2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canim. Oldu da bitti masallah diyelim. Bugun zor gecebilir ama yarina toparlamaya baslar.

Gecmis olsun darisi bize .
Annen falan yok mu canim ?Ben de tekim ama annemi cagiririm gerek olursa

Hayırlı olsun :)
teşekkürler kızlar inşallah çabuk iyileşir

Afilim92 canım annem akşam gelecek çalışıyor o yüzden gündüz tekim kvde de bize gelin der çocuk böyleyken Oraya da gitmem

Haklısın canım en azından ek gıdalara geçmiş olur anneyle tatması daha kolay olur tabii ki şimdiden kolaylıklar diliyorum sana da. Bakıcımı bakacaktı bebeklerine hatırlayamadım?
Benim k.v. hergün geliyor ama bakıcı bulabilirsem ocak ayında başlayacak inşallah benimkiler ikiz o yüzden min. 2 kişi olmalı bende.

Bi zararı yoktur değil mi canım aspiratörün ben 1 aylıkkenden beri kullanıyorum valla her gün sümük çıkıyor her gün temizliyorum. Herhangi birşey de sıkmıyorum. Yavaş yavaş hüplete hüplete çıkarıyorum. Hasta olduğu dönemde nefret etmişti zırt pırt temizlemem gerekiyordu ama başka da bi zorluk yaşamadık. O olmasa hayatta temizlenmez yani

Çok sık kullanmamaya çalış ama günde 1 çok değil bence. Her gün tıkanıyor mu burnu? Bir de azıcık nemlendirmek için serum siksan daha iyi olur. Kuru iken gelmiyor ki sumukler

5-6 aylık bebek bu işlemi kendi yapabilir mi? Yoğurt kıyma vs nasıl verdiniz ?
6 ayını doldurup başlanıyor, evet yapıyor. Asıl amaç ilk aylar bebeğin tadım yapması, her verileni bitirmesi beklenmiyor. 1 yaşa kadar ek gıda EK gıda olarak kalıyor. Verdiklerinizle oyun oynayabilir, eline yüzüne sürebilir. Sabır isteyen bir süreç, sonrasında bebeğin yeme alışkanlığı çok iyi oturuyor. Hep görürüz yabancılar cafede restoranda bebeklerini oturtur, müdahale etmez, bebekler-çocuklar da kendi başına yer yemeğini. Bizde ise elinde kaşıkla anne ve kaçan çocuklar. Aslında biraz bunu sağlıyor. Facebookta blw Türkiye grubu çok güzel, ben ordan çok faydalandım, tavsiye ederim.

Kızlar bebekler ne zaman mama sandalyesine oturtulur acaba
desteksiz oturabildikleri zaman dedi benim doktorum. 7.aydan sonra dedi. Ben de aldım belki alıştırıtız yavaştan gözetimle diye ama bizimki çok yatar pozisyonda olmadığı için henüz kullanmadık. Chicco polyler galiba bu zamanlarda kullanılabiliyor o baya ana kucağı gibi arkası yatıyor çünkü.

teşekkürler kızlar inşallah çabuk iyileşir

Afilim92 canım annem akşam gelecek çalışıyor o yüzden gündüz tekim kvde de bize gelin der çocuk böyleyken Oraya da gitmem
Geçmiş olsun maşallah paşaya..siz de aradan çıkarmışsınız...
kaç aylığa kadar sedasyonla yapılıyormuş acaba bilginiz var mı?
Benim k.v. hergün geliyor ama bakıcı bulabilirsem ocak ayında başlayacak inşallah benimkiler ikiz o yüzden min. 2 kişi olmalı bende.
inşallah iyi birilerini bulursun canım az da kalmış..

Çok sık kullanmamaya çalış ama günde 1 çok değil bence. Her gün tıkanıyor mu burnu? Bir de azıcık nemlendirmek için serum siksan daha iyi olur. Kuru iken gelmiyor ki sumukler
Serum burda nasıl satılıyor bilmiyorum ki canım. Ben yurtdışındayım ya. Valla her gün sümük oluyor burnunda gördüm mü hemen alıyorum. Çok kuru olmuyor aslında genelde nemli ama biraz derinde olabiliyor bazen. Bi kerede zorlayarak çekmiyorum yavaş yavaş çekiyorum geliyor ama evet yumuşatsam daha rahat gelir aslında. Tuzlu suyla yapsam olmaz mı acaba

Fazla koparıp boğazına kaçırma durumu olur mu peki?

Ben aynısını yaşıyorum canım .

Kıyamam kuzuma geçmiş olsun canım bende arada yanlış hareket yapıyorum insan çok üzülüyor .

Sürekli kullanmak geniz etinin büyümesine sebep oluyormuş doktor çok elzem durumlarda kullan dedi bana. Ben burun yıkama işlemi yapıp mendille siliyorum burnunu.

Kızlar blw yapsam bakıcı uyar mı sizce. 50 yaşında bı kadın. Uymaz di mi? Yarım blw oluyor mu peki ben blw yapsam bakıcı çorbaları falan kendi icirse?
Benim k.v. ye biraz anlattım blw işini ama cvp vermedi yani pek işine gelmedi gibi. Kaşıkla yoğurt yedirirken bile hızlı davranıyor yani bebek bu biraz zaman verelim yutsun diyorum. Yok sen ver yer o diyorgelde blw anlat.
Bakıcı yapar bence zaten kamera takmayacak mısın yani senin kurallarına uyar diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…