2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle katılıyorum :)

Evet canım doğrudur o zaman çünkü demir ilaçları gerçekten bağırsakları yoruyor kabızlık yapıyor. Benim oğlumda da fissür var. Bende vermedim henüz

Sidefer de yapıyormı acaba ? Ben onu aldım bugün üstünde yapmaz yazıyor ama kullananlar ne diyor ??

6.ayda sorunmu oluyo tadmliklara baslaynca. Ben sadece anne sutu veriyorum 6da baslamayi dusunuyorum ama bilemedm bak. Benm arkadasmda 5.ayda yedklernden agzina sur ben sorun yasamadm gorumcem pimpiriklendi kizi bisey yemio dio
Canım benimde 2 tane arkadaşım 6 aydan önce bişey vermiycem dediler. Şimdi birisinin bebeği 9 aylık biri 11 aylık ikiside doğru düzgün bişey yemiyormuş. Onlara da erken ver diyenlerin bebekleri gayet iyi yiyormuş. Bende 6 aydan önce vermem diyordum ama fikrim değişti bu konuda. Ben mama verdiğim az anne sütü aldığı için o konuda problemim yok ama senin sadece anne sütüyse bişey diyemem ama 1 çay kaşığı tattırmakls bişey olmaz heralde. 6.ayda hem emeklemesi hem çevreye ilgisi hem diş problemleri olduğu için yemek ilgisini çekmiyor sanırım.
Benimki ilk tadımı iznim dışında bugün yaptı. Çay içti annem sağolsun
O kötü olmuş yas hiç bişeye faydası yok ki niye öyle bişey yapmış annen
@cigdemmm26 oinone27 günlük toplam cc mı yazdıklarınız yoksa tek öğünlerimi ?
Tek öğün canım yani 5 kere 120 cc alıyor benim kızım.

Off ben bu hatayı yaptım işte ağzına bi şey almadan uyumuyor
Benimki de alıyor ama emzik oluyor o aldığı şey. En başından beri biberonla uyutmuyorum ben çünkü eninde sonunda o biberon bitecek ve boş hava çekecek. O yüzden benim uygulamam biraz kolay olmus olabilir. Seninki gece uyanıyor mu ki?

Sünnet yaptıran anneler sorum size :
Ben uyguladiklari yontemi sordum ancak unuttum hareket etmemesi icin hafif uyutcaz dediler .Bu narkoz olmuyor demi? .Telde ısrarla sordum ama güvenemedim.

Ben uyguladiklari yontemi sordum ancak unuttum hareket etmemesi icin hafif uyutcaz dediler .Bu narkoz olmuyor demi? .Telde ısrarla sordum ama güvenemedim.
Sedasyondan bahsediyorlardır muhtemelen yani kendi kendine nefes alıp verecek ama hafif bir uykudaymis gibi

Benim yaptıracağım dr.bana anlatmıştı tam narkoz diyemem diye yani bir ameliyat yapılacak dozda değil solunumunu etkilemez demişti. Bizde o şekilde yaptıracağız.

@Zehra ungrms canım hangi mamanin son kullanma tarihi iki üç hafta sonra ? Bı yanlışlık olmasın? Benim gönderdiğim mamanin öyleyse arayıp şikayet edicem saticiyi çünku
Yoksa bahsettiği kutu açıldıktan sonraki tüketim mi

Sedasyondan bahsediyorlardır muhtemelen yani kendi kendine nefes alıp verecek ama hafif bir uykudaymis gibi
Peki yan etkisi vs var mi bilgin var mi canim ?Araştıramadım henüz.
Benim yaptıracağım dr.bana anlatmıştı tam narkoz diyemem diye yani bir ameliyat yapılacak dozda değil solunumunu etkilemez demişti. Bizde o şekilde yaptıracağız.
Bir atlatsak rahatlayacağım. Randevu alirken sesim titriyordu. Bir de yaninda mutlaka girmek istiyorum diye belirttim .Ki en ufak kan ,igne vs o atmosferilde düşünürken bile bayilan biriyim .Kan gormeden bile kan tutar. Annelik yurek yemekmis sanirim

Yan etkisi vardır mutlaka ama ağır şeyler değildir. Keşke derste daha iyi dinleseymisim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…