2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canim ya yastiklarin ustundenmi dusmus
Hiç bi fikrim yok nasıl becerdiyse her yanında yastık vardı yüz üstü dönemiyoken yastığın üstüne çıkıp düşmesi de imkansız . bişey olnasında bidaha kanepeye bırakmycam zaten normalde yere battaniye serip onun üstüne atardım istwdiği gbi dönerdi aklıma noldu da kanepeye koydm yeni uyanmıştk hemen gider gelrm dedim oda uykuluydu

Benim alt kattaki kadinin bebegide temmuz dogumlu oda dun sabah kanepeden kahvaltinin icine dusmus sukur birsey yok seninkide iyidir insallah

Geldiğmde yüz üstü yerdeydi kolu bacağında bişy yok gözleride normal çok şükür. Akşama kadar uyutmasam mı hiç ? Birde bugun yıkayacaktım duş aldırsam bişy olmaz dimi

Ben bulamadım cnm y da tükenmişti:) sen baktın mı gözden kaçırdığım varsa
Canım sonradan hepsiburadada Zeyland ürünlerini epey indirimli buldum. 8-10 tl 'ye bir sürü şey var (dı). Aldım birşeyler.
Ayrıca Lcw'da biraz indirim var. H&m'de sepette indirim yapıyor. Bunlardan kıyafet, panduf, uyku tulumu falan aldım ben.Kendimize de penye birşeyler

Aynen canım o gaz ne fena bişey. Biz de yaşadık da çok şükür geride kaldı. Artık kendi çıkartabiliyor. Gündüzleri azaldı diyorsun daha da iyi olcak inşallah merak etme

Selam kızlar bu ara ek gıda ılayına taktım. Blw yapmayı düşünüyorum ek gıda için hazırlık yapmaya başladım. Mama sandalyesi chicconun bi arkadaşım verdi baba. Bende bunları aldım. Yeterli değil mi biraz ileriki süreç malzemelerini de aldım.

Geldiğmde yüz üstü yerdeydi kolu bacağında bişy yok gözleride normal çok şükür. Akşama kadar uyutmasam mı hiç ? Birde bugun yıkayacaktım duş aldırsam bişy olmaz dimi
Bence sorun olmaz .Eger zaten bir yeri incinse cok aglardi .Gecende benimki burnunu babasının omzuna vurdu yarim saat agladi .Kusmasi mamadan hemen sonraysa dusmeyle ilgisi yoktur bence .Icini ferah tut.Bir de kanepeye koyma .Ben yere yorgan serip ustune yatiriyorum.

Aynen geçen babasının çenesine gözünün kenarıyla vurdu kızardı çok ağladı bugun düştüğünde kucağıma alınca biraz iç çekerek ağladı sustu baskada ağlamadı. Normalde yere 2kat battaniye serip yatırıyorum olduğu yerde yelkovan gibi dönüyodu kanepeden düşmez diye düşmesi imkansızdı ama olmuş nasıl becerdiyse. Şimdi uyumak istiyor. Uykusu olduğu için mızmızlanıyo Kucağıma aldığmda yüzünü yanağıma sürtüp duruyo uykusu var yere koysam huysuzlanıyo uyutsam mı beklesem mi bilemedim valla ya sabah 9buçukta düşmüştü

Çok geçmiş olsun geçmişi okuyamadım düştü ufaklık sanırım eger ağrısı falan olsa durmaz ağlardı bu saate kadar durmazdı dıye düşünüyorum çok geçmiş olsun tekrar Rabbim beterinden korusun

Sevdiği şeyleri nasıl biliyor minnaklar ağzını yerim paşanın :)

Kızlar biz şimdi 5.5 aylık olduk yani 4 haziran doğumuyuz bu durumda 15 gün sonra 2 numaralı mamaya geçmem mi gerekir? Dr.a sormadım unuttum ama 6 ay dolmuş oluyor aralık basında.

Evet galiba öyle yapacağız canım 2 numaralar da 6+ yazıyor ve bazı vitaminler farklıydı ihtiyaca göre ..

Analık izni bitiminden sonra 2 ay yarım gün kalan 4 ay 3 saat süt iznimiz var. Sonraki 6 ay 1.5 saate düşüyor

Evet canım kronik_unutkan ın dediği gibi. Mesela ben 8 ekimde işe başladım. Rapor izin falan almadım analık izni bitince başladım hemen. 8 aralıkta yarım gün hakkım bitecek 8 nisana kadar günde 3 saat. Sonra 8 ekime kadar da günde 1.5 saat olacak.

Çok geçmiş olsun canım bende ilk günlerde düşürmüştüm dr bıngıldağa gelmediyse korkma düşebilir dedi , aşırı uykuya eğilimi varmı ona dikkat et dedi sadece .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…