2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Duz duvara yaslansam da arkasini dönuyor bakmaya çalışıyor bende meraklı melehat al bak diyorum

Yanlız mı yaşıyorsunuz baba nerede hiç değilse gece mamasını içirip biraz da o uyutmaya çalışsa sen de bi dinlensen daha dinç olsan evet benim bebeğim de anlattığın gibi ama biz babayla ortağız gece bile sırayla kalkarız uykuya dayanıklıdır o ki ben susturamadığım zamanlarda sakinliğiyle sakinleştirir

Allah yardımcın olsun. Benimki de çok zor uyuyup çok kolay uyanıyor. 3 ay koltukta oturarak uyudum. 1 aydır yatağına yüzüstü yatırınca bazen yarım saat bazen 1 saat kadar uyuyor ama yüzüstü yatırmazsam hemen uyanıyor. Dene istersen, belki yüzüstü yatınca biraz daha fazla uyur.

Sag ol kuzum. Ust solunum yolu enfeksiyonu olarak basladi, alta indi. Hava Burun icindir herhalde, oksurugu surupla gecsin diye bekledik gecmeyince hafif dozda anyibiyotige baslatti. Hava cok iyi geliyor ama garibim itiraz etmiyor bile
Ay yavrum kıyamam. Acil şifa versin Allah.

Uyku konusu bizde de problem. Uykusu olsa da dalması çok uzun sürüyor. Gündüz uykusunda da sallamayı bıraktığımız anda uyanıyor. Gece uyuyor çok şükür ama 2 den önce gece uykusuna da geçmiyor.
Canım çocuk aç mı değilmi sen anlarsın. Eğer doymuyorsa mama vermekten çekinme. Bende sadece anne sütü veriyordum. İşe başlayınca sütüm azaldı. Mama başladım bende.

Valla benim sütüm var da ne oluyor. Ayakta zıplayarak emzirmekten ne kol kaldı ne bacak ne bel. Her yerim dökülüyor. Uykuya bazen 5 dkda dalıyor bazen 1 saat zıplayarak emziriyorum. Hayır o kadar uğraşa uzun da uyumuyor, yarım saat olunca uyanıyor. Gece uykusunu sabah yapıyor benimki, sağolsun gece değil de gündüz uzun uyuyor, onda da 1 2 saat uyuyup gözleri kapalı ağlıyor, emzirince geri uyuyor, öyle öyle gece uykusunu gündüz uyuyor beyefendi. Gündüz uyutmasam da bir şey fark etmiyor, gece yine de uyuyamıyor, kıvranıyor ağlıyor.

Ben de salçalı makarnaya yoğurt koyup öyle yemeye bayılırım, onu yiyemiyorum, sade makarna yedikçe içim gidiyor ya.
Evet canım zormuş gerçekten ya . Ne kadar fedakarlık istiyo bu minikler ya herşeyimizden kısıyoruz valla. İlerde umarıö kıymetimizi bilirler

Mama vermeyince olmuyor gerçekten. Az biraz kafa rahat oluyor. En azından ne kadar ictigini biliyorsun
Simdiki yenilen hormonlu yiyeceklerden dolayi mi çocuklar da boyle acaba :/

Konu dışında bir şey soyleyecem de hep görüyorum. Yok kara cuma yok efsane cuma bu ne ya... Yabancilarin baslatmis olduğu bir şeyi bizim akillilar da devam ettiriyor. Birinin de Mübarek cuma dediği yok. Kara cuma diye mübarek gün olan cumayı karaliyorlar. Müslümanların en mustesna gununu ne isim olarak adlandiriyorlar. Bizim millet Avrupa'nin sadece kötü yanini almaya ne kadar merakli. Indirim yapacaksan da bir isim koyma yine yap. Ney bu! Bu kara cumayi gece vakti yapilan indirim diye adlandiriyorlar. Güya ondan karaymis. Ama resmen algı dağıtma. Kara pazar yapan yok. Yapiyorsan bari sende onu yap.

Evet konu dışı kusura bakmayın fakat reklamlarda, her yerde görünce sinirleniyorum

Neden buharda pişirme aparatı işe yaramadı cnm? Bende ona güveniyordum
Havuçları küçük böldüğüm halde pişirmem çok uzun sürdü git gel defalarca su ekle derken ben bir havuçla bu kadar zaman harcarsam daha bunun köftesi vs. Girecek işin içine ben bile zorlanırken bakıcı neler yapmaz dedim. Sebep bu yani evde tek çocuk olsa bende çalışmasam düşünmezdim yani.

Hayirli olsun güle güle kullanın. Ek gidada doyana kadar mi besleyecez? Ölçüsü ne kadar olacak acaba?
Ben tattırıyorum şimdilik sadece 3 gün kuralıyla. Henüz tadimliklari 1 tatlı kaşığı bile değil.

Havucu nasıl verdin cmm
Buharda pişirip catalla ezdim tam püre olmadı çok az pütürlü kaldı.

Mama vermeyince olmuyor gerçekten. Az biraz kafa rahat oluyor. En azından ne kadar ictigini biliyorsun

Simdiki yenilen hormonlu yiyeceklerden dolayi mi çocuklar da boyle acaba :/
Olabilir. Gerçekten eskiler böyle değilmiş. Herkes diyor bunu, biz böyle şey görmedik diye.

Evet canım zormuş gerçekten ya . Ne kadar fedakarlık istiyo bu minikler ya herşeyimizden kısıyoruz valla. İlerde umarıö kıymetimizi bilirler
Ay umarım. Uyumuyorum yeter ki o uyusun diye kucağımda tutuyorum saatlerde, yemiyorum onun karnı doysun diyorum, lavaboya bile gidemez oldum ya. Yatağında uyuyacak da ya da uyanık olacak eşim de evde olacak ancak o zaman. Onda da hemen çıkmalıyım çünkü çocuk ağlıyor hadi çık artık diyor eşim ne zaman girsem.

Kuzlar bikaç gündür oğlum uukusundan ağlayarak uyanıyor içli içli ağlıyor birde tanımadığı insanlarda da ağlamaya başladı. Rüya mı görüyor acaba? 14. Hafta atağı hala bitmedi ondan mı bilmiyorum. Sizde yaşadınız mı

Bizde de uyku sorunu var bir kaç haftadır artık belim kolum kopuyor oğlanı oyalayacağım, uyutacağım diye.
Aslında uyutmayı bir yerde başarıyoruz ama akşam uykusundan uyanıyor , gece yarısına kadar onunla uğraşıyoruz.
Bu aralar çok gerginim artık kendimi durduramıyorum eşimle tartışıyorum sürekli. Kendime ait yapmam gereken en basit şeyi(diş fırçalama, çamaşır değiştirme) bunu bile yapamadığım oluyor. Bütün gün de oğlan yapışık vaziyette hiç bir yerde durmuyor, sürekli kucakta gezmek istiyor, çok yoruluyorum.
Allah'ım bir an önce şifa versin, çarçabuk iyileşsin canım çok zordur ikiniz içinde , sana da şifa diliyorum.

Başladınız mı artık canım, afiyet olsun kuzulara; ben de artık geçmek istiyorum ama sanırım daha bir ay vermez doktor 180 günü tamamlayacak demişti geçen ay ki muayenede.

Yeri gelmisken bende sorayim o zaman :) dogumdan sonra 2 ay olup da sonradan olmamak normal mi acaba. Test yaptim negatifti.
Sadece anne sütü verdiğim halde doğumdan sonra 3. Ay adet oldum 15 gün ara ile.Bu ay hala adetim gelmedi.İlk doğumumda 8 ay adet olmadım sonrasında hep günündeydi.

Bizde de oldu. Ataktan değildir sanki ben de bugün doktora sordum. Nefesi kesiliyor gibi birden ağlayarak uyanıyor dedim. Kucağımda da oldu çünkü. Olur öyle dedi uyku apnesi filan değildir dedi çünkü sık olmadı bir kaç defa sadece. Yabancılarda ağlaması da yabancılıyordur, o da geçer bir süre sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…