2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hem combiotic olanı hem olmayanı da kullancak mısib? Ben de combiotic alicam ama şuanda küçük kutu aldım marketten deniyorum begenicek mı diye. Ona göre jokerden toplu alicam
Ben zaten karışık kullanıyorum Hatta normal olandan daha çok tuvalete çıkıyor bir bölüm kombiyotik kullanıyorum O bitince normal mama kullanıyorum bir fark olmuyor

Kızlar aranızda sling kullanıp da memnun kalan var mı? İndirimde bugün ve indirimdeyken alsam mı bu aydan sonra kullanılır mı acaba? Mesela yaza büyümüş olacaklar o dönemlerde de iş görür mü?

Canım ben de o alıştırma bardağına bakmıştım da internette hep olumsuz yorum vardı akıtıyormuş sen de bir bak istersen

Ben aldım o bardaktan ve hava deliğinden bildiğin şıp şıp damlıyor, aldığım gün iade ettim, bilginize. Hayır ucuz bişey de değil cisse

Canım ben de o alıştırma bardağına bakmıştım da internette hep olumsuz yorum vardı akıtıyormuş sen de bir bak istersen

Canım bakmadım çok. artık aldım denerim size de yorum yazarım. Akıtırsa değiştiririz artık
Yeni
Ben aldım o bardaktan ve hava deliğinden bildiğin şıp şıp damlıyor, aldığım gün iade ettim, bilginize. Hayır ucuz bişey de değil. Netten aldıysan iptal et bence

Antibiyotik bize gaz sancısını geri getirdi akşama kadar kıvranıyor. Zaten yeni yeni biogaiyayi birakiyorduk... kendim hasta olmasam yine neyse, artık tükendiğimi hissediyorum maddi-manevi. bu ay sırf hastaneye gitmek için taksi parasına, nebulizatör makinası ve ilaçlara 600 lira verdim.

@Zehra ungrms Canım ben kadıncağıza da yardım edemedim akılda olmayan bu kadar masraf çıkınca

geçmiş olsun canım nasıl iyi mi şimdi

Kızlar aranızda sling kullanıp da memnun kalan var mı? İndirimde bugün ve indirimdeyken alsam mı bu aydan sonra kullanılır mı acaba? Mesela yaza büyümüş olacaklar o dönemlerde de iş görür mü?
Ben kullanmadım ama sling için artık büyümüş olurlar özellikle yaza kadar. 1 yaşında olacaklar. Kanguru almak daha mantıklı

Insallah daha fazla uzamaz hastaliginiz .Insanin yardim edeni olmayinca iyilesme suresi de uzuyor .Biz de sunnete 750 vercez. Fena sarsti butcemizi .

Çok geçmiş olsun. Nasıl oldu minik, iyi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…