- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 133
- 36
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #72.821
Gecmis olsun canim. Oldu da bitti masallah diyelim. Bugun zor gecebilir ama yarina toparlamaya baslar.
Gecmis olsun darisi bize .
Annen falan yok mu canim ?Ben de tekim ama annemi cagiririm gerek olursa
teşekkürler kızlar inşallah çabuk iyileşirHayırlı olsun :)
Sünnetimizi olduk geldik nasıl bakıcam tek başıma onu düşünüyorum
Benim k.v. hergün geliyor ama bakıcı bulabilirsem ocak ayında başlayacak inşallah benimkiler ikiz o yüzden min. 2 kişi olmalı bende.Haklısın canım en azından ek gıdalara geçmiş olur anneyle tatması daha kolay olur tabii ki şimdiden kolaylıklar diliyorum sana da. Bakıcımı bakacaktı bebeklerine hatırlayamadım?
Hayırlı olsun :)Sünnetimizi olduk geldik nasıl bakıcam tek başıma onu düşünüyorum
Geçmiş olsun canım. Hemen toparlar inşallah kuzucuk.
teşekkür ederiz :)Hayırlı olsun :)
Bi zararı yoktur değil mi canım aspiratörün ben 1 aylıkkenden beri kullanıyorum valla her gün sümük çıkıyor her gün temizliyorum. Herhangi birşey de sıkmıyorum. Yavaş yavaş hüplete hüplete çıkarıyorum. Hasta olduğu dönemde nefret etmişti zırt pırt temizlemem gerekiyordu ama başka da bi zorluk yaşamadık. O olmasa hayatta temizlenmez yaniAspiratörden korkmayın kızlar ya burunlarını açın kapalı kalmasın. Kapalı kaldıkça bronşit ihtimali artıyor.
2-3 günde bir temizliyorum ben sumuklerini. Artık oyun haline getirdik aglamiyor. Aspiratöru gösterip hüp hüp diyorum guluyo :) once azıcık azıcık serum sikiyorum orda biraz rahatsız oluyor sonra aspiratörle ellerini yanaklarını dudaklarını çekiyorum gulduruyorum şarkı uyduruyorum sonra burnunu
Sünnetimizi olduk geldik nasıl bakıcam tek başıma onu düşünüyorum
Eki Görüntüle 2208492
Kızlar oğlumu halıya koydum sonra sinirle bağırmaya başladı bi bakayım ddm oyun halısının ucundaki ufacık kulakçığa kolunu sokmayı başarmış. Sürünüp yürüdüler mi neler yapacaklar neler kimbilir:)
Çok sık kullanmamaya çalış ama günde 1 çok değil bence. Her gün tıkanıyor mu burnu? Bir de azıcık nemlendirmek için serum siksan daha iyi olur. Kuru iken gelmiyor ki sumuklerBi zararı yoktur değil mi canım aspiratörün ben 1 aylıkkenden beri kullanıyorum valla her gün sümük çıkıyor her gün temizliyorum. Herhangi birşey de sıkmıyorum. Yavaş yavaş hüplete hüplete çıkarıyorum. Hasta olduğu dönemde nefret etmişti zırt pırt temizlemem gerekiyordu ama başka da bi zorluk yaşamadık. O olmasa hayatta temizlenmez yani
6 ayını doldurup başlanıyor, evet yapıyor. Asıl amaç ilk aylar bebeğin tadım yapması, her verileni bitirmesi beklenmiyor. 1 yaşa kadar ek gıda EK gıda olarak kalıyor. Verdiklerinizle oyun oynayabilir, eline yüzüne sürebilir. Sabır isteyen bir süreç, sonrasında bebeğin yeme alışkanlığı çok iyi oturuyor. Hep görürüz yabancılar cafede restoranda bebeklerini oturtur, müdahale etmez, bebekler-çocuklar da kendi başına yer yemeğini. Bizde ise elinde kaşıkla anne ve kaçan çocuklar. Aslında biraz bunu sağlıyor. Facebookta blw Türkiye grubu çok güzel, ben ordan çok faydalandım, tavsiye ederim.5-6 aylık bebek bu işlemi kendi yapabilir mi? Yoğurt kıyma vs nasıl verdiniz ?
desteksiz oturabildikleri zaman dedi benim doktorum. 7.aydan sonra dedi. Ben de aldım belki alıştırıtız yavaştan gözetimle diye ama bizimki çok yatar pozisyonda olmadığı için henüz kullanmadık. Chicco polyler galiba bu zamanlarda kullanılabiliyor o baya ana kucağı gibi arkası yatıyor çünkü.Kızlar bebekler ne zaman mama sandalyesine oturtulur acaba
Geçmiş olsun maşallah paşaya..siz de aradan çıkarmışsınız...teşekkürler kızlar inşallah çabuk iyileşir
Afilim92 canım annem akşam gelecek çalışıyor o yüzden gündüz tekim kvde de bize gelin der çocuk böyleyken Oraya da gitmem
inşallah iyi birilerini bulursun canım az da kalmış..Benim k.v. hergün geliyor ama bakıcı bulabilirsem ocak ayında başlayacak inşallah benimkiler ikiz o yüzden min. 2 kişi olmalı bende.
Serum burda nasıl satılıyor bilmiyorum ki canım. Ben yurtdışındayım ya. Valla her gün sümük oluyor burnunda gördüm mü hemen alıyorum. Çok kuru olmuyor aslında genelde nemli ama biraz derinde olabiliyor bazen. Bi kerede zorlayarak çekmiyorum yavaş yavaş çekiyorum geliyor ama evet yumuşatsam daha rahat gelir aslında. Tuzlu suyla yapsam olmaz mı acabaÇok sık kullanmamaya çalış ama günde 1 çok değil bence. Her gün tıkanıyor mu burnu? Bir de azıcık nemlendirmek için serum siksan daha iyi olur. Kuru iken gelmiyor ki sumukler
Fazla koparıp boğazına kaçırma durumu olur mu peki?Haşlayıp parmak şeklinde önüne koyunca o ağzına götürecek, yumuşak olduğu için ısırabildiğini çiğneyip yutacak. Püre kesinlikle verilmiyor blwde. İlk çocuğumu bu şekilde büyüttüm, çok yararını gördüm.
Hmm ben de hesap yapayım en iyisi ne kadar kilo aldı diye. Aylık kontrol yok burada, kendimiz tartıyoruz da son zamanlarda kafa kalmadı uykusuzluktan
Kuzlar bikaç gündür oğlum uukusundan ağlayarak uyanıyor içli içli ağlıyor birde tanımadığı insanlarda da ağlamaya başladı. Rüya mı görüyor acaba? 14. Hafta atağı hala bitmedi ondan mı bilmiyorum. Sizde yaşadınız mı
Kızlarrr saatlerdir kahroldummm. Biraz içimin rahatlamasına ihtiyacım var. Oğlumun kolu çatladı bugün. Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. Yere yuvarlansın diye koyarken aniden sağ kolunu çevirdi bedenin altında geldi kurtarmaya çalıştım ama bir çığlık... Doğru acile yarım alçı yapıldı. Yarını bekliyorum ortopedi için. Acil çatlak dedi inşaallah çarçabuk iyileşir
Sürekli kullanmak geniz etinin büyümesine sebep oluyormuş doktor çok elzem durumlarda kullan dedi bana. Ben burun yıkama işlemi yapıp mendille siliyorum burnunu.Bi zararı yoktur değil mi canım aspiratörün ben 1 aylıkkenden beri kullanıyorum valla her gün sümük çıkıyor her gün temizliyorum. Herhangi birşey de sıkmıyorum. Yavaş yavaş hüplete hüplete çıkarıyorum. Hasta olduğu dönemde nefret etmişti zırt pırt temizlemem gerekiyordu ama başka da bi zorluk yaşamadık. O olmasa hayatta temizlenmez yani
Benim k.v. ye biraz anlattım blw işini ama cvp vermedi yani pek işine gelmedi gibi. Kaşıkla yoğurt yedirirken bile hızlı davranıyor yani bebek bu biraz zaman verelim yutsun diyorum. Yok sen ver yer o diyorKızlar blw yapsam bakıcı uyar mı sizce. 50 yaşında bı kadın. Uymaz di mi? Yarım blw oluyor mu peki ben blw yapsam bakıcı çorbaları falan kendi icirse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?