- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #72.681
Canım güven bence en önemlisi. Annem bebek bakıcısı . Bir bebeği bizim evde büyüttü. Bizi ailesi gibi sever o minnoş hâlâ .Öyle bir güven oluştu ki anne babası beni eşimle tanıştırdı . Hala annemi babamı özlüyor çocuk da dede cicianne diye. Gerçekten güvenilir sıcak ortamsa tanıdık seçerdimKızlar
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/calisan-anne.1098669/
Bu benim konum maalesef. Sizin fikirleriniz önemli benim için. Napiyim?
Çevrede annem dahil "ac bu çocuk ac" dediği için. Ama kusana kadar mama veriyorum yine de Uyutamıyorumkesinlikle tek siz degilsiniz. Benimki de yerine koyunca uyaniyor. Hala kucakta uyumak istiyor. Ben de tek basima bakiyorum. Gunduz uyumasi tamamen sans bizde.
Gece de zaten 1 haftadir uyumadim desem yeridir evde 3umuz de hastayiz. Bebisi 3tur dr.a goturuyorum, eve cihaz aldik hava veriyoruz, antibiyotik de baslandi.
Bizim 4-5 günde falan iyileşti canım verdiği tedavi ile .bizi de üç kez çağırmıştı. Şurup ve antibiyotik yoktu bizde. Sizin daha ilerlemiş heraldehem de 2 kere gittik 3.ye cagirdi canim. Ayni sizin aletten aldirdi, hava veriyoruz +antibiyotik baslatti. Asilar ertelendi. gece birden oksurugu artti, uyumadik sabaha kadar. Her seferinde de tek basima goturuyorum. O arada surup verdi, inanilmaz dokundu kusa kusa ici cikti cocugun.
Siz nasil oldunuz canim, iyilestiniz mi?
Amin. Annelik çok zor, inşallah büyüdükleri zaman bu günleri unuttururlar tatlılıklarıyla.sabredicez artık canım bizde iki gündür beraber uyuyorduk eşimle çocuk her uyandığında oda uyanıyor muş diye ayrı yattı dün ee ben napayım gözümü kapatıyorum o uyanıyor Allahım sabır versin bizlere
Kıyamam miniğe ya. Bizim kadar uğraşsalar ne yapacaklar acaba?!Biz kavga ettik gece sanki karşısında büyük insan var gibi bağırıyor çocuğa kovdum bende odadan. Kız gece sabaha kadar çığlık atarak ağladı. En son dayanamadım 5 e doğru yanıma aldım emerken uyuduk ona uyumak denirse tabi
Çok haklısın. Zaten dün evi temizledik eşimle, o süpürdü ben diğer işleri hallettim ama o kadar yorgunluğun üstüne çocuk uyumadı, belim bacağım kolum her yerim ağrıyor. Sabah 10da uyuduk ikimiz de, 12de kayınvalidem misafirliğe gidicez seni de soruyorlar diye uyandırdı. 2 saatlik uykuyla sinirlerim bozuk duruyorum. Anlamıyorlar anlamıyorlar. Bir de laf söylüyor, niye uyuyup kaldın diye. 10da uyudum ya ben dedim sinirden ağlayarak, aaa uyutmadı mı gece bilsem uyandırmazdım diyor.S Susammmmm gerçekten kimse hiçbir şeyi anlamıyor. İnsanlardan anlayış beklemekten biz yorulduk, onlar anlamamaktan bıkmadılar. Zaten çocuklarla uğraşmak bizr yetiyor da artıyor bir de bazen başka şeyler de çıkartıyor eşim moral bozucu. O zaman işte çığrımdan çıkıyorum. Allah bize sabır versin gerçekten, aşırı zor bir süreçten geçiyoruz. Hepimiz sınav veriyoruz resmen
Benimkinin 5. ayı bitti dün. Bakalım ne kadar daha olmayacağımbende daha adet olmayanlar kervanındayım. bebeğim 5 aylık olacak nerdeyse
Yeri gelmisken bende sorayim o zaman :) dogumdan sonra 2 ay olup da sonradan olmamak normal mi acaba. Test yaptim negatifti.Benimkinin 5. ayı bitti dün. Bakalım ne kadar daha olmayacağım
Emziriyorsan düzensizlik normal diyorlar ama. Test de negatif olduğuna göre normaldir :)Yeri gelmisken bende sorayim o zaman :) dogumdan sonra 2 ay olup da sonradan olmamak normal mi acaba. Test yaptim negatifti.
Herkese aynı şeyi mi söylüyor bu adam ? Fake doktor çıkmasınsag ol canim. Alerjik cildi, mustelanin nemlendiricisini surun dedi. Bizimki yune temas edince ve babasi opunce oluyor,.sakallari batiyor ama alisir cildi dedi.
Disi sordum anne babasi erken cikarmadiysa 7. Ayda cikarir dedi. Suan elinin agizda olmasi oral donemden kaynaklaniyormus
gecmis olsun canim, insallah tekrarlamaz tirnagin. Basin uykusuzluktan mi donuyor?
İyi ki gitmisiz doktora, ilacli hava verdi. Oksuruk surubu kullanicaz. Kotulesirse yine gidicez. Ama ben de inanilmaz hastayim suan kulaklarim burnum tikali, bogazim agriyor. Tabi uykusuzlugu saymiyorum bile.
Testi de 1 gece beklettim acaba sonuç değişir mi diyeEmziriyorsan düzensizlik normal diyorlar ama. Test de negatif olduğuna göre normaldir :)
Korunmuyorsan tekrar yap test :)Testi de 1 gece beklettim acaba sonuç değişir mi diyesonradan da test mest yapmadım. Resmen riske varım diyorum. Kilo aldim ama gece beslenmesine bagliyorum. Göbek mi bebek mi insallah düzensizliktir . Allah olmayanlara versin. Bizlere de hayırlı zamanza versin kismetse
Sami hoca beş ayda mı başlatıyor? Sevinsem mi bilemedimcanim bizim doktorumuz da 6 ay bitince degil, 5 ay dolunca baslatacakmis yani 150 gun dolunca.
oyleymis canim.Sami hoca beş ayda mı başlatıyor? Sevinsem mi bilemedim
ilk fark ettigim gunden beri goturuyorum ama ilerledi maalesef canim. Buyuk adam gibi oksurmeye basladi. Ben de cok kotuyum 1 haftadir. Dinlenemiyorum ki iyileseyim.Bizim 4-5 günde falan iyileşti canım verdiği tedavi ile .bizi de üç kez çağırmıştı. Şurup ve antibiyotik yoktu bizde. Sizin daha ilerlemiş heralde
Sagol canim kendimi ctesiye hazırlamıştım ama de izne cikmis haftaicine kaldi .Canım şimdiden geçmiş olsun inşallah acısız ağrısız gecip gider
Tövbe yarabbim ya. E belli feğil mi bu çocuğun doğru düzgün uyuyamadığı herkes bir alem ya vallaÇok haklısın. Zaten dün evi temizledik eşimle, o süpürdü ben diğer işleri hallettim ama o kadar yorgunluğun üstüne çocuk uyumadı, belim bacağım kolum her yerim ağrıyor. Sabah 10da uyuduk ikimiz de, 12de kayınvalidem misafirliğe gidicez seni de soruyorlar diye uyandırdı. 2 saatlik uykuyla sinirlerim bozuk duruyorum. Anlamıyorlar anlamıyorlar. Bir de laf söylüyor, niye uyuyup kaldın diye. 10da uyudum ya ben dedim sinirden ağlayarak, aaa uyutmadı mı gece bilsem uyandırmazdım diyor.
Yalniz degilsiniz .Oncelikle sadece aclik uykuya engel değil. Cevre baskisiyla actir düşüncesine kapilmayin .Zira benimki kusana kadar emiyor .Ama uykusu bir kere kacti mi asla uyuyamiyor .Ve sadece emerek uyuyabiliyor .Bunu niye söylüyorum .Cunku emdi doydu ve uyudu yataga koyarken uyandi diyelim .Tekrar uyumak icin emmesi lazim .Ee ama karni tok. Ya emmeye calisiyor ya kusuyor ya da direk istemiyor .Hsdi uyku gule gule diyoruz.Tekrar acikacak da emecek derken bir bakmisim 2 saat geçmiş. Zaten standart gunduz sadece 30 dk uyuyabiliyor .Derin uykuya desteksiz gecemiyor.Ya yanina yatıp 30.dk yi bekliyorum tekrar uyutmak icin ..Cogunlukla uyuyamiyor zaten .Ya da mecbur kalip kalkiyorum .Gece uykusuna gecerken yine 30.dk uyaniyor tekrar uyutuyorum.ŞU an 5,5 ayliik olduk. Atak haftasi gecti. Ama uyutmaya calismakla canim çıkıyor. Emiyor emiyor uyumuyor. Sütüm baştan beri azdı. Ama çocuk uyumasa da ben ısrarla anne sütü alsin anne diye iyi kötü bu zamana kadar emzirdim. Mama da verdim tabi. Fakat hep az vermeye calisiyordum. Haliyle çocuk yine zor uyuyordu. Artik bu mamayi artirip ek gidaya da baslasam mi? 6 aylik olmasina 19 gün kaldi. Çocuk olan anne sütünü de az mi alir acaba. Bir de beni birakmasin diye kasikla milim milim iciyoruz. Cocuga da eziyet bana da. O kadar zor oluyor ki. Gün boyu hep ben bakıyorum. Baska kimse yok. Uyusun diye asiri yipraniyorum. Çünkü çocuk yazik uyumak istiyor. Fakat esneyip esneyip uyuyamiyor. Ya da yerine koyduktan 5 dk sonra ağlıyor. Emzik baştan beri almiyor. Gun icinde de anca yatirabiliyorum. Tamam kucagimda hep oynatiyorum da baska ne yapabilirim? Oyun halisinda da oynuyor sonra sıkılıyor. Cocuga farkli bir sey yaptiramiyorum diye üzülüyorum. Doymuyor mu diye üzülüyorum. Bunun çaresi ne olur acaba. Şöyle çok sutum olsaydı da 2 yasina kadar emzirseydim. Çok isterdim. Uyutamayan da uyumayan da tek biz miyiz bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?