanılanlardan vermiştir , geçmiş olsun canım.

Benim eşim hiç sorun etmemişti vermişti örnek zaten bir sorunda yoktu sizinki gibi ama bir sorun olsa çok rahat söyleyemezdik tüp bebek diye erkekler bu konuyu çol farklı değerlendiriyorlar , olan bana olmuştu zaten , gereksiz rahim filmi ,laproskopi ( yanlış tanı konmuş boşuna delip çıkmışlar bir sorun yokmuş ) bir sürü hormon tedavisi aşılama kilolar kilolar sonuç kocaman bir “0” sebepsiz infertilite :) veee bezmiş bir ben ilk tüp bebek denemesi sonuç pozitif çok şükür hep duamdır Rabbim kimseye aratmasın ..

Her antibiyotik farklıdır ama dr emzirdiğini bilerek reçete ettiyse sorun olmaz.Ben geçen ay 10 gün antibiyotik kullandım günde 3x1000mg çok şükür bebeğimde sorun yaşamadım.

Bende de benzer durum oldu. Rahim filmi çekildim tüplerden biri tıkalı çıkmış laparoskopi olman şart dediler oldum ama tıkalı değilmiş çok şükür laparoskopi sonrası kendiğiliğinden oldu

Benimki de öyle. Ama benimki 30 dk olunca uyanıyor, boncuk boncuk bakıp gülüyor uyutmaya çalışınca da. Tabi bir yarım saat sonra da uykusunu alamadı diye ağlıyor

Uyumak istiyorum 2 saat uykuya bile razıyım
Ben de ben de en son dün 2 3 saat uyudum hala uyku yok bana, uyusun diye ayakta zıplayarak emzirmekten belimi incittim eşim de demez mi niye uyumadın çocuk gece boyunca uyudu diye, 1den 3e kadar kucağımda pış pış ile uyudu, sonra 5ten 5.45e kadar yatağında uyudu, o 45 dkda lavaboya git, su iç vs diyip yatağa yattığım anda kıvranmaya başladı sonra sa uyandı. Ancak şimdi yeni uyudu, onda da yine ayakta zıplayarak emzirerek. Çocuk gece boyunca uyumuşmuş, demiyor ki sağol sayende çocuk ağlamadı da uyuyabildim, o yüzden çocuk gece boyunca uyudu sanıyorum. Anlamıyorlar anlamıyorlar. Nefret ediyorum artık herkesten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…