2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dönmeyi öğrendi de isteği yok. Bazen oyuncak için dönüyor.
Benimki de öyleydi canım başlarda. Zırt pırt dönmüyordu. Bazrn bi gün dönüp 2-3 gün dönemediği oluyordu. Zamanla çoğalıyor. Şimdi koyduğum gibi dönüyor.. Çevirmekten bıktım şimdi de

Kızlar ek gıdaya geçtiğinizde sebzeleri buharda Pişirme iz gerekiyor ya. Siz makina aldınız mı? Nasıl pişiriyorsunuz veya pişireceksiniz

Ya kızlar kafayı yicem. Kolik gazlı ağlayan bebeğim düzeldi diğeri gittikçe zorlaşmaya başladı. Uykuya geç dalıyor, dalamıyor yazmıştım zaten. 1 haftadır deli gibi çığlık atarak uyanmaya başladı ve sakinleştiremiyorum. Dün gece 4’den 5’e kadar korkunçtu. Mahalle uyanmıştır. Doktora gittim ama pek bir çözüm sunmadı. Yoğurtu kesmiştm, tarhanayıda kestim acaba ek besinden mi oldu diye ama daha değişen bir şey yok. Gündüzleri ağlamıyor acaba karanlık mı etkiliyor. Ay düşün düşün. Huy mu edindi, canımı yanıyor bir anlasam

Amin hepimize inş canım. Ne durumdasın merak ettim? Net çok çekmiyor giremiyorum pek. İnş sağlıkla olmuştur Doğumun. Olmadıysa da adım adım yaklaşıyorsun büyük mucizeye :)
Canım kavuştum yavruma çok şükür ama sezeryan oldum 8 cm açıklıkla doğuma aldılar ama bir türlü olmayınca doğum bebeğin kalbi yavaşladı ve acil sezeryana alındım şuan ağrılarım var ama çok şükür ki suni sancının verdiği ağrı kadar değil

Canım

Canım nasıl yaptın acaba püreyi? Ben havucu soyup dilim dilim doğrayıp baya haşladım sonra çatal ucuyla ezdim ama hafif pütürcük kalıyo. Blender da kullanmayın diye okudum
Bende oylö yaptım 1kasik z.yagi koydum ezdim evet buraz pütür vardı ama sıkıntı olmadı 2 t.kasigi ancak yedi zaten

Allah kolaylık versin.benim oğlum bugün iki kez uykusunda sıçradı ilki arkadaş uğramıştı 2.5 yaşındaki bebegi çığlık atarak uyuduğu odaya girdi,sskinlestirdikk falan sonra da akşam üzeri uyduu benim küçük oglun ödev yapiyirdu bana seslendi ve maalesef bir başladı tam 3 saat kendine gelemedi yavrum ciglik çığlığa iç çekerek uzunca bir süre sakinleşmedi
Seninki bu şekilde karanlıkta falan korktu mu belki ondandır o kadar çok okudum ki felaket bir akşam yaşadık Allah'ım tüm bebeleri korusun inşallah. .

Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla büyütün

Sen de güle güle kullan canım. Kitaba baktım biraz ama net bir şekilde anlatılmış bişey göremedim. Yarın daha ayrıntılı bakar yazarım sana

Belki dis çıkarıyordur. Sadece uykuda olması çok ilginc. Bizimki de mahvetti beni ama iki akşamdır iyi gibi

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün yavrunuzu.

Cıvık olabilir yarın 2 bardaktan yap istersen biraz daha güçlensin öbür gün geri kalanını mayalarsın hem de tadı biraz daha yoğurtlaşır ama sorun olmaz yeriz dersen yapılabilir

Bizimki düştüğü andan beri dönüyor. Sırt üstü yatırmak imkansız artk. Dediğin şey bu akşam oldu bizde de. Mamasını verirken ayaklarını pat pat atıp durdu uyuyana kadar hemde. Gün içinde hareket mi ettirmek lazımmış ? Daha ne kadar ettireyim ayakları üstünde durmak istiyor hep kolum kırılıyo kendi ağırlığını vermeyim diye tutuyorum hep

Gececek insallah canim .Allah cok guzel gunler nasip etsin .

Bazi bebekler yuz ustu sevmiyor .Mesela benimki .Su an dönmeye calisiyor.Ama dönünce sevmeyecek eminim.Ben koyunca cirpiniyor çünkü.
Oğlumda yüz üstü koyduğumda sinir olurdu durmazdı şimdi döndüğünde yanındaysam mutlu oluyo gülüyo ama değilsem yaygara kopuyor ben gelene kadar

İmşallah geçer kısa sürede ve sende nefes alırsın biraz canım sabret düzelecek inşallah uykusuda sancıları da düzene girsin bi an önce . Dualarım sizinle

Bu sünnet uyku düzenimizi mahvetti yüzüstü yatmaya alışkındı şimdi sırtüstü ayakta yada beşikte sallıyorum mecburen sallama durduğu an uyanıyor geri normale nasıl dönücez bilmiyorum
Ne zaman iyileşirmiş ki ? İyileşene kadar biraz zorlayacak gibi duruyor ama geçici süreç olduğunu düşünerek hareket et pış pış falan açıyormusun uyuturken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…