2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

sabredicez artık canım bizde iki gündür beraber uyuyorduk eşimle çocuk her uyandığında oda uyanıyor muş diye ayrı yattı dün ee ben napayım gözümü kapatıyorum o uyanıyor Allahım sabır versin bizlere

Orasını bilmiyorum şimdi sordum canım cvp versin yazacağım

Bende de benzer durum oldu. Rahim filmi çekildim tüplerden biri tıkalı çıkmış laparoskopi olman şart dediler oldum ama tıkalı değilmiş çok şükür laparoskopi sonrası kendiğiliğinden oldu

Ne güzel canım şanslısın :) laproskopi küçükte olsa bir ameliyat böyle gereksizce insana sitres yaşatılmamalı ..

Afilim92 dr.bana hiç yan etkisi yok diyemem dedi ama olabilecek en düşük doz bu demişti. Ben artık gerisini kurcalamadım açıkçası.
Cok zor bir gun bizi bekliyor .Hayırlısıyla atlatiriz insallah.
Narkoz değil ama sedasyon deniyor canım araştırabilirsin. Bizim dikişli yöntemle oldu onunda farklı yolları var sanırım. 2 günde toparladı canım. Hayırlı ılsun sünnetiniz
Sagol canim .Insallah bizim icin de oyle olur.
Nerden aldın canım randevuyu bizimde perşembe olacak stresliyim
Doğumdan beri hiç olmadım canım
Medova'dan .Dönmesi cok yakin oyun halisinda dikey koyup yatay buluyorum .Bir anda karar verdim .Zaten huysuzdu bu aralar ctesiyi düşünemiyorum .
Beni iceriye almazlarsa yaptırmaktan vazgeçebilirim. Cunku oglum yabancı biri kucağına alip bana vermeyince bile bana küsüp bildigin trip atip meme emmeyen bi bebek.Zaten meme reddini atlatamadik .Hala gun icinde zorladigi anlar oluyor .
Anladim canim .Esim de ben dayanamam deyip duruyor .Yine yalniz kalcam hayirlisi

Ben kullanmıştım kbb vermişti bir sorun oluşmadı zaten emziren anneye göre hamişlikte kullanılanlardan vermiştir , geçmiş olsun canım.
Teşekkür ederim canım. Aynen öyle olandan verdi de ilk baştan pek vermek istemedi. Mecbur kaldı vermeye. İatekli vermeyince tereddüte düştüm ben de

Amiin canımm allah isteyen herkese nasip etsinn. Ne güEl ilkinde tutturmuşunuz :) bizim dr 2. Tuttu ne güzel bizim minik savaşçılarımız herşeyin en güzeline layıklar

Benmkide yaklask 2haftadr bu durumda artk iyice halsizlestm insallah gecicidr

Her antibiyotik farklıdır ama dr emzirdiğini bilerek reçete ettiyse sorun olmaz.Ben geçen ay 10 gün antibiyotik kullandım günde 3x1000mg çok şükür bebeğimde sorun yaşamadım.
Çok şükür canım inşallah ben de yaşamam. Napalım kullanmazsak zaten daha beter olcak

Kızlar bebeğiyle uçak yolculuğu yapanlar oldu mu? Kalkış ve inişlerde neler yaptınız?

Biz kavga ettik gece sanki karşısında büyük insan var gibi bağırıyor çocuğa kovdum bende odadan. Kız gece sabaha kadar çığlık atarak ağladı. En son dayanamadım 5 e doğru yanıma aldım emerken uyuduk ona uyumak denirse tabi

S Susammmmm gerçekten kimse hiçbir şeyi anlamıyor. İnsanlardan anlayış beklemekten biz yorulduk, onlar anlamamaktan bıkmadılar. Zaten çocuklarla uğraşmak bizr yetiyor da artıyor bir de bazen başka şeyler de çıkartıyor eşim moral bozucu. O zaman işte çığrımdan çıkıyorum. Allah bize sabır versin gerçekten, aşırı zor bir süreçten geçiyoruz. Hepimiz sınav veriyoruz resmen

Benim kızım şuan mamayı çok az yiyor yada hiç yemiyor. ilk aylarda çok yiyordu ben o zamanlarda termosa koyuyordum belli bir süre ılık tutuyordu suyu kolaylık oluyordu bana

Biz dr dün akşam kavga ettik. O kadar saçma bir sebepten ki anlatmam gereksiz. Salak eşim sigarayı bırakmaya çalışıyor 2 gündür, zaten ne zaman sigara içmese hep benden çıkarıyor. Dün yine güya bana yardım ediyor rahatsızım ya ayağımdan, o sırada bişey söyledim hayda sen misin onu diyen bir bağrınmaya başladıç burnumdan getirdi gerizrkalı. Güya bana iyilik yapıyor. Bi de küfür etti o sinirle. Ben de ona ettim. Ben o küfürü ortaya ettim diyo bi de utanmaz. Dedim sen git sigara iç çünkğ içmedin mi benden çıkarıyorsun. Bıktım valla ya.

Canım kaçırdım sanırım sünnet mi olacak paşa.Hic stres yapma gayet çabuk ve acısız toparlar merak etme biz olduk ikinci gün sanki olmamış gibiydi umarım sizinde öyle olur.Yanina girme konusunu ozellözel belirt daha sakin olur de ve girmeye calis ben tam basucunda idim ve kulağına sutekli dua ve özellikle ezan okudum sakince mutlaka yapabilirsen ezan oku ezanı dinleyince çok sakinlesiyo bebeler aklında bulunsun şimdiden gecmis olsun kuzuya

benim eşim sağolsun çok anlayışlıdır.Her zamanda yardım etmeye çalışır. Çok nadirde olsa bazen kızım gece geç uyur mızmızlanır.yine mızmızlandığı bir gece eşim şikayet etmeye yeltendi.Kibarca biz yatak odasında kalıcaz sen istersen salonda uyu dedim.yorganı kafasına çekti uyudu. sabahta beni kızıma şikayet ediyor.gece annen beni odadan kovdu diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…