2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

@Forse fıtrat pedagojisi okuyan sen miydin? tavsiye eder misin
ben okudum, bagirmayan anneler de guzel, fitrat pedagojisi de guzel. Fitrat pedagojisinin 2.si var, onda da Kur'an'da gecen peygamberlerden bahsediyor. Cocuk yetistirme konusunda dersler cikariyor

Valla bende bugün memlekete gitmwyi düşünüyordum. Vazgecmistim. Bunları okuyunca hem tebessüm ettim kusura bakma. Hem de iyi ki gitmemisim dedim dışarı çıkınca bile eve gitsek artık diyordum çünkü. Gidince cocuga degisiklik, sosyallik oluyor. Farklı insanlar görüyor. Ama bir o kadar da dezavantaji oluyor

Anladım canım bunun için internette oran yazıyor ama tabi ne kadar güvenilir bilemeyiz

Anladım canım ama işte biz bile rahatsız oluyoruz burnumuzfa sümük oldu mu. Bunlar emiyorlar bi de sanki bana nefes alışında değişiklik oluyor gibi geliyor burnunda sümük varken. Hiç olmafı kaynamış suyu soğutup azıcık sıksam da olur aslında değil mi suyun da bş zararı olmaz birkaç damla.
Evet canım benim de kızım hastayken aynı şekildeydi sürekli geliyordu inanılmaz bişeydi. Bir de böyle uzuun uzuun taa derinlerden geliyordu belli yani

olur canim, oyle denersin.
Bizim beyefendi de daha uyumuyor. Artik uyumadan yasamayi ogrendi bunyem. Esim ben ise giderken horluyordun diyor ama inan ki kapiyi cekip ciktigini, kahvalti ettigini duyduguma eminim o nasil bir uyumaysa ne yaptigimin farkinda da degilim

Hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama serum fizyolojik dersiniz .Phisiodoz diye geçiyor burda.Kozmetik market ve eczanelerde var.

Tuz oranını ayarlayamazsınız genizi yanar .4-5 euro fiyatı var 45 lik serumun uğraşmayada değmez riskede.

Evet canım artık biz öyle bir alıştık ki uykusuzluğa inabırım yani. Tilki uykusunsa oluyorz zaten uyumayı başarsak bile

Teşekkürler bilgi için :)

Kızlar biz şimdi 5.5 aylık olduk yani 4 haziran doğumuyuz bu durumda 15 gün sonra 2 numaralı mamaya geçmem mi gerekir? Dr.a sormadım unuttum ama 6 ay dolmuş oluyor aralık basında.

Günaydın kızlar
H hades canım yeni girdim siteye. Mesajını şimdi okudum. Ben ilk sebze ve meyve sularıyla başladım. Doktorum liste vermişti. Sonra yoğurt ile devam ettim. Birkaç gün sonra da pürelere başlayacağım.
Çok zorlamadan yediriyorum. Şu an 3 yemek kaşığını geçti yoğurtları.
Ağzını açmak istemediği zaman vermiyorum daha.

Evet canım artık biz öyle bir alıştık ki uykusuzluğa inabırım yani. Tilki uykusunsa oluyorz zaten uyumayı başarsak bile
Ben 5 dk eşime verdim bu sabah, o ara rüya görmüşüm. Eşim diyor 5 dk ancak oldu hangi ara uyudun da rüya gördün. Çocuğa oyuncak verip 2 3 dk uyuyup, ağlayınca şşş yapıp tekrar oyuncağı eline verip 2 3 dk uyuyarak bugün de 10 dk uyudum toplamda herhalde.

Canım kıyamam ya senin oğlan gerçekten en fenası sanırım içimizde. Bizim öyle değil çok şükür. Geceleri uyuyor bin şükür sadece 3-4 kere kalıyor emmeye. Ben şikayetçi değilim halimden ya gene de bin şükür allaha uslu bi kızım var. Büyük insan gibi herşeyi anlıyor, sürekli dr gülen bir bebek maşallah. Ama yani böyle bile yoruluyor insan geceleri bölük bölük de olsa dinlenebiliyorum ben binlerce şükür. Senin işin gerçekten zor canım iniallah ek gıdayla birlikte baya bi azalacak sıkıntılarınız

ben okudum, bagirmayan anneler de guzel, fitrat pedagojisi de guzel. Fitrat pedagojisinin 2.si var, onda da Kur'an'da gecen peygamberlerden bahsediyor. Cocuk yetistirme konusunda dersler cikariyor
Evet canım söylediğin 3 kitabı da listeme eklemiştim. Sen de beğendiysen aliyorum

Bebesi sadece memede uyuyanlara bir sorum var.
Hic denediniz mi bilmiyorum .Memede uyumaktan vazgeçmesi icin her gun asamali uyur uyumaz ,yari uykulu ,tam uyanikken yataga konuluyor ya...Iste ben 2 3 haftadır tam uyudugu an koyuyorum hep uyaniyor .Pispis yapınca cilginlar gibi aglayip yeniden emmeden uyumuyor. Rutin vs yapiyorum.ama bu levelde takili kaldim

Kızlar biz şimdi 5.5 aylık olduk yani 4 haziran doğumuyuz bu durumda 15 gün sonra 2 numaralı mamaya geçmem mi gerekir? Dr.a sormadım unuttum ama 6 ay dolmuş oluyor aralık basında.
Ben geçtim :) Aptamil 1 kullaniyodum. Şimdi hipp 2 ye başladım bı ondan bı ondan veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…