2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ZK_ASK geçmiş olsun canım oluyor kazalar sürekli tetikte olmamız gerekecek sanırım bundan sonra. İşimiz zor
Aynen valla yere bırakıp mutfağa gidiyorum 10dk geçmeden bakıyorum ki ya olduğu yerden kaymış daire çizmiş yada yüz üstü dönmüş buluyorum bugün atak günü oldu bizim için resmen :)

ZK_ASK yeni gördüm canım geçmiş olsun bir şey olmaz inşallah bir tuhaflık Olsa anlarsın zaten
Aynen bi değişiklik olmadı şükür biraz uykuya düştü onuda gündüz 2saat uyuduğu vakitte 1saat uyudu ya ona bağladım onun dışında bişy yok eşimi arayıp soyledm oda korkma bişy olmaz ondan dedi doktor :))

Olur mu öyle şey ya sen bebeğinle kendi canının derdine düştün zaten dediğin gibi maddi manevi yıprandın bu ay fazlasıyla. Yardım edilecek diye şart yoktu hem gönlümüzden neler neler geçiyoda hangi birini yapabiliyoruz siz bebeğinizle sağlıklı sıhhatli olun yeter o ♡

Mamayi biberonla içmek kaç ayliga kadar devam ediyor bilen var mi acaba? Kaşık mamasi ne zaman veriliyor?

Insallah daha fazla uzamaz hastaliginiz .Insanin yardim edeni olmayinca iyilesme suresi de uzuyor .Biz de sunnete 750 vercez. Fena sarsti butcemizi .
sag ol canim. Antibiyotik mahvetti, bagirarak ikiniyor artik. Ay kv bir de bos bos konusuyor telefonda. 1 hafta sonra da koyden sehre gelecek maalesef. Simdiden strese girdim. Kesin azarlatacak kendini cahil cahil konusup.

benim esim olsa 10 gun kavga eder. Bebek hasta olunca direkt kavga cikarip beni sucladi. Ben de onu sucladim, ne yaptigini anlasin diye, iyi yaptim. Canim burnumda zaten

kuzum benim, oyle gercekten. Soz konusu bebek/cocuk olunca insan neler yapmak istiyor ama imkanlar dahilinde yasaniyor hayat.

bu indirimde epey alışveriş yaptım oğluma. eşimin bugün aldıklarımdan haberi yok mama sandalyesi kapıya dayandığındaki yüz ifadesini merak ediyorum
gule gule kullanin canim. Mama sandalyesi ne aldin, ne kadara? Ben hic bakamadim bile yaa şu hastaliklarla ugrasmaktan

bu indirimde epey alışveriş yaptım oğluma. eşimin bugün aldıklarımdan haberi yok mama sandalyesi kapıya dayandığındaki yüz ifadesini merak ediyorum

Ne aldın cnm, ben alacak bi şey bulamadım ya. Ek gıdaya hazırlık için ne alsam bilemedim. Oioi nin önlük ve tabağı dışında.

Sünnet yaptıranlar sizlerdede bir enerji patlaması oldu mu popusu yerde durmuyor sürekli bağırıyor gülüyor o kıpırdadıkça aman acıyacak diye içim cızlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…