- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #72.981
gule gule kullanin canim. Mama sandalyesi ne aldin, ne kadara? Ben hic bakamadim bile yaa şu hastaliklarla ugrasmaktan
Büyük mama sandalyem zaten vardı ikinci el ama şuanda çocuğu oturttugumda kafasına geliyor masası. Ben de ucuz küçük bişey aldım Pilsan marka hepsiburadada.Ne aldın cnm, ben alacak bi şey bulamadım ya. Ek gıdaya hazırlık için ne alsam bilemedim. Oioi nin önlük ve tabağı dışında.
Oh oh iyi :) Iyice hareketlendiler, ben de yatağına koyuyorum, tamamen farklı bir pozisyonda buluyorum. Nasıl o hale geldiyse artık :)
Ben o çocuğa buhar makinesi sipariş verdm sadece. Kendimize hiç bişey almadım aklımda da yoktu valla. İndirimi güzel mi kaça aldın eşimi fazla sıkıntıya sokmadan alırım saati geçmeden :) mama sandalyesi yada yürüteçbu indirimde epey alışveriş yaptım oğluma. eşimin bugün aldıklarımdan haberi yokmama sandalyesi kapıya dayandığındaki yüz ifadesini merak ediyorum
Masallah ♡♡♡Sadece bugün gidenler kolidekiler :) dünde gitti. Önceki günde.. Yarında var 26kasımda da var çok sağolun kızlar ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
önlüğünü alıcamda tabakla ilgili bir kaç olumsuz yorum okudum tereddütte kaldım. Geldi mi sana?
bir de ilac verme versiyonunu dusun, hava vermem lazim, cizgi filmle bile durmadi, kafasini bir saga bir sola cevirdi, agladi, 2.5ml antibiyotigi 10 dk.da verdim, agzini simmmmmsiki kapatiyor. Simdiden ek gidadan cekecegim var bence benim. Guldurmeye calisarak zorla verdim ilaci.Valla öyle. Maşallah emeklemeye başlayınca hep peşlerinde olacağız sanırım. Bizmki bugun yanıdan ayırmadı oyun halısına ayardm işimi hallederdim ama yok ille dönecem diye çabalıyor durmuyor kucağıma alıyorum ayaklarını bana diretiyor ayağa kalkmamı istiyor anca o zaman susuyo sebebi neydiki bugunden hiç bişey anlamadım ne uykuya güzel daldı ne bişey. Kucağımda durmuyor yerde durmuyor anca konusmamı istiyo oynatmamı istiyo heran her saniye konusamam ki yorgun düştüm 7buçuk kilo olmuş bide :) Mamasını içerkende sürekli itiyo biberonu , elimi tutuyo elimi ittiriyo meme reddinden çektim şimdi mama reddi mi anlamıyorum sürekli itiyor aç olduğu için ağlıyor bi yandan ellerini tutup diğer elimle biberonu veriyorum bu sefer de kızıyo kıpkırmızı oluyo ağlıyo valla çok zor geçti bugun kundak yapıyorum çok sıkınca deli gbi ağlıyo gevşek bırakınca eli kolu dışarı çıkıyo durmuyo sürekli gerinme çabasında oturdum ağladım en son :)) anlatırken yoruldm valla bugun çok zordu benm için
Evet canım hatta ön yanlarım o kadar döküldü ki dipler görünüyor.Sizin saçlarınız da çok dökülüyor mu? O kadar çok saçım dökülüyor ki kel kalmadan dursun artık diye bakıyorum.
Ay gerçekten zorluymuş. Ben anlamıyorum bu bebişleri ya. Benimki zaten sıkıntılı rahatsızlığı yüzünden ama rahatsızlığı olmayanlar niye böyle yapıyor? Benimki de bu ara kendini iyide kasıp geri atıyor, gaz masajı yapmaya çalışıyorum, bacaklarını öyle bir kasıyor ki yaptırmıyor. Yoruldum ben de artık iyice. Annemlerin yanına gidebilsem sadece uyutmak ve karnını doyurmak için alıcam kucağıma. Başkası uğraşsın gazı ile oyunu ile, ben de onlar uğraşırken gidip öpüp seveyim istiyorum artık.Valla öyle. Maşallah emeklemeye başlayınca hep peşlerinde olacağız sanırım. Bizmki bugun yanıdan ayırmadı oyun halısına ayardm işimi hallederdim ama yok ille dönecem diye çabalıyor durmuyor kucağıma alıyorum ayaklarını bana diretiyor ayağa kalkmamı istiyor anca o zaman susuyo sebebi neydiki bugunden hiç bişey anlamadım ne uykuya güzel daldı ne bişey. Kucağımda durmuyor yerde durmuyor anca konusmamı istiyo oynatmamı istiyo heran her saniye konusamam ki yorgun düştüm 7buçuk kilo olmuş bide :) Mamasını içerkende sürekli itiyo biberonu , elimi tutuyo elimi ittiriyo meme reddinden çektim şimdi mama reddi mi anlamıyorum sürekli itiyor aç olduğu için ağlıyor bi yandan ellerini tutup diğer elimle biberonu veriyorum bu sefer de kızıyo kıpkırmızı oluyo ağlıyo valla çok zor geçti bugun kundak yapıyorum çok sıkınca deli gbi ağlıyo gevşek bırakınca eli kolu dışarı çıkıyo durmuyo sürekli gerinme çabasında oturdum ağladım en son :)) anlatırken yoruldm valla bugun çok zordu benm için
Ne zaman düzelir ki ya? Gerçekten bıktım artık. Avuç avuç saç dökülüyor her banyo sonrası.Evet canım hatta ön yanlarım o kadar döküldü ki dipler görünüyor.
Sizin saçlarınız da çok dökülüyor mu? O kadar çok saçım dökülüyor ki kel kalmadan dursun artık diye bakıyorum.
14.ataktayız diye bizmki bence. Normalde böyle saçmalamazdı. Hani bu kadar değil :) çocuk güçlendikçe napacağını şaşırdı. Ah keşke bende gidebilsemAy gerçekten zorluymuş. Ben anlamıyorum bu bebişleri ya. Benimki zaten sıkıntılı rahatsızlığı yüzünden ama rahatsızlığı olmayanlar niye böyle yapıyor? Benimki de bu ara kendini iyide kasıp geri atıyor, gaz masajı yapmaya çalışıyorum, bacaklarını öyle bir kasıyor ki yaptırmıyor. Yoruldum ben de artık iyice. Annemlerin yanına gidebilsem sadece uyutmak ve karnını doyurmak için alıcam kucağıma. Başkası uğraşsın gazı ile oyunu ile, ben de onlar uğraşırken gidip öpüp seveyim istiyorum artık.
Allahım şifa versin kuzuna ya. Nasıl düzelecekler anlamıyorum ki. Hastalık iyice huysuzlaştırır bebeği şimdi. Sen nasıl oldun peki hâlâ aynı mısın ? İlaç kullanabiliyor musun ? Ben ilaçla atlattım valla çok şükür. Yoksa çoookk zorbir de ilac verme versiyonunu dusun, hava vermem lazim, cizgi filmle bile durmadi, kafasini bir saga bir sola cevirdi, agladi, 2.5ml antibiyotigi 10 dk.da verdim, agzini simmmmmsiki kapatiyor. Simdiden ek gidadan cekecegim var bence benim. Guldurmeye calisarak zorla verdim ilaci.
Cok zormus bebek bakmak ya. Bir de hic ara verilmiyor ya 7 gun 24 saat sorumluluk.
Simdi de uyuyamama saatimiz geldi. Gece 2 ye kadar surunuyoruz/surunduruyoruz. Sonra bayilip uyuyup 1 saate uyanip agliyoruz.
Allah hepimize bol bol sabir saglik versin
Babacığa bak sen o çocuğunu düşünüyoda sen düşünmüyomusun annelik ondan kat kat kutsal bişey ne sanıyo bu erkekler anlamıyorum ki versen yarım saat bakamaz sana laf eder iyi yapmıssın boşver içine at at nereye kadar içine atıp kanser olacağına dışarı gönder konser olsun :))benim esim olsa 10 gun kavga eder. Bebek hasta olunca direkt kavga cikarip beni sucladi. Ben de onu sucladim, ne yaptigini anlasin diye, iyi yaptim. Canim burnumda zaten
Valla öyle. Maşallah emeklemeye başlayınca hep peşlerinde olacağız sanırım. Bizmki bugun yanıdan ayırmadı oyun halısına ayardm işimi hallederdim ama yok ille dönecem diye çabalıyor durmuyor kucağıma alıyorum ayaklarını bana diretiyor ayağa kalkmamı istiyor anca o zaman susuyo sebebi neydiki bugunden hiç bişey anlamadım ne uykuya güzel daldı ne bişey. Kucağımda durmuyor yerde durmuyor anca konusmamı istiyo oynatmamı istiyo heran her saniye konusamam ki yorgun düştüm 7buçuk kilo olmuş bide :) Mamasını içerkende sürekli itiyo biberonu , elimi tutuyo elimi ittiriyo meme reddinden çektim şimdi mama reddi mi anlamıyorum sürekli itiyor aç olduğu için ağlıyor bi yandan ellerini tutup diğer elimle biberonu veriyorum bu sefer de kızıyo kıpkırmızı oluyo ağlıyo valla çok zor geçti bugun kundak yapıyorum çok sıkınca deli gbi ağlıyo gevşek bırakınca eli kolu dışarı çıkıyo durmuyo sürekli gerinme çabasında oturdum ağladım en son :)) anlatırken yoruldm valla bugun çok zordu benm için
Sizin saçlarınız da çok dökülüyor mu? O kadar çok saçım dökülüyor ki kel kalmadan dursun artık diye bakıyorum.
Avuç avuç resmen benimkiÇok fena dökülüyor ..
6 ay ile 1 yıl laktoz intoleransı geçermiş ama alerji şüphesi de var, diyet yapmadığım zaman ele avuca sığmıyor çocuk. Yurt dışında olduğum için yaza ancak gidebileceğim annemlerin yanına14.ataktayız diye bizmki bence. Normalde böyle saçmalamazdı. Hani bu kadar değil :) çocuk güçlendikçe napacağını şaşırdı. Ah keşke bende gidebilsemaklımdan geçirmedim değil yani... senin bebişin rahatsızlığı ne zaman geçecek peki ?
Ne zaman geçer ki bu dökülme işi yaO itme olayı bizde de var emerken beni itiyo sonra meme ağzından çıktı diye kızıyo bide emerken ellerini ağzına sokmaya çalışıyo yine meme ağzından çıkıyo diye kızıyo. Hem meme hem parmağı ağzında olacak nasıl olacaksa
Hem de ne dökülmek. Hamileyken ve lohusalıkta bir tel bile dökülmüyodu acısı şimdi çıkıyor.
Valla bende bilmiyorum ama benimde öyle. Banyoya girmeye korkuyorum gerçekten. İnş kısa zamanda geçer. Sen regl oluyor musun canım? Ben lohusalık bitince 20 gün sonra bir olmuştum birdaha olmadım. Kızlardan da var olmayanlar sanki ama normal mi bilmiyorum. Belki ondandırNe zaman düzelir ki ya? Gerçekten bıktım artık. Avuç avuç saç dökülüyor her banyo sonrası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?