- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #72.921
Hiç bi fikrim yok nasıl becerdiyse her yanında yastık vardı yüz üstü dönemiyoken yastığın üstüne çıkıp düşmesi de imkansız . bişey olnasında bidaha kanepeye bırakmycam zaten normalde yere battaniye serip onun üstüne atardım istwdiği gbi dönerdi aklıma noldu da kanepeye koydmGecmis olsun canim ya yastiklarin ustundenmi dusmus
Benim alt kattaki kadinin bebegide temmuz dogumlu oda dun sabah kanepeden kahvaltinin icine dusmus sukur birsey yok seninkide iyidir insallahHiç bi fikrim yok nasıl becerdiyse her yanında yastık vardı yüz üstü dönemiyoken yastığın üstüne çıkıp düşmesi de imkansız . bişey olnasında bidaha kanepeye bırakmycam zaten normalde yere battaniye serip onun üstüne atardım istwdiği gbi dönerdi aklıma noldu da kanepeye koydmyeni uyanmıştk hemen gider gelrm dedim oda uykuluydu
Geldiğmde yüz üstü yerdeydi kolu bacağında bişy yok gözleride normal çok şükür. Akşama kadar uyutmasam mı hiç ? Birde bugun yıkayacaktım duş aldırsam bişy olmaz dimiEvet o nerde uyursa uyusunu ben de okudum. Kendileriyle celisiyorlar .Insanlari danışmanlık almaya mecbur bırakmaya calisiyorlar.Simdi guven vs icin memede mutlular .Korkum bir sure sonra zaten az olan uyku süresinin iyice azalmasi .Ve sirf emmek icin zirt pirt uyanmalar...Insallah bu sorunlar oluşmadan bir duzen kurabiliriz.
Canim keske uyutmasaydın.Gozlerini kontrol et kayma var mi diye .Koluna bacagina bak .Yegenim omzunu catlatmisti düşüp. Kafasinin on kismini mi çarptı arka kismini mi bu önemliymiş. Gozetim altinda tut .Kusma vs olursa hemen götür .
Insallah canim .Yok cok sukur pes etmiyorum .3 aydır aksam 6 dan sonra misafir kabul etmiyoruz bir yere de gitmiyoruz. Çünkü gunduz hic uyumuyor .Gece 12 1 den sonra gaz sancisi basliyor .Soyle aman aman uyudugu bi aksam uykusu var.8 bucuk 9 da uyutmayi basarirsam 2 saat kesintisiz uyuyor cok sukur .Onun dışında saat basi kalkar .Bazen hic uyumaz.Bugun 5 te uyandik kaka yapti vs uyku uctu .Uyusun diye konuşmuyorum agliyor filan .Ben de anne yani besik aldim ama maalesef 1 gun bile yatmadi.Bizi gaz vurdu eger gaz sancilari olmasaydi her sey daha guzel olabilirdi .Cok yakin zamana kadar gunduz de gaz sancisi oluyordu .Yeni yeni geçiyor. Eger kivranirken pispislarsam uyku süresini biraz uzatabiliyordum .Besigini kullansak hic uyumayacakti ..Yanimda uyumasina bile seviniyorum. Bir donem kucagimda uyuyordu geceleri .Her uyandiginda sancidan kivraniyordu .Bir tek karnimin üzerinde rahatliyordu .
Insallah daha farkli olur sonrası.
İnşallah canım çok sağolBenim alt kattaki kadinin bebegide temmuz dogumlu oda dun sabah kanepeden kahvaltinin icine dusmus sukur birsey yok seninkide iyidir insallah
Canım sonradan hepsiburadada Zeyland ürünlerini epey indirimli buldum. 8-10 tl 'ye bir sürü şey var (dı). Aldım birşeyler.Ben bulamadım cnm y da tükenmişti:) sen baktın mı gözden kaçırdığım varsa
Bişey olmaz canım korkma kusma da olmadı diyorsun takip et bakalımOlduğu yerde dönemiyordu nasıl dönebilir yastıktan aklım almıyo valla. Uyanık şimdi kucağımdainşallah bişey olmaz ya uyudu ya olur mu ne olur ki
Aynen canım o gaz ne fena bişey. Biz de yaşadık da çok şükür geride kaldı. Artık kendi çıkartabiliyor. Gündüzleri azaldı diyorsun daha da iyi olcak inşallah merak etmeEvet o nerde uyursa uyusunu ben de okudum. Kendileriyle celisiyorlar .Insanlari danışmanlık almaya mecbur bırakmaya calisiyorlar.Simdi guven vs icin memede mutlular .Korkum bir sure sonra zaten az olan uyku süresinin iyice azalmasi .Ve sirf emmek icin zirt pirt uyanmalar...Insallah bu sorunlar oluşmadan bir duzen kurabiliriz.
Canim keske uyutmasaydın.Gozlerini kontrol et kayma var mi diye .Koluna bacagina bak .Yegenim omzunu catlatmisti düşüp. Kafasinin on kismini mi çarptı arka kismini mi bu önemliymiş. Gozetim altinda tut .Kusma vs olursa hemen götür .
Insallah canim .Yok cok sukur pes etmiyorum .3 aydır aksam 6 dan sonra misafir kabul etmiyoruz bir yere de gitmiyoruz. Çünkü gunduz hic uyumuyor .Gece 12 1 den sonra gaz sancisi basliyor .Soyle aman aman uyudugu bi aksam uykusu var.8 bucuk 9 da uyutmayi basarirsam 2 saat kesintisiz uyuyor cok sukur .Onun dışında saat basi kalkar .Bazen hic uyumaz.Bugun 5 te uyandik kaka yapti vs uyku uctu .Uyusun diye konuşmuyorum agliyor filan .Ben de anne yani besik aldim ama maalesef 1 gun bile yatmadi.Bizi gaz vurdu eger gaz sancilari olmasaydi her sey daha guzel olabilirdi .Cok yakin zamana kadar gunduz de gaz sancisi oluyordu .Yeni yeni geçiyor. Eger kivranirken pispislarsam uyku süresini biraz uzatabiliyordum .Besigini kullansak hic uyumayacakti ..Yanimda uyumasina bile seviniyorum. Bir donem kucagimda uyuyordu geceleri .Her uyandiginda sancidan kivraniyordu .Bir tek karnimin üzerinde rahatliyordu .
Insallah daha farkli olur sonrası.
Demin mamasını yedikten sonra az bişey kustu yani ağzından aktı . bu ciddi bişy olabilir miBişey olmaz canım korkma kusma da olmadı diyorsun takip et bakalım
Bence sorun olmaz .Eger zaten bir yeri incinse cok aglardi .Gecende benimki burnunu babasının omzuna vurdu yarim saat agladi .Kusmasi mamadan hemen sonraysa dusmeyle ilgisi yoktur bence .Icini ferah tut.Bir de kanepeye koyma .Ben yere yorgan serip ustune yatiriyorum.Geldiğmde yüz üstü yerdeydi kolu bacağında bişy yok gözleride normal çok şükür. Akşama kadar uyutmasam mı hiç ? Birde bugun yıkayacaktım duş aldırsam bişy olmaz dimi
Aynen geçen babasının çenesine gözünün kenarıyla vurdu kızardı çok ağladı bugun düştüğünde kucağıma alınca biraz iç çekerek ağladı sustu baskada ağlamadı. Normalde yere 2kat battaniye serip yatırıyorum olduğu yerde yelkovan gibi dönüyodu kanepeden düşmez diye düşmesi imkansızdı ama olmuş nasıl becerdiyse. Şimdi uyumak istiyor. Uykusu olduğu için mızmızlanıyo Kucağıma aldığmda yüzünü yanağıma sürtüp duruyo uykusu var yere koysam huysuzlanıyo uyutsam mı beklesem mi bilemedim valla yaBence sorun olmaz .Eger zaten bir yeri incinse cok aglardi .Gecende benimki burnunu babasının omzuna vurdu yarim saat agladi .Kusmasi mamadan hemen sonraysa dusmeyle ilgisi yoktur bence .Icini ferah tut.Bir de kanepeye koyma .Ben yere yorgan serip ustune yatiriyorum.
Çok geçmiş olsun geçmişi okuyamadım düştü ufaklık sanırımAynen geçen babasının çenesine gözünün kenarıyla vurdu kızardı çok ağladı bugun düştüğünde kucağıma alınca biraz iç çekerek ağladı sustu baskada ağlamadı. Normalde yere 2kat battaniye serip yatırıyorum olduğu yerde yelkovan gibi dönüyodu kanepeden düşmez diye düşmesi imkansızdı ama olmuş nasıl becerdiyse. Şimdi uyumak istiyor. Uykusu olduğu için mızmızlanıyo Kucağıma aldığmda yüzünü yanağıma sürtüp duruyo uykusu var yere koysam huysuzlanıyo uyutsam mı beklesem mi bilemedim valla yasabah 9buçukta düşmüştü
Evet canım aminnn sağolasın.♡Çok geçmiş olsun geçmişi okuyamadım düştü ufaklık sanırımeger ağrısı falan olsa durmaz ağlardı bu saate kadar durmazdı dıye düşünüyorum çok geçmiş olsun tekrar Rabbim beterinden korusun
çok düzenli vermiyorum canım şimdiye kadar yoğurt, elma püresi, yumurta sarısı verdim. bi de hippin elmalı kaşık mamasını. yoğurdu çok sevmedi anladığım kadarıyla 2 yemek kaşığı kadar anca yedirebiliyorum. elmayı çok sevdi ama o gün çok huzursuz oldu midesine dokunmuş olabileceğini düşündüm bi daha öyle püre şeklinde vermedim. hippin elmalı kaşık mamasına bayıldı. 2 gece peş peşe 1er kase yedi. ben daha kaşığı doldurmadan ağzını açıp çırpınıyordu. yani sevince yiyor sıpalar. blw kitabı alıcam sanırım yarı blw yarı klasik yapıcam
@Forse fıtrat pedagojisi okuyan sen miydin? tavsiye eder misin
beğenmiş miydin canım? hiç mağazaya gidip incelemedim. vaktim yok
Kızlar biz şimdi 5.5 aylık olduk yani 4 haziran doğumuyuz bu durumda 15 gün sonra 2 numaralı mamaya geçmem mi gerekir? Dr.a sormadım unuttum ama 6 ay dolmuş oluyor aralık basında.
madamhd @Zuzushh kızlar siz memur muydunuz?
@sonsuzzz @kronik_unutkan
Kaçıncı aya kadar günlük 3 saat iznimiz var biliyo musunuz? İnternette analık izni bitiminden itibaren 6 ay diyor ama personel farklı söyledi bana
Analık izni bitiminden sonra 2 ay yarım gün kalan 4 ay 3 saat süt iznimiz var. Sonraki 6 ay 1.5 saate düşüyor
Kızlar oğlum kanepeden düştü. Çevresine yastık koyup sırt üstü yatırmıştım tuvalete gitmem lazımdınasıl oldu anlamadım yastıklar bozulmamış bile ağlamasına koştum yüz üstü düşmüş. Kusma falan olmadı hiç. Sabah düştü sonrasında mızmızlandı uyudu 1buçuk saat sonra kalktı aradan 1saat geçti yine uyumak istedi koydum uyuyor ama tedirgin oldum burnu hafif kızarık sadece. Eşim görevde arayamam. Napsam bilemedim ciddi birşey varmıdır uyuması normal mi aklım onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?