2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bugun uzm dr ali fuat serpen gonderi paylasti, instagramdan okumani oneririm

Daha iyi misiniz canım? İnşallah geçmiş olsun
ilaclar cuma bitecek, daha iyi ama cok zordu. Hicbir bebek/anne hastalanmasin insallah. Cok yipratici oldu her dk cocuga ilac/hava vermeye calismak. Bikti artik agzini acmiyor ekgida arefesinde...

4 ay 20 günlükken dr başlattı cnm
Bizde 4 ay 20 gunluguz kaka da mukus yüzünden tahlil vermiştik alerji şüphesi vardı içimde ve sonuç olarak tahlil de bisey yok zayıf pozitif gizli kan görülmüş dr süt ürünleri alerji şüphesi ile bize ek gıda önerdi ilk olarak sebze tadımlık ben anne sütü veriyorum sadece gece 1 kez mama veriyorum yatarken mamayı kesti oyuzden sebzeye gecig yaptık bana diyet vermedi sadece şüpheli yaklasiyoryz deneme yanılma yöntemi uygulayacagim dedi çünkü hiçbir kan testi veya gaita testi net bilgi vermez bebeklerde dedi... Hakkımızda hayırlısı bugün havuç püresi verdim 2 tatlı kaşığı kadar

Canım pişiği hallettin mi ben kaç gündür bepanten hametan zeytinyağı mustelayla uğraştım geçmedi sudocremle bir günde geçti aklında olsun
canim ben 4 aydir sudocrem kullaniyordum, bu sefer iyi gelmedi, dr dermotrosyd verdi 1gunde fayda etti. Bepanten, mustella falan koruyucu diyorlar.

Ben de uyarmak icin paylasmistim .Arkadaslar paylasmis zaten . :)

Bizde 2 hafta önce geçtik ek gıdaya kilo alimi durmustu kizimin sukur topladik. Sadece anne sütü alıyordu, şimdi kasik mama öğlen ve akşam onun dışında gün içinde meyve püresi ve suyu tadım yaptirdim havuç püresi yiyemedi suyunu içti. Şimdi meyveleri bıraktım artık bi sıkıntı olmadi az önce az bişey kabak ve havuç haşlayıp rendeden geçirip yedirdim. Biraz suratını buzusturdu ama yedi. Ins senin bebiste alerji cikmaz. Benim kızda yumurta alerjisi var.

Eki Görüntüle 2210180
Ben de uyarmak icin paylasmistim .Arkadaslar paylasmis zaten . :)
İşte işin ilginç yanı vücudun başka bir bölümünde olmuyor sadece sırtta oluyor halbuki lanugo tüyü vücudun heryerinde var tamam tamam çok kurcalamayım yapmayalım böyle şeyler ben de kendimi hiç yapmamış sayıyorum

ilaclar cuma bitecek, daha iyi ama cok zordu. Hicbir bebek/anne hastalanmasin insallah. Cok yipratici oldu her dk cocuga ilac/hava vermeye calismak. Bikti artik agzini acmiyor ekgida arefesinde...
evet canım belki ilaç bitene kadar da eser kalmaz. Merak etme ek gıda zamanı yeni heyecan, tadını seveceği şeylerle başlatır belki doktor, sen de denersin açar ağzını annesi. Elma vs yeniyor zaten ilk tadımlarda. Endişe etme şimdiden. Amin canım inşallah bir daha da hastalanmazsınız.

Evet canım benim inşallah böyle yanımda olduğun için çok sağol gerçekten bi mesajla bile bu ağrılarla gülümsettin ya Rabbim dert sıkıntı vermesin inşallah sana

Amin hepimize inş canım. Ne durumdasın merak ettim? Net çok çekmiyor giremiyorum pek. İnş sağlıkla olmuştur Doğumun. Olmadıysa da adım adım yaklaşıyorsun büyük mucizeye :)

Ayyy nası veriyosunuz kiloları ya ben homini gırtlak ye babam ye kendimi tutamıyorum. 3 kişilik yiyorum sürekli kilo alıyorum

Al benden de o kadar canım. Kıtlıktan çıkmış gibiyim resmen. Hamileyken böyle yemedim hiç. Doğuma 10kilo alarak geldim. İlk ay hepsini vermiştim. Şimdi 5kilo aldım geri. Resmen yeme aşkı geldi bana. Bu zamana kadar 50kilo olamayan ben 60oldum şu anda. Nasıl vericez bu kiloları? Emzirirken ne yapabiliriz ki kilo vermek için? Var mı bu konuda başarılı olan aramızda

Ay yapmayın, instagramda bütün doktorlar yanlış olduğunu yazmış, ayva tüğüymüş onlar

sag ol canim insallah

kronik_unutkan alerji testleri yaptıracağız oğluma da, Total ige, spesifik ige falan, peki ben diyet yapıyorum ya diyet yaptığım için çıkmama olasılığı var mı? Diyeti kesip öyle mi baktırmam gerekir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…