2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/calisan-anne.1098669/
Bu benim konum maalesef. Sizin fikirleriniz önemli benim için. Napiyim?
Canım güven bence en önemlisi. Annem bebek bakıcısı . Bir bebeği bizim evde büyüttü. Bizi ailesi gibi sever o minnoş hâlâ .Öyle bir güven oluştu ki anne babası beni eşimle tanıştırdı . Hala annemi babamı özlüyor çocuk da dede cicianne diye. Gerçekten güvenilir sıcak ortamsa tanıdık seçerdim

Çevrede annem dahil "ac bu çocuk ac" dediği için. Ama kusana kadar mama veriyorum yine de Uyutamıyorum

Bizim 4-5 günde falan iyileşti canım verdiği tedavi ile .bizi de üç kez çağırmıştı. Şurup ve antibiyotik yoktu bizde. Sizin daha ilerlemiş heralde

Amin. Annelik çok zor, inşallah büyüdükleri zaman bu günleri unuttururlar tatlılıklarıyla.

Kıyamam miniğe ya. Bizim kadar uğraşsalar ne yapacaklar acaba?!

Çok haklısın. Zaten dün evi temizledik eşimle, o süpürdü ben diğer işleri hallettim ama o kadar yorgunluğun üstüne çocuk uyumadı, belim bacağım kolum her yerim ağrıyor. Sabah 10da uyuduk ikimiz de, 12de kayınvalidem misafirliğe gidicez seni de soruyorlar diye uyandırdı. 2 saatlik uykuyla sinirlerim bozuk duruyorum. Anlamıyorlar anlamıyorlar. Bir de laf söylüyor, niye uyuyup kaldın diye. 10da uyudum ya ben dedim sinirden ağlayarak, aaa uyutmadı mı gece bilsem uyandırmazdım diyor.

Herkese aynı şeyi mi söylüyor bu adam ? Fake doktor çıkmasın

Emziriyorsan düzensizlik normal diyorlar ama. Test de negatif olduğuna göre normaldir :)
Testi de 1 gece beklettim acaba sonuç değişir mi diye sonradan da test mest yapmadım. Resmen riske varım diyorum. Kilo aldim ama gece beslenmesine bagliyorum. Göbek mi bebek miinsallah düzensizliktir . Allah olmayanlara versin. Bizlere de hayırlı zamanza versin kismetse

Testi de 1 gece beklettim acaba sonuç değişir mi diye sonradan da test mest yapmadım. Resmen riske varım diyorum. Kilo aldim ama gece beslenmesine bagliyorum. Göbek mi bebek mi inşallah düzensizliktir. Allah olmayanlara versin. Bir daha da bizlere hayirli zamanda versin

Korunmuyorsan tekrar yap test :)

kronik_unutkan ya ben sürekli sana soru soruyorum ama bebeğinde alerjisi olan bir seni hatırlıyorum her seferinde :) doktor alerjisi olabilir, o yüzden süt ürünleri, et ve kızartma yasak demişti de. Sana da kızartma yasak mı? Kızartma niye yasak olur ki ya? Hiçbir şey yiyemiyoruz zaten, bari kızartma yesek ya.

Bizim 4-5 günde falan iyileşti canım verdiği tedavi ile .bizi de üç kez çağırmıştı. Şurup ve antibiyotik yoktu bizde. Sizin daha ilerlemiş heralde
ilk fark ettigim gunden beri goturuyorum ama ilerledi maalesef canim. Buyuk adam gibi oksurmeye basladi. Ben de cok kotuyum 1 haftadir. Dinlenemiyorum ki iyileseyim.

Tövbe yarabbim ya. E belli feğil mi bu çocuğun doğru düzgün uyuyamadığı herkes bir alem ya valla

Yalniz degilsiniz .Oncelikle sadece aclik uykuya engel değil. Cevre baskisiyla actir düşüncesine kapilmayin .Zira benimki kusana kadar emiyor .Ama uykusu bir kere kacti mi asla uyuyamiyor .Ve sadece emerek uyuyabiliyor .Bunu niye söylüyorum .Cunku emdi doydu ve uyudu yataga koyarken uyandi diyelim .Tekrar uyumak icin emmesi lazim .Ee ama karni tok. Ya emmeye calisiyor ya kusuyor ya da direk istemiyor .Hsdi uyku gule gule diyoruz.Tekrar acikacak da emecek derken bir bakmisim 2 saat geçmiş. Zaten standart gunduz sadece 30 dk uyuyabiliyor .Derin uykuya desteksiz gecemiyor.Ya yanina yatıp 30.dk yi bekliyorum tekrar uyutmak icin ..Cogunlukla uyuyamiyor zaten .Ya da mecbur kalip kalkiyorum .Gece uykusuna gecerken yine 30.dk uyaniyor tekrar uyutuyorum.
Uyanik kalma süresini dikkate alip uyutmaya calisin .Ve uykusu geldigi ani kacirmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…