2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de olamadım daha. O zaman stres yapmak da azaltırmış, sakin olmak gerekiyormuş.
48 saat içerisinde Türkiye'ye geldim aşı için hemen döndüm. Acaba istemeden stres mi oldum. Çok da rahattım ama. Allah'tan buzdolabında süt stoğu var biraz. ondan içiriyorum. Dünden beri de süt yapıcı yemediğim içmediğim kalmadı. Gece emzirdim uyumaya devam etti. Bakalım artacak mı sütüm. Birazdan sağacağım.

Geçen ay sökücüyle adet oldm bu ay yasmin kullandm mecburen kullanmayacağm ya ilk ve son emzirmek geciktiriyodur siznkini benimki zaten düzensizdi ondan
Adet olamamak da tuhaf gerçekten. Gerçi ben adet olursam oğlumla ilgilenemem, çok ağrım oluyor, yataktan kalkamıyorum. Böylesi iyi oldu yani.

Olabilir tabi. Yolculuk yorgunluk da yapar, dinlenince düzelir umarım. Bir de sürekli sağım yapıyorsan o da azaltırmış, ama emziriyorsun da sanırım.

Geçen ay sökücüyle adet oldm bu ay yasmin kullandm mecburen kullanmayacağm ya ilk ve son emzirmek geciktiriyodur siznkini benimki zaten düzensizdi ondan

Adet olmaktan hiç bir zaman hoşlanmadım :) hele ki 9 sene boyunca hamile miyim ay bu ay adetim gelmese keşke diye uğraşınca :) Şimdi de emzirdiğim için herhalde adet olmuyorum ama sütüm azaldı belki de adet olaacğım. Haberlerde rastlamışsınızdır. Hamile olduğunu bilmiyordu sancı ile hastaneye gitti doğum yaptı diye. Eskiden çok gülerdim insan nasıl anlamaz diye. Adet de olmyoruz ya:) ya hamile kaldıysak ve bebek 3 aylık olduysa:) Benim kuzenimin eşi hiç fark etmedi emzirirken hamile kalmış. fark ettiğinde şok oldu.. 3. çocuğu istemiyorlardı ama artık aldırmak için çok geçti. Şimdi 2. çocuğu 1 yaşına gelmeden 3. çocuğunu kucağına alacak:) Ben 2 hamileliğimde de ne mide bulantısı ne tiksinme ne halsizlik hiçbir şey hissetmedim. Çocuğu ultrasonda görmesem ve göbeğim çıkmıyor olsa hamile olduğumu anlamıycaktım :) Yaniii şimdi de adet olmayı 4 gözle bekliyorum :)

Olabilir tabi. Yolculuk yorgunluk da yapar, dinlenince düzelir umarım. Bir de sürekli sağım yapıyorsan o da azaltırmış, ama emziriyorsun da sanırım.
Eve girdiğim andan itibaren emziriyorum taaa ki işe gitmek için evden çıkana kadar :) ama işte de her 3 saatte bir sağıyorum.

Hahahaha öyle bir ihtimal olmamasına rağmen geçen ay test yaptım korkup da, negatif çıktı :)

Adet olamamak da tuhaf gerçekten. Gerçi ben adet olursam oğlumla ilgilenemem, çok ağrım oluyor, yataktan kalkamıyorum. Böylesi iyi oldu yani.
Benim de bebekten once asiri sidettli olurdu en agir majezik olmadan asla geciremezdim. 2 aydir adet oluyorum sadece hafif bir rahatsizlik oluyor. Ki sezeryanla dogum yaptim.

Eve girdiğim andan itibaren emziriyorum taaa ki işe gitmek için evden çıkana kadar :) ama işte de her 3 saatte bir sağıyorum.
Anladım. Düzelir inşallah, bol dinlenip su tüketip kafa rahatlatmak lazım. Ben hiç sağıp ölçmüyorum. Arada memede ağlayınca süt mü gelmiyor diye kontrol ediyorum, onda da gelmeye devam ediyor. Benim sorunum da tazyikli süt, o yüzden sağım hiç önerilmiyor. Neyse zaten ek gıdaya geçince yavaş yavaş anne sütü de azalacak. Üzme kendini, inşallah yeter bebeğine :)

Benim de bebekten once asiri sidettli olurdu en agir majezik olmadan asla geciremezdim. 2 aydir adet oluyorum sadece hafif bir rahatsizlik oluyor. Ki sezeryanla dogum yaptim.
Ay inşallah benim de öyle olur. Ben de majezik olmazsa mahvoluyorum. Benim de sezeryan oldu, bakalım nasıl olacak adet.

siz ikinciyi hemen istiyor musunuz :)
Benim bu ikinci zaten 3. yü düşünmüyoruz:) Allah olmayanlara versin. Bizim oğlanlara sağlıklı uuzun ömür versin. 9 sene çocuğumuz olmadı. 5 kez tüp bebek denedik. 5.tüp bebeğim de Yaman dünyaya geldi. Kendiliğinden hamile kalman imkansız dediler bana hep. Yaman'ı 8 ay emzirdim. Sıkı bir sigara içicisi olmama rağmen hamile kaldığım gün bırakmıştım. Yaman 2 yaşına geldiğinde, eşime ben sigaraya başlıyorum nasılsa 40 yaşına geldim. başka çocuk da istemiyoruz dedim. Sigaraya başladım. 2 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Doğal yolla. Ben şok:) sigara bir daha bırakıldı. Yalın doğdu :) Şimdi hala içmiyorum. 40'ından sonra da 3. yü yapmıyım artık :)

bende adet olmak istiyorum ya şişlikten patlayacağım

Kızlar dün 4. Ay aşımızı olduk dün ateşlenmedi bugünde ateşlenmz değil mi
başta ateşlenmediyse ateşlenmez canım bizimde ateş olmadı

Aynen benim de aşırı agrım oluyor ilaçsız asla , şu an için adet olmamak iyi de her gun acaba olur muyum düşüncesi geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…