- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #72.781
Yanından kalksam bile 30.dk ya yakin yanina yatip uyanirken gozunu acmadan emziriyorum. Bazen uyuyor. Simdilik buldugum tek çözüm.Yine bir uyutma cabasindan dolayi yazamadim. Ayniii Bizimkide boyle. Tipatip anlattiginiz gibi. O Yüzden o kadar iyi anlıyorum ki. Çözüm bulursaniz bana da soyleyin ne olur.
Pompali dediginiz seyi bildim. Ondan bizde de var. Cok sacma .Burun aspiratoru alin .s f yi damlattiktan sonra çekin .Gozlerinize inanamazsiniz .Buyuk insanmis gibi burnu dolu oluyor. Genelde otribebe kullaniyor herkes bizdekinin markasi degisik .Memnunum. Serum fizyolojikleri de tekli paket almak yerine direk serum alip enjektorle kullanabilirsiniz .4 tl gibi bir fiyati var ve cok uzun sure gidiyor.bebeğin burnunu nasıl temizliyorsun tarif edermisin. ben kaç gündür çok uğraşıyorum burnu tıkalı kızımın serum fizyolojik kullanıyorum. odaya ıslak havlu koyuyorum. kaynamış su koyuyorum odayı havalandırıyorum yine tıkanıyor. doktorada gidemedik daha. burun temizliği için pompalı birşey aldım. burnuna dokundurtmuyor zaten zorla yapmaya çalışıyorum olmuyor ben mi beceriksiz çıktım bu konuda bilemiyorum.
Yok canim 1 haftadir uyumuyorum desem yeridir. Dun de saat basi uyandikAh kıyamam ya, uyuyup dinlenebiliyormu peki? Antibiyotik uyku yapanlardandır inşallah
oyleymis canim.
Kıyamam kuzuya ya. Bizimki ilk gece çok kötü oldu, birdenbire. Takip eden gündüz de kötüydü , akşamına tedavi başladı. o şekilde hızlı iyileşme oldu şükür ama tabi birden de geçmedi. Tıkana tıkana öksürüyordu benim yavru da. İnşallah çabucak açılır ya kıyamam. Ek olarak odasına soğan mı koysan acaba? üstüne karanfil batırıp koyuyorlar. iyi geldi diyenler var. Bir de çok sık emzirmeye çalıştım ben o ara. iştahı hiç yoktu ama zorladım anne sütü şifadır diye. Aynı anda ben de griptim. Seni çok iyi anlıyorum, çok zor ama geçecek inşallah birkaç güne. Sabır canım.ilk fark ettigim gunden beri goturuyorum ama ilerledi maalesef canim. Buyuk adam gibi oksurmeye basladi. Ben de cok kotuyum 1 haftadir. Dinlenemiyorum ki iyileseyim.
Rotanın fiyatı o ama bizim eczane bana kendiliğinden indirim yapıp 190a vermişti. Eczane ile pazarlık yapılabilirHerkese merhaba.. Oğlumun 4. ay aşılarını yaptırdık. Muayenesini oldu. Bir sorun yok şükür. Rota aşısı için 210 tl ödedim. Bu normal mi bilemedim. 3 dakika sonra azıcık kustu zaten. ona da moralim bozuldu. İlk gece çok az ateşi çıktı hemen calpol verdim. Bütün gece huzursuz uyudu ama şimdi iyi. Çocuk 48 saat içerisinde Türkiye'ye gitti aşı oldu ve Cezayir'e geri döndü. Bu arada gerçekten buzzz gibiydi Ankara.. Burası 26-27 derece. Çocuğum ilk defa bu kadar soğukla yüz yüze geldi. Allah dışarıda yaşamak zorunda olanlara yardım etsin. Neyse ki hasta etmeden dönebildim. Hepinizi öpüyorummm.
cok sag ol canim. Neler denemedim ki, sogani da denedim. Hatta burnu acilmayinca dr sprey verdi ama gunde 1 fis kullanilabiliyor, fazlasi degil. Dr sirtini dinlerken bile oksuruyordu, adam da uzuldu. Hava verirken de rahat durmuyor, 2 kisi lazim ama 3 seferini tek basimayken veriyorum.Kıyamam kuzuya ya. Bizimki ilk gece çok kötü oldu, birdenbire. Takip eden gündüz de kötüydü , akşamına tedavi başladı. o şekilde hızlı iyileşme oldu şükür ama tabi birden de geçmedi. Tıkana tıkana öksürüyordu benim yavru da. İnşallah çabucak açılır ya kıyamam. Ek olarak odasına soğan mı koysan acaba? üstüne karanfil batırıp koyuyorlar. iyi geldi diyenler var. Bir de çok sık emzirmeye çalıştım ben o ara. iştahı hiç yoktu ama zorladım anne sütü şifadır diye. Aynı anda ben de griptim. Seni çok iyi anlıyorum, çok zor ama geçecek inşallah birkaç güne. Sabır canım.
Ek gıda konusuna da daha var diye hiç eğilmemiştim.Biraz araştırmaya başlayayım bari, blw falan duyuyorum da nedir bilmiyorum. Biraz da tarif biriktirmek, yavaştan mama sandalyesi bakmak lazım herhalde.
amin canim sag olasinAy yavrum kıyamam. Acil şifa versin Allah.
1 yasina kadar temel besin anne sutu/formul sut. Bebek arzu ettigi kadar ek gida verip, zorlamamak lazim.Cocuk yiyene kadar, doyana kadar mi yedirmek lazim onu merak ediyorum ben. Gercek ek gıda zamanına gecince
sag ol canim. Bu aralar butun bebeler annelerin sabrini sinama modunda galiba okudugum kadariylaBizde de uyku sorunu var bir kaç haftadır artık belim kolum kopuyor oğlanı oyalayacağım, uyutacağım diye.
Aslında uyutmayı bir yerde başarıyoruz ama akşam uykusundan uyanıyor , gece yarısına kadar onunla uğraşıyoruz.
Bu aralar çok gerginim artık kendimi durduramıyorum eşimle tartışıyorum sürekli. Kendime ait yapmam gereken en basit şeyi(diş fırçalama, çamaşır değiştirme) bunu bile yapamadığım oluyor. Bütün gün de oğlan yapışık vaziyette hiç bir yerde durmuyor, sürekli kucakta gezmek istiyor, çok yoruluyorum.
Allah'ım bir an önce şifa versin, çarçabuk iyileşsin canım çok zordur ikiniz içinde , sana da şifa diliyorum.
Başladınız mı artık canım, afiyet olsun kuzulara; ben de artık geçmek istiyorum ama sanırım daha bir ay vermez doktor 180 günü tamamlayacak demişti geçen ay ki muayenede.
Ben burun aspiratorunden nedense korkuyorum. Şuan bebeğimin burnu tikali cesaret edemiyorum ya birden hizli cekersem diye. Nasıl yapmalıyım cnm.Yanından kalksam bile 30.dk ya yakin yanina yatip uyanirken gozunu acmadan emziriyorum. Bazen uyuyor. Simdilik buldugum tek çözüm.
Pompali dediginiz seyi bildim. Ondan bizde de var. Cok sacma .Burun aspiratoru alin .s f yi damlattiktan sonra çekin .Gozlerinize inanamazsiniz .Buyuk insanmis gibi burnu dolu oluyor. Genelde otribebe kullaniyor herkes bizdekinin markasi degisik .Memnunum. Serum fizyolojikleri de tekli paket almak yerine direk serum alip enjektorle kullanabilirsiniz .4 tl gibi bir fiyati var ve cok uzun sure gidiyor.
Geçen instagramda bir sayfada görmüştüm. Soğana 5 6 tane karanfil batırıp çocuğun baş ucuna koyuyorsun. Soğana karanfil batırdın mi cnm ?cok sag ol canim. Neler denemedim ki, sogani da denedim. Hatta burnu acilmayinca dr sprey verdi ama gunde 1 fis kullanilabiliyor, fazlasi degil. Dr sirtini dinlerken bile oksuruyordu, adam da uzuldu. Hava verirken de rahat durmuyor, 2 kisi lazim ama 3 seferini tek basimayken veriyorum.
mama sandalyesi ben de almadim. Ama ilk aylar 3 gun azar azar olacak ya nasilsa, rahat olur diye dusunuyorum
Kızlarrr saatlerdir kahroldummm. Biraz içimin rahatlamasına ihtiyacım var. Oğlumun kolu çatladı bugün. Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. Yere yuvarlansın diye koyarken aniden sağ kolunu çevirdi bedenin altında geldi kurtarmaya çalıştım ama bir çığlık... Doğru acile yarım alçı yapıldı. Yarını bekliyorum ortopedi için. Acil çatlak dedi inşaallah çarçabuk iyileşir
Çok geçmiş olsun. Okurken içim gitti. Allah beterinden korusun. Ne kadar dikkat etsek de bazen böyle şeyler olabiliyor. Kısa zamanda iyileşir umarım.Kızlarrr saatlerdir kahroldummm. Biraz içimin rahatlamasına ihtiyacım var. Oğlumun kolu çatladı bugün. Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. Yere yuvarlansın diye koyarken aniden sağ kolunu çevirdi bedenin altında geldi kurtarmaya çalıştım ama bir çığlık... Doğru acile yarım alçı yapıldı. Yarını bekliyorum ortopedi için. Acil çatlak dedi inşaallah çarçabuk iyileşir
Çok geçmiş olsun, inşallah kısa sürede iyileşir.Kızlarrr saatlerdir kahroldummm. Biraz içimin rahatlamasına ihtiyacım var. Oğlumun kolu çatladı bugün. Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. Yere yuvarlansın diye koyarken aniden sağ kolunu çevirdi bedenin altında geldi kurtarmaya çalıştım ama bir çığlık... Doğru acile yarım alçı yapıldı. Yarını bekliyorum ortopedi için. Acil çatlak dedi inşaallah çarçabuk iyileşir
İlk oğlumda dr browns kullandım. ben işe başlar başlamaz hoop meme reddi. 8. aya kadar sağarak verdim. Şimdi ufaklıkta avent kullanıyorum doğal akış. meme reddi olmadı şükür.Memeyi birakmamasi için az akisli olan biberon hangisiydi söyleyebilir misiniz kizlar? Hep kaşıkla iciriyordum. Zor oluyor. Meme reddi hangisi yapmaz? Medela, avent, dr brown hangisi?
yaptim canim, sag olasin.Geçen instagramda bir sayfada görmüştüm. Soğana 5 6 tane karanfil batırıp çocuğun baş ucuna koyuyorsun. Soğana karanfil batırdın mi cnm ?
Ben simdiden işliyorum. Bak pure yapmiycaz bulamac yapmiycaz diye. Biraz garip geliyo ona ama uyacak gibi oyle enerji aliyorum.Kızlar blw yapsam bakıcı uyar mı sizce. 50 yaşında bı kadın. Uymaz di mi? Yarım blw oluyor mu peki ben blw yapsam bakıcı çorbaları falan kendi icirse?
Icinde sunger var yani tampon .Istesen de hizli cekemezsin merak etmeBen burun aspiratorunden nedense korkuyorum. Şuan bebeğimin burnu tikali cesaret edemiyorum ya birden hizli cekersem diye. Nasıl yapmalıyım cnm.
burun spreyi nazosferse onu biz de kullanmıştık. işe yarayan o mu diğer ilaçlar mı bilmiyorum ama bana diğerleri gibi geldi.cok sag ol canim. Neler denemedim ki, sogani da denedim. Hatta burnu acilmayinca dr sprey verdi ama gunde 1 fis kullanilabiliyor, fazlasi degil. Dr sirtini dinlerken bile oksuruyordu, adam da uzuldu. Hava verirken de rahat durmuyor, 2 kisi lazim ama 3 seferini tek basimayken veriyorum.
mama sandalyesi ben de almadim. Ama ilk aylar 3 gun azar azar olacak ya nasilsa, rahat olur diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?