- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #72.841
hepsiburadaya bakıyorum sadece ama orada da çok anlamlı birşey yokBen bulamadım cnm y da tükenmişti:) sen baktın mı gözden kaçırdığım varsa
çok düzenli vermiyorum canım şimdiye kadar yoğurt, elma püresi, yumurta sarısı verdim. bi de hippin elmalı kaşık mamasını. yoğurdu çok sevmedi anladığım kadarıyla 2 yemek kaşığı kadar anca yedirebiliyorum. elmayı çok sevdi ama o gün çok huzursuz oldu midesine dokunmuş olabileceğini düşündüm bi daha öyle püre şeklinde vermedim. hippin elmalı kaşık mamasına bayıldı. 2 gece peş peşe 1er kase yedi. ben daha kaşığı doldurmadan ağzını açıp çırpınıyordu. yani sevince yiyor sıpalar. blw kitabı alıcam sanırım yarı blw yarı klasik yapıcamek gıda veren arkadaşlar bebekleriniz yiyor mu? benim öğlen yoğurt akşam tarhana var. ama pek yediklerini söyleyemem. zorlamıyorum ama nasıl alıştırıcam bilemedim.NasilYarDiyeyim @Sibel-inci
yetişkinlerde olur da bebekler için çok doğru olmaz sanırımSerum burda nasıl satılıyor bilmiyorum ki canım. Ben yurtdışındayım ya. Valla her gün sümük oluyor burnunda gördüm mü hemen alıyorum. Çok kuru olmuyor aslında genelde nemli ama biraz derinde olabiliyor bazen. Bi kerede zorlayarak çekmiyorum yavaş yavaş çekiyorum geliyor ama evet yumuşatsam daha rahat gelir aslında. Tuzlu suyla yapsam olmaz mı acaba
Eki Görüntüle 2208492
Kızlar oğlumu halıya koydum sonra sinirle bağırmaya başladı bi bakayım ddm oyun halısının ucundaki ufacık kulakçığa kolunu sokmayı başarmış. Sürünüp yürüdüler mi neler yapacaklar neler kimbilir:)
Serum burda nasıl satılıyor bilmiyorum ki canım. Ben yurtdışındayım ya. Valla her gün sümük oluyor burnunda gördüm mü hemen alıyorum. Çok kuru olmuyor aslında genelde nemli ama biraz derinde olabiliyor bazen. Bi kerede zorlayarak çekmiyorum yavaş yavaş çekiyorum geliyor ama evet yumuşatsam daha rahat gelir aslında. Tuzlu suyla yapsam olmaz mı acaba
İki parmağınızla ezilebilecek kıvama gelene kadar pişiriyorsunuz. Bebekler de koparıp direk yutma söz konusu olmuyor çünkü öğürme refleksi var parça geldiğinde direk öğürerek çıkarabiliyor bu yolla da çiğnemeyi öğreniyor aslında.Fazla koparıp boğazına kaçırma durumu olur mu peki?
Ben de yoykolara çok bakmıştım hamileyken hayırlı olsun güle güle kullanınyoyko luxury bebek arabası aldım hepsiburadadan inşallah pişman olmam
Bilmiyordum bunu. Teşekkür ederim :)İki parmağınızla ezilebilecek kıvama gelene kadar pişiriyorsunuz. Bebekler de koparıp direk yutma söz konusu olmuyor çünkü öğürme refleksi var parça geldiğinde direk öğürerek çıkarabiliyor bu yolla da çiğnemeyi öğreniyor aslında.
bende bir kaç kaşığı geçemedim. blw kitabı mı var? ay bitmiyor daha uyku için aldıklarımı okuyamadım ki püff. zaten tam blw yapamam da elimden geldiğince kendileri yesin diye önlerine koyucam bir şey, arada ben yediririm ortaya karışık bir şeyler. facebook sitesine üye olup bakayım diyorum ama kesin emziren grubu gibidir.çok düzenli vermiyorum canım şimdiye kadar yoğurt, elma püresi, yumurta sarısı verdim. bi de hippin elmalı kaşık mamasını. yoğurdu çok sevmedi anladığım kadarıyla 2 yemek kaşığı kadar anca yedirebiliyorum. elmayı çok sevdi ama o gün çok huzursuz oldu midesine dokunmuş olabileceğini düşündüm bi daha öyle püre şeklinde vermedim. hippin elmalı kaşık mamasına bayıldı. 2 gece peş peşe 1er kase yedi. ben daha kaşığı doldurmadan ağzını açıp çırpınıyordu. yani sevince yiyor sıpalar. blw kitabı alıcam sanırım yarı blw yarı klasik yapıcam
aynen aynen kesin ve katı kural benimsemişler resmen. ama emzirme gibi beni derinden etkileyeceğini düşünmüyorum. yani şimdi işime yaarayanı uygularım yaramayanı uygulamam diye düşündüm. emzirme grubu neydi öyle ya psikolojimin içine....bende bir kaç kaşığı geçemedim. blw kitabı mı var? ay bitmiyor daha uyku için aldıklarımı okuyamadım ki püff. zaten tam blw yapamam da elimden geldiğince kendileri yesin diye önlerine koyucam bir şey, arada ben yediririm ortaya karışık bir şeyler. facebook sitesine üye olup bakayım diyorum ama kesin emziren grubu gibidir.
beğenmiş miydin canım? hiç mağazaya gidip incelemedim. vaktim yokBen de yoykolara çok bakmıştım hamileyken hayırlı olsun güle güle kullanın
Yok canım ben kim West in kitabını aldımForse fıtrat pedagojisi okuyan sen miydin? tavsiye eder misin
Amin inşallah canım teşekkür ederimCanım geçmiş olsun hiç endiselenme ilk 24 saat biraz zor oluyor mizmizlaniyo ama çok çabuk toparliyorlar Allah sifa versin seni hiç yormasin İnşaallah
teşekkürler canım lokal oldu bizimki sedasyonu bilmiyorum 4.5 aylığız bizdesteksiz oturabildikleri zaman dedi benim doktorum. 7.aydan sonra dedi. Ben de aldım belki alıştırıtız yavaştan gözetimle diye ama bizimki çok yatar pozisyonda olmadığı için henüz kullanmadık. Chicco polyler galiba bu zamanlarda kullanılabiliyor o baya ana kucağı gibi arkası yatıyor çünkü.
Geçmiş olsun maşallah paşaya..siz de aradan çıkarmışsınız...
kaç aylığa kadar sedasyonla yapılıyormuş acaba bilginiz var mı?
inşallah iyi birilerini bulursun canım az da kalmış..
Mervik'in de yazdığı gibi öğürme refleksleri çok güçlü. Annenin panik yapmaması, sakin kalması çok önemli. Riskleri azaltmak için çocuk dik pozisyonda olmalı-mama sandalyesinde oturması çok iyi olur, eline verdiğiniz yiyecek yutulabilir yumuşaklıkta olmalı ve en önemlisi bebek asla yalnız bırakılmamalı.Fazla koparıp boğazına kaçırma durumu olur mu peki?
Anmayın şunların adınıaynen aynen kesin ve katı kural benimsemişler resmen. ama emzirme gibi beni derinden etkileyeceğini düşünmüyorum. yani şimdi işime yaarayanı uygularım yaramayanı uygulamam diye düşündüm. emzirme grubu neydi öyle ya psikolojimin içine....
Teşekkürler aldım 1tane iyi geldi vallaAmazon da premium care 4 no 168li 162 TL ve 3 no 204lü 162 TL haberiniz olsun kızlar
guncel anne nickli cocuk doktorunun tarifi var canim, 1 lt suya 9 gram tuz koyarak hazirlaniyor. Burnuna siringayla sikabilirsin biraz bu karisimdan.Serum burda nasıl satılıyor bilmiyorum ki canım. Ben yurtdışındayım ya. Valla her gün sümük oluyor burnunda gördüm mü hemen alıyorum. Çok kuru olmuyor aslında genelde nemli ama biraz derinde olabiliyor bazen. Bi kerede zorlayarak çekmiyorum yavaş yavaş çekiyorum geliyor ama evet yumuşatsam daha rahat gelir aslında. Tuzlu suyla yapsam olmaz mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?