2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tövbe yarabbim ya. E belli feğil mi bu çocuğun doğru düzgün uyuyamadığı herkes bir alem ya valla
Biliyorlar da boş laf işte. Dedim ben ona çocuk uyurken nasıl misafirlik gideceğim ben diye, bir şey olmaz seni sorup duruyorlar durmazsa eve geçersin dedi. Ya onun yüzüne uyuyan çocuk uyandı ya. Kendimi geçtim de çocuğun uyanmasını umursamamaları deli ediyor beni. Çocuğu 2 saatte zor uyuttum, ağladım tüm gün canımın yanmasına ya.

Bana sadece süt yoğurt peynir tereyağı içerisinde süt olan şeyler yasak canım

Bana sadece süt yoğurt peynir tereyağı içerisinde süt olan şeyler yasak canım
Bana niye kızartma yasak dedi bu doktor ya? Yesem mi ki kızartma acaba? Hayır yani kızartmaya alerji olabilir mi ki? Onu yeme bunu yeme valla yoruldum ya. Bir de kek tarifi veren birisi vardı sanki alerji diyeti yapanlar için. Süt yerine çay ve yumurta yerine muz ile mi yapılıyordu?

Ben olsam 3 5 kere tam gece en derin uykusunda ziline basar durduramadim yardim eder misin derim .Bak bir daha karışıyor mu .Bence dene bunu empati yoksunu insanlara boyle yapmak sart.
O da kronikti .Topigimizin yuruyen ansiklopedisi

Ben olsam 3 5 kere tam gece en derin uykusunda ziline basar durduramadim yardim eder misin derim .Bak bir daha karışıyor mu .Bence dene bunu empati yoksunu insanlara boyle yapmak sart.

O da kronikti .Topigimizin yuruyen ansiklopedisi
Bu gece alırım oğlumu, annesi dinlenir falan dedi misafirlikte ama daha önceleri gece sesimiz onlara gidiyor diye, siz ne yapıyorsunuz diye mesaj atmıştı. Ne yapayım çocuk uyumuyor, onunla sohbet ediyorum ağlamasın diye.

Ay tam olarak tarif neydi ki ya? O kekten yapmayı kafama koydum da :) normalde çay içmeyen ben keke çay koyucam

Bendim o :) yazdığımı bulup etiketliyeyim

yarım olgun muz 1 yumurta yerine geçiyor. 3 yumurta yerine 1.5 muz ben 2 koyuyorum. 1su bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ 1.5 bardak şeker 1.5 bardak soğumuş süzülmüş çay demi 2paket k.tozu 2 paket vanilya yada 1 tatlıkasigi tarçın 2 yemek kaşığı kakao 3 bardak un :) ben 2 kez yaptım. Birinde çay yerine erik püresi koydum yine süper oldu S Susammmmm

Kronik yazar asil tarifi ama annem biz kucukken evdeki yogurt eksiyse veya komsu gelmis cay artmissa degerlendirmek icin çaylı kek yapardı .Cok guzel olurdu .Ahh cocukluk ...
Sen benim taktiği uygula. 3 5 kere biksin belki empati yetenegi gelisir.

Çok teşekkür ederim :) valla Afilim92 haklı, ayaklı ansiklopedisin maşallah :)

Kizlar bir sorum var.
Oğlum emerken gogsume dogru kafasiyla bastiriyor .Bunu bir emmede 4 5 kere yapiyor bazen daha fazla. Burnu acik kasiniyor desem .Her gun temizliyorum .Kasininca eliyle ovaliyor .Niye boyle yapiyor fikri olan ?

Deneyeyim bakalım ne yapıyor

Kizlar bir sorum var.
Oğlum emerken gogsume dogru kafasiyla bastiriyor .Bunu bir emmede 4 5 kere yapiyor bazen daha fazla. Burnu acik kasiniyor desem .Her gun temizliyorum .Kasininca eliyle ovaliyor .Niye boyle yapiyor fikri olan ?
Memede akışı hızlandırmaya çalışıyordur. Benim kız eliyle yapıyor emerken, normalde de uykusu gelince burnunu yüzünü ovusturuyor

Yolculuğum uzun değil 1 saat sürecek. Ama duruma gore bakarım tabiki.

çok üzüldüm canım geçmiş olsun. Burun için mi hava? Antibiyotik ne için?

Memede akışı hızlandırmaya çalışıyordur. Benim kız eliyle yapıyor emerken, normalde de uykusu gelince burnunu yüzünü ovusturuyor
Oyle olunca hızlanıyor mu ki
Evet uykusu gelince ovaliyor gozlerini k kipkirmizi bırakıyor.
Az önce agliyor neden oldugunu anlayamadim .Her seyi yaptim susmadi .Megerse yatarak emzir diyormuş

Kızlar bebeğiyle uçak yolculuğu yapanlar oldu mu? Kalkış ve inişlerde neler yaptınız?
Canm ben yaptm hatta cok yakn zamanda yaptm kalkis ve iniste olabildignce emzirmeye calstm yada almamasina ragmen agzina emzik tiktm kulaklari basnctan etkilenmeain diye. Zaten herkeste bunlari yapmami soylemsti
bende daha adet olmayanlar kervanındayım. bebeğim 5 aylık olacak nerdeyse
Ben dun oldum ilk kez
bende çok merak ediyorum bu kitabı satışını hiç bir sitede göremedim.
Instagramda var canm

Yine bir uyutma cabasindan dolayi yazamadim. Ayniii Bizimkide boyle. Tipatip anlattiginiz gibi. O Yüzden o kadar iyi anlıyorum ki. Çözüm bulursaniz bana da soyleyin ne olur.

Kizlar bir sorum var.
Ayni sekilde benimki de yapıyor. Hatta burun deligini bile memeyle kapatiyor. Ben uzaklastirip da nefes almasini sağlıyorum. Sebebini bilmiyorum niye yapiyor ama ayrilmak istemedigi icin herhalde. Emerken de surekli oturuyor, kalkiyor. Etrafa bakiyor. Dogru düzgün emeyim de kalkayim demiyor. İlla ki 2 saat duracaz. Kollarimiz kopacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…