2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Alerji testi yaptırırken diyeti bozmam gerekir mi? Diyet yaptığım için negatif çıkabilir mi sonuç?

Ben diyete devam ederken bakılmıştı gaita testine bilemedim o yüzden canım, sanırım kan testi yaptıracaksın bizim kızın doktorları kan testi önermedi kesin değil diye

K kertenkelebek48 canım, ben bir bardak maya elde ettim az biraz cıvık oldu ama dolaba koydum daha yeni. Yarın 2 su bardağı sütten daha fazla mayalasam tutmaz mı? Evde 3 litre süt mevcut hazır kaynatılmış.

Canım
Canım nasıl yaptın acaba püreyi? Ben havucu soyup dilim dilim doğrayıp baya haşladım sonra çatal ucuyla ezdim ama hafif pütürcük kalıyo. Blender da kullanmayın diye okudum

Oğlum uzun uykusundan uyandıktan sonraki uykusunda hızlı uykuya dalıyor. Bunu fırsat bilerek memede uyumasın da artık daha az sancısı olsun bana bağımlı olmasın diye evde salıncağımız var, ona yatırdım, yanına oturdum, telefondan da pış pış sesi açtım, huzursuz olduğu için elini tuttum, ortam da karanlık. Öyle uyudu çok şükür. Diğer uykularında da deneyeceğim, inşallah böyle uyur da benden başkası da uyutabilir. Desteksiz uyku bizim için çok zor. Emzik almıyor, poposuna pış pış yapsan gülüyor. En azından bu şekilde uyusa, şu laktoz intoleransı geçene kadar biraz rahatlarım. Sonra isterse yine memede uyusun hiç sorun değil. Geceleri 2 saatte bir kalkıp emzirmek falan da sorun değil. Hatta yanımda yatarak emerek uyuması bile tamam. Yeter ki ayakta zıplamak zorunda kalmayayım ve o acıdan kıvranmasın. Her şeye tamamım artık

Eger sallamadan uyuduysa ilk deneme icin buyuk basari .Tek destek elini tutmaksa uyku arkadasina alistirabilirsin .Masallah kuzuya

Kizlar benim bebem daha dönemiyor. Kendi ekseni etrafinda dönüyor saat gibi
Bugun emerken ayaklarini surekli kaldirip hızlıca vuruyordu. Ama idare edip uyutmustum .Akşamdan beri aynı hareketi yapiyor .Uyutamadim bir turlu .Ayaklarini tutuyorum kabul etmiyor.Pes ettim.
Yeni beceri kazaninca gece yapmaması icin gündüz yeterince hareket etmeliymis.Tamam bunu biliyorum da sunnetten dolayi uygulayamıyoruz .
Donmemiz yakin galiba

Eger sallamadan uyuduysa ilk deneme icin buyuk basari .Tek destek elini tutmaksa uyku arkadasina alistirabilirsin .Masallah kuzuya
Salıncakta sallanarak uyuduk maalesef. Yani yine destekli bir uyku ama emmesi şuan ona acı verdiği için ondan kurtulmaya çalışıyorum. Şu rahatsızlığı geçince isterse yine emerek uyusun sorun değil benim için. O kadar zorluk çektim ki, oturduğum yattığım yerden emerek uyuması artık zorluk değil bana ya da gece 2 saatte bir uyanıp emmek istemesi de sorun değil. Her şeye tamamım yaşadığım zorluklardan dolayı.

Benimki dönmeye başladı ama hiç kendini yorup poposunu kaldırası yok. Oyuncak koyuyorum uzağına, bazen onun için dönüyor. Bazen ona bile dönmüyor. Ben poposundan ittirince dönüyor. Hani istekli olurlardı bir şeyi öğrenince. Benimki niye istekli değil?

Gececek insallah canim .Allah cok guzel gunler nasip etsin .
Bazi bebekler yuz ustu sevmiyor .Mesela benimki .Su an dönmeye calisiyor.Ama dönünce sevmeyecek eminim.Ben koyunca cirpiniyor çünkü.

C
Canım her çocuk aynı değildir ki. Vardır onun da bi zamanı. Hiç beklemediğin bir anda dönüverir. Karamsar olma :)))

Güle güle kullan. Bende ikea’dan aldım. Bwl kitabının ismi ne ve nasıl bakabildin mi? İdefix indirimi varken alsam mı acaba? Püfff kararsızlıklar boşu boşuna heves etmek istemiyorum. Esnek değilse sinir olduğumla kalırım.

Benim bebeğim de henüz dönmüyor dediğin gibi kendi ekseni etrafında dönüyor, dönmeyecek sanırım diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…