2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

beğenmiş miydin canım? hiç mağazaya gidip incelemedim. vaktim yok
Onların mağazaları yok canım sanırım İzmir’de sadece ofisleri var. Ben cesaret edemedim açıkçası instagramda fotoğraflara yapılan bir kaç olumsuz yorum olunca almaktan vazgeçmiştim. Ama onların iki katı kadar para verdiğim arabadan da memnun değişim şahsen o yüzden ara ara eşimle keşke yoykoyu alsaydık diyoruz zaman zaman

Benim doktor da ilaç vermemyeceğim kadar küçük bir Bebek deyip vermedi. Ciğerlerinde sorun yoksa ilaca da gerek Yok sık sık temizle dedi. Ama sık sık temizletmiyor ki. Sabah akşam yapıyorum acil açılması gerekendir tıkanıklık olmazsa. Sabah yaptım açılmadı mesela çocuk horlar gibi nefes alıp vere vere uyudu mecbur. Ya bir de sana şunu sorayım. Dün aspiratörle çektim mesele. Baya çıktı iki burundan da. Artık sümük gelmeyene kadar çektim. Tamam bitti dedim. Kaldırdım çocuğu baktım hala nefes aldıkça faşır fuşur ses. Sence neden böyle oluyor ben tam çekemiyor muyum yoksa derindekiler mi gelmiyor

Ben de bir iki denedim ama bana göre değil memede uyusun dedim şimdilik. Aynı Kızılca kıyamet bizde de kopuyor ve en başa dönüyoruz çünkü

Canım benimki de normalde hep memede uyuuan bi çocuktu. Brn hiç öyle kurallı aşamalı bişeyler denemedim. Uyutma konusunda ne kadar kendimi kastıysam o kadar negatif sonuç aldım. Öncelikle her uyutmaya başladığımda sabırla başlıyoruö ve uyumazsa da uyumaz nasılsa ben yanındayım en kötü uykusuz kalırım deyip kendimi rahatlatıyorum motive ediyorum. Yavaş yavaş başka yöntemler denemeye başlamıştım ayakta sallamak ve kucakta pışpışlamak gibi. Her zaman hepsi tutmuyor tabi. Meme, ayak ve kucak üçlemesinde gidip geliyorum. Şimdiye kadar toplamda bi 10 kere kendisi uyumuştur. 1,5 saat evvel uyandı kızım uykusu var biliyorum daha emdi ilk önce sonra ayıldı ben de altını alıp ayağımda sallamaya başladım. Sonra baktım full enerjik dedim tamam madem zorlamayım aldım oyun halısına koydum yarım saat sonra orda oynarken kendisi uyudu.. Şimdi yatağına aldım. Yani ben uyku konusunda kendimi kasmayıp rahatladıkça çocuk da daha rahat uyur oldu

Can
Canım aynı şey bizde de oluyordu hastayken. Delirmiştim artık bu çocuk iyileşmiyor diye. Doktor bişeyi yok demişti ama bence sinüzitlerinden geliyordu o sümükler

Aynı şeyi yaşıyorum hem de histerik bir ağlama zaten ben hiç bi zaman pış pış la uyuyamadım akşam

657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 104 maddesinin D bendine baksın aynen şöyle yazıyor:
D) Kadın memura, çocuğunu emzirmesi için doğum sonrası analık izni süresinin bitim tarihinden itibaren ilk altı ayda günde üç saat, ikinci altı ayda günde birbuçuk saat süt izni verilir. Süt izninin hangi saatler arasında ve günde kaç kez kullanılacağı hususunda, kadın memurun tercihi esastır.

Can

Canım aynı şey bizde de oluyordu hastayken. Delirmiştim artık bu çocuk iyileşmiyor diye. Doktor bişeyi yok demişti ama bence sinüzitlerinden geliyordu o sümükler
Evet şu an biz de aynı durumdayız. Temizliyorum hep aynı doluluk vallahi Canıma tak etti ne uyuyabiliyor ne emebiliyor.

Ben de bir iki denedim ama bana göre değil memede uyusun dedim şimdilik. Aynı Kızılca kıyamet bizde de kopuyor ve en başa dönüyoruz çünkü
En zor birakilan destekli uyutma memede olanmis
Birden fazla destek kullaniyorsun yani .Benimki sadece memede uyuyor. Tek destek olduğu icin farkli yontemle uyutmalara gore daha kolay gibi .Ancak anne ve meme bagdastirmasindan dolayi en zor biraktirilan yontem Eger baba veya anneanne vs uyutsa daha kolay birakilir ama biz yalnızız evde .Meme vermek istemedigimi düşünüp hirslaniyor .Aglatmayi zaten istemiyorum .Ne guzel nadir de olsa bireysel uyuyabiliyormus bebegin .Ben gunduz uykusuna gecmesi icin bazen 1 bazen 1 bucuk saat ugrasiyorum .Hem de uyku araliklarina dikkat ettigim halde .Kolay dalamıyor. O lanet 30.dk kesin uyaniyor .Memede uyumasi degil derdim .Mesela su an site bahcesinde kepce kamyon calisiyor .Sabah 5 te uyandi .8 de uyuttum gurultuye 5.dk kalkti .9 da uyuttum ayni .10 da ayni ...Hala uyanik ve uyuyamadigi icin cildiriyor .Ee uyumak icin surekli emmek istiyor .Sonunda kusuyor ve yine agliyor .Onu bu caresizlikten kurtarmak istiyorum .
Aynı şeyi yaşıyorum hem de histerik bir ağlama zaten ben hiç bi zaman pış pış la uyuyamadım akşam
Evet pispis derken cigliklar yukseliyor nefret ediyor .Ninni zaten istemiyor .

300 gr lık combiotic olmayan da 10 kutu 360 TL kutusu 36 tl ye geliyor, acayip indirim var alıcam mecbur kulanıyoruz zaten..

Biz de öyleydik 11-12. Haftaya kadar çocuk memedrn başka bişey bilmezdi. Orda uyur orda sıçar orda ağlar orda güler.. Benim de tak etmişti canıma çok üzülüyordum. Saat başı yarım saat 40 dk emmeler.. Uyuyamamalar.. Bzim sıkıntımız etrafı daha çok keşfetmeye başladığından beri azaldı sanki . Dediğim gibi ben onu zorladım meme haricinde de uyutmaya bi süre sonra alışıyor canım Dene bak sen de uyutmayı başaramasan bile her gün bşraz biraz başka yöntemler dene. Pat diye alışmasını bekleme zaten ama zamanla alışcaktır. Ben de yalnızım anneanne babaanne kimse yok uyutan yardıö eden. Bi de sen rahatla ilk önce inan bana senin huzursuzluğun tedirginliğin ona da geçiyor. Amaan oğlum de uyuma napayım de gül konuş anlasın senşn huzurlu olduğunu bş sğre sonra alışır uyur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…