- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #72.641
sabredicez artık canım bizde iki gündür beraber uyuyorduk eşimle çocuk her uyandığında oda uyanıyor muş diye ayrı yattı dün ee ben napayım gözümü kapatıyorum o uyanıyor Allahım sabır versin bizlereBen de ben deen son dün 2 3 saat uyudum hala uyku yok bana, uyusun diye ayakta zıplayarak emzirmekten belimi incittim eşim de demez mi niye uyumadın çocuk gece boyunca uyudu diye, 1den 3e kadar kucağımda pış pış ile uyudu, sonra 5ten 5.45e kadar yatağında uyudu, o 45 dkda lavaboya git, su iç vs diyip yatağa yattığım anda kıvranmaya başladı sonra sa uyandı. Ancak şimdi yeni uyudu, onda da yine ayakta zıplayarak emzirerek. Çocuk gece boyunca uyumuşmuş, demiyor ki sağol sayende çocuk ağlamadı da uyuyabildim, o yüzden çocuk gece boyunca uyudu sanıyorum. Anlamıyorlar anlamıyorlar. Nefret ediyorum artık herkesten.
Orasını bilmiyorum şimdi sordum canım cvp versin yazacağımZK_ASK canım hangi mamanin son kullanma tarihi iki üç hafta sonra ? Bı yanlışlık olmasın? Benim gönderdiğim mamanin öyleyse arayıp şikayet edicem saticiyi çünku
Yoksa bahsettiği kutu açıldıktan sonraki tüketim mi
Bende de benzer durum oldu. Rahim filmi çekildim tüplerden biri tıkalı çıkmış laparoskopi olman şart dediler oldum ama tıkalı değilmişçok şükür laparoskopi sonrası kendiğiliğinden oldu
Yeni iletisim becerisi olarak; annesi tarafindan uyutulmaya calisilirken babasina kollarini uzatip beni al hareketi yapmak. Heşteg uyumaktan nefret ederim
Cok zor bir gun bizi bekliyor .Hayırlısıyla atlatiriz insallah.Afilim92 dr.bana hiç yan etkisi yok diyemem dedi ama olabilecek en düşük doz bu demişti. Ben artık gerisini kurcalamadım açıkçası.
Sagol canim .Insallah bizim icin de oyle olur.Narkoz değil ama sedasyon deniyor canım araştırabilirsin. Bizim dikişli yöntemle oldu onunda farklı yolları var sanırım. 2 günde toparladı canım. Hayırlı ılsun sünnetiniz
Medova'dan .Dönmesi cok yakin oyun halisinda dikey koyup yatay buluyorum .Bir anda karar verdim .Nerden aldın canım randevuyu bizimde perşembe olacak stresliyim
Doğumdan beri hiç olmadım canım
Beni iceriye almazlarsa yaptırmaktan vazgeçebilirim. Cunku oglum yabancı biri kucağına alip bana vermeyince bile bana küsüp bildigin trip atip meme emmeyen bi bebek.Zaten meme reddini atlatamadik .Hala gun icinde zorladigi anlar oluyor .Sedasyon demişlerdir cnm, tam bayıltmıyorlar. Benim görüştüğüm Dr 2aydan sonra anne baba ve yabancı ayrımı yaptıkları için,bir yabancının elinde ayaklarını tutarak ağlatarak işlem yapmayı doğru bulmuyorum. Travma yaratabiliyor o yüzden sedasyonla yapıyorum dedi.
Anladim canim .Esim de ben dayanamam deyip duruyor .Yine yalniz kalcam hayirlisiAfilim92 üni.hast endoskopide çalışmıştım orda veriliyordu hastalara çektiren varsa biliyordur , damar yoluyla verilen bir ilaçla bir kaç sn içinde uyuyor hasta ama “uyuşmuyor “ yani doğal bir uyku gibi bilinç açık ama uykulu oluyor , işlem bitiminden kısa bir süre sonra uyanıyor kendiliğinden ,her yaş grubundan hast uygulanan bir yöntemdi cnm ..
Teşekkür ederim canım. Aynen öyle olandan verdi de ilk baştan pek vermek istemedi. Mecbur kaldı vermeye. İatekli vermeyince tereddüte düştüm ben deBen kullanmıştım kbb vermişti bir sorun oluşmadı zaten emziren anneye göre hamişlikte kullanılanlardan vermiştir , geçmiş olsun canım.
Amiin canımm allah isteyen herkese nasip etsinn. Ne güEl ilkinde tutturmuşunuz :) bizim dr 2. Tuttu ne güzel bizim minik savaşçılarımız herşeyin en güzeline layıklarBenim eşim hiç sorun etmemişti vermişti örnek zaten bir sorunda yoktu sizinki gibi ama bir sorun olsa çok rahat söyleyemezdik tüp bebek diye erkekler bu konuyu çol farklı değerlendiriyorlar , olan bana olmuştu zaten , gereksiz rahim filmi ,laproskopi ( yanlış tanı konmuş boşuna delip çıkmışlar bir sorun yokmuş ) bir sürü hormon tedavisi aşılama kilolar kilolar sonuç kocaman bir “0” sebepsiz infertilite :) veee bezmiş bir ben ilk tüp bebek denemesi sonuç pozitifçok şükür hep duamdır Rabbim kimseye aratmasın ..
Benmkide yaklask 2haftadr bu durumda artk iyice halsizlestm insallah gecicidrArtık uyanıyor cnm, 2 haftadır 3-4 kere uyanıyor. Ataktan mı bilmiyorum, atakta son haftamız bakalım, düzelirse atak diyeceğim, düzelmezse yandım, gerçi ilk iki uyanmasında meme vermeyip kucakta pışpışlayıp öyle uyutuyorum geri. Memeye mi alıştı ondan da emin değilim. Yoksa diş sancısı mı var ondan mı uyanıyor ondna da emin değilim:)) anlayacağın bi şeyler oluyor ama anlamıyorum
Çok şükür canım inşallah ben de yaşamam. Napalım kullanmazsak zaten daha beter olcakHer antibiyotik farklıdır ama dr emzirdiğini bilerek reçete ettiyse sorun olmaz.Ben geçen ay 10 gün antibiyotik kullandım günde 3x1000mg çok şükür bebeğimde sorun yaşamadım.
Benmkide yaklask 2haftadr bu durumda artk iyice halsizlestm insallah gecicidr
Yerim yerimmYeni iletisim becerisi olarak; annesi tarafindan uyutulmaya calisilirken babasina kollarini uzatip beni al hareketi yapmak. Heşteg uyumaktan nefret ederim
Biz kavga ettik gece sanki karşısında büyük insan var gibi bağırıyor çocuğa kovdum bende odadan. Kız gece sabaha kadar çığlık atarak ağladı. En son dayanamadım 5 e doğru yanıma aldım emerken uyuduk ona uyumak denirse tabiBen de ben deen son dün 2 3 saat uyudum hala uyku yok bana, uyusun diye ayakta zıplayarak emzirmekten belimi incittim eşim de demez mi niye uyumadın çocuk gece boyunca uyudu diye, 1den 3e kadar kucağımda pış pış ile uyudu, sonra 5ten 5.45e kadar yatağında uyudu, o 45 dkda lavaboya git, su iç vs diyip yatağa yattığım anda kıvranmaya başladı sonra sa uyandı. Ancak şimdi yeni uyudu, onda da yine ayakta zıplayarak emzirerek. Çocuk gece boyunca uyumuşmuş, demiyor ki sağol sayende çocuk ağlamadı da uyuyabildim, o yüzden çocuk gece boyunca uyudu sanıyorum. Anlamıyorlar anlamıyorlar. Nefret ediyorum artık herkesten.
Benim kızım şuan mamayı çok az yiyor yada hiç yemiyor. ilk aylarda çok yiyordu ben o zamanlarda termosa koyuyordum belli bir süre ılık tutuyordu suyu kolaylık oluyordu banaKızlar mama hazırlarken su ısıtmak zaman alıyor bebekler beklemiyor diyordunuz kara cuma ündirimleri varya ona bakarken homend in konuşan çay makinası var. Mama suyunu 5 saat 40derecede tutuyormuş ve 40 derece kaynatma ayarı varmış. İndirğmden bakabilirsiniz
Biz dr dün akşam kavga ettik. O kadar saçma bir sebepten ki anlatmam gereksiz. Salak eşim sigarayı bırakmaya çalışıyor 2 gündür, zaten ne zaman sigara içmese hep benden çıkarıyor. Dün yine güya bana yardım ediyor rahatsızım ya ayağımdan, o sırada bişey söyledim hayda sen misin onu diyen bir bağrınmaya başladıç burnumdan getirdi gerizrkalı. Güya bana iyilik yapıyor. Bi de küfür etti o sinirle. Ben de ona ettim. Ben o küfürü ortaya ettim diyo bi de utanmaz. Dedim sen git sigara iç çünkğ içmedin mi benden çıkarıyorsun. Bıktım valla ya.Biz kavga ettik gece sanki karşısında büyük insan var gibi bağırıyor çocuğa kovdum bende odadan. Kız gece sabaha kadar çığlık atarak ağladı. En son dayanamadım 5 e doğru yanıma aldım emerken uyuduk ona uyumak denirse tabi
Canım kaçırdım sanırım sünnet mi olacak paşa.Hic stres yapma gayet çabuk ve acısız toparlar merak etme biz olduk ikinci gün sanki olmamış gibiydi umarım sizinde öyle olur.Yanina girme konusunu ozellözel belirt daha sakin olur de ve girmeye calis ben tam basucunda idim ve kulağına sutekli dua ve özellikle ezan okudum sakince mutlaka yapabilirsen ezan oku ezanı dinleyince çok sakinlesiyo bebeler aklında bulunsun şimdiden gecmis olsun kuzuyaCok zor bir gun bizi bekliyor .Hayırlısıyla atlatiriz insallah.
Sagol canim .Insallah bizim icin de oyle olur.
Medova'dan .Dönmesi cok yakin oyun halisinda dikey koyup yatay buluyorum .Bir anda karar verdim .Zaten huysuzdu bu aralar ctesiyi düşünemiyorum .
Beni iceriye almazlarsa yaptırmaktan vazgeçebilirim. Cunku oglum yabancı biri kucağına alip bana vermeyince bile bana küsüp bildigin trip atip meme emmeyen bi bebek.Zaten meme reddini atlatamadik .Hala gun icinde zorladigi anlar oluyor .
Anladim canim .Esim de ben dayanamam deyip duruyor .Yine yalniz kalcam hayirlisi
benim eşim sağolsun çok anlayışlıdır.Her zamanda yardım etmeye çalışır. Çok nadirde olsa bazen kızım gece geç uyur mızmızlanır.yine mızmızlandığı bir gece eşim şikayet etmeye yeltendi.Kibarca biz yatak odasında kalıcaz sen istersen salonda uyu dedim.yorganı kafasına çekti uyudu. sabahta beni kızıma şikayet ediyor.gece annen beni odadan kovdu diye :)Biz kavga ettik gece sanki karşısında büyük insan var gibi bağırıyor çocuğa kovdum bende odadan. Kız gece sabaha kadar çığlık atarak ağladı. En son dayanamadım 5 e doğru yanıma aldım emerken uyuduk ona uyumak denirse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?