- 20 Şubat 2007
- 3.968
- 7.240
- 683
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #72.661
Işte o nadirde olsa geç uyur mızmızlanır bizde yok, her zaman geç uyur hatta uyumaz mızmızlanmaz yeri göğü inletir. Insanlıktan çıkardı artık bizibenim eşim sağolsun çok anlayışlıdır.Her zamanda yardım etmeye çalışır. Çok nadirde olsa bazen kızım gece geç uyur mızmızlanır.yine mızmızlandığı bir gece eşim şikayet etmeye yeltendi.Kibarca biz yatak odasında kalıcaz sen istersen salonda uyu dedim.yorganı kafasına çekti uyudu. sabahta beni kızıma şikayet ediyor.gece annen beni odadan kovdu diye :)
bende daha adet olmayanlar kervanındayım. bebeğim 5 aylık olacak nerdeyseBen hiç adet olmadım daha. En son hamile kalmadan oldum işte. Hala bir şey yok.
bende çok merak ediyorum bu kitabı satışını hiç bir sitede göremedim.'Bu Cocuk Aç' kitabini alan var mi?
Rabbim kolaylık versin. Hiç kolay değil. Benim kızım en azından geç meç gece uyuyor. Birde uyumasa ne yapardım bilmiyorum. O yüzden ikinci çocuğa hiç cesaret edemem gibi geliyor banaIşte o nadirde olsa geç uyur mızmızlanır bizde yok, her zaman geç uyur hatta uyumaz mızmızlanmaz yeri göğü inletir. Insanlıktan çıkardı artık bizi
İnstagramda var cnm bu çocuk aç yaz arat kitabın resmi var zaten bnde ordan siparş verdm içerk güzel ben beğendm çok sabırsızlanyorm ek gıda içinbende çok merak ediyorum bu kitabı satışını hiç bir sitede göremedim.
Instagram sayfasından satışı yapıyorlar. Havale ile 45 kapıda ödeme 55 lirabende çok merak ediyorum bu kitabı satışını hiç bir sitede göremedim.
Aynen yarın 5 ay doluyor bende olmadımbende daha adet olmayanlar kervanındayım. bebeğim 5 aylık olacak nerdeyse
Evet ctesi insallah canim, sagol .Ayy asi olurken bile elim ayağıma dolaşıyor. Insallah aklima gelir .Tesekkur ederim önerin icinCanım kaçırdım sanırım sünnet mi olacak paşa.Hic stres yapma gayet çabuk ve acısız toparlar merak etme biz olduk ikinci gün sanki olmamış gibiydi umarım sizinde öyle olur.Yanina girme konusunu ozellözel belirt daha sakin olur de ve girmeye calis ben tam basucunda idim ve kulağına sutekli dua ve özellikle ezan okudum sakince mutlaka yapabilirsen ezan oku ezanı dinleyince çok sakinlesiyo bebeler aklında bulunsun şimdiden gecmis olsun kuzuya
Canım şimdiden geçmiş olsun inşallah acısız ağrısız gecip giderEvet ctesi insallah canim, sagol .Ayy asi olurken bile elim ayağıma dolaşıyor. Insallah aklima gelir .Tesekkur ederim önerin icin
Oğlum 14 Ocakta 6 aylık oluyor. 15 Ocak'ta geçerim ek gıdayaHem anne sutu hem de mama verenler, ek gidaya ne zaman gecmeyi dusunuyorsunuz?
Canım 120 cc mama alıyor benide emiyor bazen 5 bazen 6 kere oluyor. Ben suyunu değilde buharda haşlayıp püre şeklinde vermeyi düşünüyorum canım meyveden önce 4-5 sebze ve yoğurt vermeyi düşünüyorum meyve şekerli ya alışırsa diğerlerini istemeyebilirmiş. Aklımda sırasıyla ilk bal kabağı sonra havuç sonra yoğurt sonra normal kabak ve patates var sonra elma erik ve muz veririm sanırım. Zaten bunları tatması 1 ay olacak. Ben herşeyi tek tek tatırmak istiyorum. Normalde blw istiyorum o yüzden sebzeleri uzun ince parçalar halinde haşlıycam eline vericem daha küçük olduğu için yiyemez sanırım ama dokunsun ağzına soksun 5 dk falan sonra ezip püre şeklinde tattırıcam. Tabi ben böyle düşünüyorum ama kabul edecek mi bilmiyorum yoğurt kıvamında püre yiyebilir sanırım 5 aylıkken.
Ben varım benn :) çocuk 4 aylık ama 2 kere uçak yolculuğu yaptı. Hem de uluslararası. Kalkışta ve inişte emzirebiliyorsanız emzirin. Yok mama veriyorsanız biberonla mama verin. Aç değilse emzik alıyorsa emzik verin. ağzında kesinlikle çiğnediği bişi olsun ki kulakları tıkanmasın. Tıkandığı anda öyle bir ağlamaya başlıyorlar ki.. Durdurmanız imkansız.Kızlar bebeğiyle uçak yolculuğu yapanlar oldu mu? Kalkış ve inişlerde neler yaptınız?
Benim bile tıkanıyor bazen o ugultudan kendime gelemiyorum :)) emziricem o zaman emzik ve biberon almıyor. Teşekkürler cnm bilgi verdiğin için.Ben varım benn :) çocuk 4 aylık ama 2 kere uçak yolculuğu yaptı. Hem de uluslararası. Kalkışta ve inişte emzirebiliyorsanız emzirin. Yok mama veriyorsanız biberonla mama verin. Aç değilse emzik alıyorsa emzik verin. ağzında kesinlikle çiğnediği bişi olsun ki kulakları tıkanmasın. Tıkandığı anda öyle bir ağlamaya başlıyorlar ki.. Durdurmanız imkansız.
Bir de ekleyeyim. Yolculuğunuz uzun ise, bebek puseti kullanma hakkınızı kullanın. Bazı uçaklarda olmuyor ama çoğunda var. Ufak yatak gibi bir şey. Çocuğu uyuduğunda yatırıp rahat edersiniz. Benim yolculuk 4 saatti. Uyuyunca yatırdım film bile izledim :)Benim bile tıkanıyor bazen o ugultudan kendime gelemiyorum :)) emziricem o zaman emzik ve biberon almıyor. Teşekkürler cnm bilgi verdiğin için.
Canım giremedim ben bikaç gün. Nasıl oldu bebiş ? Gittin mi Sami hocaya ? Aradan alıyor ama saatlerce bekliyorsunserenity16 canim şansima yarin randevu bosaldi hemen kaptim, goturecegim artik tek basima da olsa. İcim rahat etmiyor daha cok kucukler
kesinlikle tek siz degilsiniz. Benimki de yerine koyunca uyaniyor. Hala kucakta uyumak istiyor. Ben de tek basima bakiyorum. Gunduz uyumasi tamamen sans bizde.Uyutamayan da uyumayan da tek biz miyiz bilmiyorum
hem de 2 kere gittik 3.ye cagirdi canim. Ayni sizin aletten aldirdi, hava veriyoruz +antibiyotik baslatti. Asilar ertelendi. gece birden oksurugu artti, uyumadik sabaha kadar. Her seferinde de tek basima goturuyorum. O arada surup verdi, inanilmaz dokundu kusa kusa ici cikti cocugun.Canım giremedim ben bikaç gün. Nasıl oldu bebiş ? Gittin mi Sami hocaya ? Aradan alıyor ama saatlerce bekliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?