2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bemim oğlum da hep ayakları üstüne basmak istiyor bende senin gibi turıyordum doktora sordum hatta 2 doktora hiçbişey olmaz sen ayakta durumca kalçan mı yamuluyor o da insan hazır demekki basmaya basabiliyor dedi. Hatta ben ellerinden tutuyorum gayette güçlü basıyor kendinş tutabiliyor. Korkma bişey olmaz

Belki dis çıkarıyordur. Sadece uykuda olması çok ilginc. Bizimki de mahvetti beni ama iki akşamdır iyi gibi
Ben 6 aylık çıkarmışım diş o yüzden onunda rahatsızlığı olabilir. Bu akşam yanıma aldım ışık açık uyucam bakalım umarım iyi geçer. Uyumaya korkar oldum.

Kızlar ek gıdaya geçtiğinizde sebzeleri buharda Pişirme iz gerekiyor ya. Siz makina aldınız mı? Nasıl pişiriyorsunuz veya pişireceksiniz
bir milyoncu gibi yerlerde buharda pisirme aparati var, ayakli suzgec gibi, her tencereye uymasi icin katlanabiliyor, bende ondan var. Brokoli falan haslardim onda.

gozun aydin. Ben de 7 cm ile sezaryene girdim. Hic dusunme onlari. Bol bol emzir, bebisin memeyi tutmayi ogrensin. Gececek tum agrilar, 5 gune toparlarsin, 15 20 gune neredeyse tamamen iyilesirsin Allah'in izniyle.

Salıncakta uyuması şansımaymış ya da uzun uykudan sonraki uykuda ne yapsan uyuyor çocuk zaten. Denedim o kadar tekrar uyutmayı ama dudaklarını büzüp ağladı. Kucağıma almadan sakinleşsin diye uğraştım ama kucağıma almadan susmadı, alıp sakinleştirip tekrar yatırdım yine ağladı. Uyuyamadı öyle, yarım saat 1 saat uğraştım ama uyumadı ağlayıp durdu kucaktan indiği an.

gozun aydin. Ben de 7 cm ile sezaryene girdim. Hic dusunme onlari. Bol bol emzir, bebisin memeyi tutmayi ogrensin. Gececek tum agrilar, 5 gune toparlarsin, 15 20 gune neredeyse tamamen iyilesirsin Allah'in izniyle.
Suni sancı beni mahvetti canım kaç saat boşuna çektim işkenceyi Allahım kimseye yaşatmasın valla. Size bişi sorucam sezeryan da belden iğne vuruyorlar ya 1 tane vurup uyuşuyo belden aşağısı dimi

Suni sancı beni mahvetti canım kaç saat boşuna çektim işkenceyi Allahım kimseye yaşatmasın valla. Size bişi sorucam sezeryan da belden iğne vuruyorlar ya 1 tane vurup uyuşuyo belden aşağısı dimi
9 saat suni sanci cektim =) ölüyorum zannettim artik. Bosver sag salim kucagina almak onemli olan.

Bende epidural takiliydi 3 gun

Biz de 2 de Uyandık...saat 4 oldu hala uyuycaz demlicaykeyfi bir de kaldır beni diye inat etti sesler bağırmalar salonda boş boş oturuyoruz birde hıçkırığı tuttu güler misin ağlar mısın:)
Benimki de durmuyor yerinde, kakasını yapana kadar ne uyuyor ne yerinde duruyor. Şu kakayı gece değil de gündüz yapsa ya

8cm gayet iyi aslında ıkınma mı gelmedi canım yoksa açıklık mı ilerlemedi?? Çok şükür kavuşmuşsun ne güzel Allah analı babalı büyütsün inş. :)

Allah aşkına bi şey deyin kızlar....oğlum ağlıyor ben ağlıyorum artık sinirlerim boşaldı... uykusu değişen bi benim oğlum mu yaaa???

Normalde akşam 8-8.30da uyur 4-5saat kesintisiz uyku yapar sonra yatağında ıh ıh deyip gözünü açmadan kıpraşırdı alıp emzirirdim uyanmadan emer geri uyurdu. Sabah 7ye kadar 1ya da 2kere kalkardı.

Şimdi 2saatte bir,saat başı ya da yarım saatte bir kalkıyor. Her kalktığında emiyor da???Kafayı yicem!!emiyor uyuyor yatağa koyuyorum daha yastığımı düzeltip yatmadan kıpraşıyor hemen. Kendini yay gibi yapıp karnını şişiriyor yukarı doğru arttırıyor vücudunu. Gazı var herhalde diyorum bazen çıkarıyor bu sefer uyku tamamen gidiyor. Bi de deli gibi ağlama başladı çocukta ya. Daha gözler kapalıyken bile ağlıyor çıldırcam artık?!! Pazar günü 5aylık oluncaz atak filan da değil herhalde.

Yatağa alınca kıpraşıp duran ıhh ıhh diyen var mı aramızda kızlar?? Sebep ne olabilir neden bu kadar değişti çocuk?? Akşam 7de mızırdanma ağlamalar başlıyor 10da 10.30da ağlaya zırlaya zor uyutuyorum. Bi yeri mi ağrıyor desem neden sadece akşamları yapıyor? Eskiden emip uyurdu şimdi emince neden gaz oluyor? Uykuda da olsa her emzirme sonrası gazını çıkarıyor musunuz siz??

Ne zaman iyileşirmiş ki ? İyileşene kadar biraz zorlayacak gibi duruyor ama geçici süreç olduğunu düşünerek hareket et pış pış falan açıyormusun uyuturken
Valla dün 6. Gündü canım çevirdim yüzüstü yatırdım şükür bişey olmadı kolay uyumuyor hala ama en azından ayakta sallamak zorunda kalmadım
bizimde aynı ama ben Sünnete bağlıyorum iyileştiği için kaşınıyor sanırım tepinip duruyoruz bide

8cm gayet iyi aslında ıkınma mı gelmedi canım yoksa açıklık mı ilerlemedi?? Çok şükür kavuşmuşsun ne güzel Allah analı babalı büyütsün inş. :)
Ne diyorlarsa ebeler yapıyordum sancı sırasında ıkınıyordum beni doğum yerinde nstye bağlamışlardı birde o sırada ebe sancıların 80ne düşütüğünü söyledi bu iyi değil falan dedi sonra doktor geldi oda baktı bebeğin kalp atışları yavaş acil sezeryan dedi

Canım birebir aynı şeyleri yaşıyorum bizimki de haftaya bel aylık olacak inş bu memede uyutma olayı başımıza bela olmaya başladı galiba. Üzerine ben de hala hastayım grip illetinden kurtulamadım dün senin dediğin gibi uyutma mücadelesi 7 de başlayıp 10 a kadar sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…