2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Oyle olunca hızlanıyor mu ki
Evet uykusu gelince ovaliyor gozlerini k kipkirmizi bırakıyor.
Az önce agliyor neden oldugunu anlayamadim .Her seyi yaptim susmadi .Megerse yatarak emzir diyormuş
Benimki diyecem yine kiz ama ayni sekilleri yapiyor. Tamamen anlattigin seyler var canim. Yatarak degil de oturayim da emeyim diyor bu aralar. Iyi ki bir oturmayi öğrendi ya dogrulup dogrulup duruyor. Ikizler burcu bizimki aglarken guluyor. Emerken bırakıyor, emmezken emeyim diyor. Bir degisik burca yoruyordum da sebebi neyse

çok üzüldüm canım geçmiş olsun. Burun için mi hava? Antibiyotik ne için?
Sag ol kuzum. Ust solunum yolu enfeksiyonu olarak basladi, alta indi. Hava Burun icindir herhalde, oksurugu surupla gecsin diye bekledik gecmeyince hafif dozda anyibiyotige baslatti. Hava cok iyi geliyor ama garibim itiraz etmiyor bile

Çocuğu düşğnmemeleri değil bencr olay. Senin daha çok uğraşman onlara zevk veriyor bence

Sag ol kuzum. Ust solunum yolu enfeksiyonu olarak basladi, alta indi. Hava Burun icindir herhalde, oksurugu surupla gecsin diye bekledik gecmeyince hafif dozda anyibiyotige baslatti. Hava cok iyi geliyor ama garibim itiraz etmiyor bile
Antibiyotiğe mi başladınız canım? Ah ya kıyamam ben ona. Şu küçücük bebelere bişey oldu mu bizim canımızdan can gidiyor. Allah acil şifalar versşn canım sana da güç kuvvet

Ay benim de canım kaç zamandır kek istiyordu bi türlğ yapamadım. Bugün de doktor süt diyetine başlattı. Kızımda kızarık kabarıklar var. Süt ve süt ürünlerini bi keselim dedi. Ben de bu kervana katılmış bulunmaktayım. Ben de çaylu yaparıö o zaman

Hadi geçmiş olsun, yiyecek hiçbir şey kalmıyorö

Bugün ebebekten 3 tane puzzle oyun matı, 6+suluk, meyve filesi, mama termosu vs birşeyler aldım. Herşey en az 2 tane tabi. Kasada ruhumu teslim ediyordum. Suluk bile 50 TL yani.
Aylar sonra otobüse bindim 2 saat evden ayrı kaldım değişik oldu. Işe başlamama 1.5 ay kaldı yavaştan alışmam lazım.

Tadımlara başladım yoğurtta 3. Gün havuçta 1. gündeyim. Buharlı pişirme aparatıyla başladım ama olacak gibi değil ben acil buharlı pişirici alacağım.
Bu arada kızlar benim bebeler tam 5.5 aylık oldu 15 gün sonra ben resmen ek gıdaya geçiyorum değil mi yani 6+ olmuş oluyor muyuz?

Ah kıyamam ya, uyuyup dinlenebiliyormu peki? Antibiyotik uyku yapanlardandır inşallah

Neden buharda pişirme aparatı işe yaramadı cnm? Bende ona güveniyordum

Hayirli olsun güle güle kullanın. Ek gidada doyana kadar mi besleyecez? Ölçüsü ne kadar olacak acaba?

Kafayı sıyırmak üzereyim sanırım Gece bin defa uyanıyor uykuya dalamıyor hopla zıpla uyut derken burnu tıkanıyor hop başa sarıyoruz. Yeni mama yemişti oysa ki deli gibi esniyordu yarım saat susmadan ağladı. Bi yandan da ben ağlıyorum. Aç gibi memeyi çekiştiriyor. Bakıyorum süt var. Tekrar mama yaptım sakinleşti. Tüm gün bana yapışıktı her yerim ter içinde kollarım pişti artık. Ne yemek yiyebildim ne tuvalete gidebildim. Bazen dayanamayacak gibi oluyorum kızlar
Aylardır koltukta yatmaktan, pis evde yaşamaktan giyecek temiz çamaşır bulamamaktan yıprandım artık. Bir çocuk neden beş dakika birşeylerle oyalanmaz ya. Beni göremediği an kıyameti kopartıyor. Tam birşeyler yola girecek gibiydi. Üç saatte bir mama için uyanıyordu. Mamayı hazırla yedir uyut biberonu yıka derken bana kalan 1-1 buçuk saat oluyordu ama en azından sabaha kadar bölük bölük de olsa dört saat falan uyuyormuşum. Şimdi abartısız beş dakikada bir kafayı dikiyor. Uyku falan hak getire. Uyanıyor memeye alıp uzanayım diyorum illa oturacağım. Başka türlüsü kabul etmiyor. Belim boynum kopuyor. Saatlerce uğraşıp uyutuyorum. Yanıma yatırıyorum başlıyor kupırdanmaya. Dayanamıyorum artık, fizyolojik ihtiyaçlarımı karşılayamayınca çok zayıf düşüyorum. Sabrım da olmuyor. Şu mesajı yazana kadar altı kere uyandı şaka gibi ya vallahi şaka gibi.

Havucu nasıl verdin cmm

Okurken sabir diledim yaa dua ettim. Valla herkesin boyle sorunlari var. Yeni nesil çocuklarinda mi var bir sey acaba. Allah kolaylık versin

Canım benim doktorum meme reddi en fazla 3 6 ay arası olur etrafa bakmak ister gözü takılır dedi. Bana karanlıkta emzir olabildiğince dedi. Kalabalıkta falan emzirme . Karanlık ortam yoksa düz duvara doğru emsin dedi.

Kizlar bir sorum var.
Oğlum emerken gogsume dogru kafasiyla bastiriyor .Bunu bir emmede 4 5 kere yapiyor bazen daha fazla. Burnu acik kasiniyor desem .Her gun temizliyorum .Kasininca eliyle ovaliyor .Niye boyle yapiyor fikri olan ?
Nedenini öğrenirsen beni de etiketler misin? Bu ara çok takip edemiyorum burayı. Aynı durumdayım ben de. Kafasını bastırıp bastırıp geri çekiyor, gözünü burnunu kaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…