2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bütün kış boyunca bu şekilde yapıcaz heralde uykusunu çok etkiliyor. yıkıyor ortalığı dokundurtmuyor.

doktor kontrolüne daha çok var ama gidince bende sorayım bu durumunu

Kızlar blw yapsam bakıcı uyar mı sizce. 50 yaşında bı kadın. Uymaz di mi? Yarım blw oluyor mu peki ben blw yapsam bakıcı çorbaları falan kendi icirse?

Sen ne dersen o onu yapmak zorunda bence. Ben de çorbaları başta öyle içirdim. Yani yarım BLW diyebilirsin. Ama sonuçta çocuk belli bir süre sonra zaten kendisi senin elinden alıyor kaşığı çatalı :) Döke saça yemesi biraz sorun oluyor tabi. Bakıcının sabrı da önemli. Anne katlanıyor sonuçta. Bunun temizliği de var sonrasında:) Ben bakıcı ile bunu başardım. Hem de bu yöntemi hiç görmemiş Cezayirli bir bakıcıyla. Sen Türk ile daha kolay başarırsın bence. Bulamaç yedirmek nedir ya:) Tadını kendim beğenmediğim hiçbir şeyi çocuğa yedirmedim. Yumurta, bisküvi, süt, peynir, ceviz karıştırırdı kız kardeşim oğluna. Tadına hiç baktın mı dedim. Yoo dedi. Bence baksa o da yedirmezdi. Görüntü zaten kötü :)

Tmm cnm bugün yapacağım. Teşekkürler.

Ya ben tam anlayamadım bu blw işini. Tamam çocuk kendisi yiyecek ama, sert şeyleri püre yapmadan nasıl yiyecek ki?
Haşlayıp parmak şeklinde önüne koyunca o ağzına götürecek, yumuşak olduğu için ısırabildiğini çiğneyip yutacak. Püre kesinlikle verilmiyor blwde. İlk çocuğumu bu şekilde büyüttüm, çok yararını gördüm.

5-6 aylık bebek bu işlemi kendi yapabilir mi? Yoğurt kıyma vs nasıl verdiniz ?

ben de bakayim o kanala canim. Burun spreyi, hava, antibiyotik hepsini birlikte kullaniyoruz. İyi gelir insallah

5-6 aylık bebek bu işlemi kendi yapabilir mi? Yoğurt kıyma vs nasıl verdiniz ?

Kızlar bebekler ne zaman mama sandalyesine oturtulur acaba
Canim blwde 6 aydan once baslanmiyor zaten. Et de 8. Ayda geliyor. Yogurdu yada genel olarak sivi urunleri agzi dar kahve fincani gibi bir bardakta cocuga alttan destek vererek ama zorlamadan veriliyor. Mama sandalyesine de 1 aydir oturtuyorum. Biz yemek yerken yanimizda takiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…