- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #73.481
Canım bemim oğlum da hep ayakları üstüne basmak istiyor bende senin gibi turıyordum doktora sordum hatta 2 doktora hiçbişey olmaz sen ayakta durumca kalçan mı yamuluyor o da insan hazır demekki basmaya basabiliyor dedi. Hatta ben ellerinden tutuyorum gayette güçlü basıyor kendinş tutabiliyor. Korkma bişey olmazBizimki düştüğü andan beri dönüyor. Sırt üstü yatırmak imkansız artk. Dediğin şey bu akşam oldu bizde de. Mamasını verirken ayaklarını pat pat atıp durdu uyuyana kadar hemde. Gün içinde hareket mi ettirmek lazımmış ? Daha ne kadar ettireyim ayakları üstünde durmak istiyor hep kolum kırılıyo kendi ağırlığını vermeyim diye tutuyorum hep
Ben 6 aylık çıkarmışım diş o yüzden onunda rahatsızlığı olabilir. Bu akşam yanıma aldım ışık açık uyucam bakalım umarım iyi geçer. Uyumaya korkar oldum.Belki dis çıkarıyordur. Sadece uykuda olması çok ilginc. Bizimki de mahvetti beni ama iki akşamdır iyi gibi
Allah razı olsun canımGözünüz aydın sağlıkla büyütün yavrunuzu.
bir milyoncu gibi yerlerde buharda pisirme aparati var, ayakli suzgec gibi, her tencereye uymasi icin katlanabiliyor, bende ondan var. Brokoli falan haslardim onda.Kızlar ek gıdaya geçtiğinizde sebzeleri buharda Pişirme iz gerekiyor ya. Siz makina aldınız mı? Nasıl pişiriyorsunuz veya pişireceksiniz
gozun aydin. Ben de 7 cm ile sezaryene girdim. Hic dusunme onlari. Bol bol emzir, bebisin memeyi tutmayi ogrensin. Gececek tum agrilar, 5 gune toparlarsin, 15 20 gune neredeyse tamamen iyilesirsin Allah'in izniyle.Canım kavuştum yavruma çok şükür ama sezeryan oldum 8 cm açıklıkla doğuma aldılar ama bir türlü olmayınca doğum bebeğin kalbi yavaşladı ve acil sezeryana alındım şuan ağrılarım var ama çok şükür ki suni sancının verdiği ağrı kadar değil
İnşallah, çok teşekkür ederim güzel kalpli anne.İmşallah geçer kısa sürede ve sende nefes alırsın biraz canım sabret düzelecek inşallah uykusuda sancıları da düzene girsin bi an önce . Dualarım sizinle
Suni sancı beni mahvetti canım kaç saat boşuna çektim işkenceyi Allahım kimseye yaşatmasın valla. Size bişi sorucam sezeryan da belden iğne vuruyorlar ya 1 tane vurup uyuşuyo belden aşağısı dimigozun aydin. Ben de 7 cm ile sezaryene girdim. Hic dusunme onlari. Bol bol emzir, bebisin memeyi tutmayi ogrensin. Gececek tum agrilar, 5 gune toparlarsin, 15 20 gune neredeyse tamamen iyilesirsin Allah'in izniyle.
9 saat suni sanci cektim =) ölüyorum zannettim artik. Bosver sag salim kucagina almak onemli olan.Suni sancı beni mahvetti canım kaç saat boşuna çektim işkenceyi Allahım kimseye yaşatmasın valla. Size bişi sorucam sezeryan da belden iğne vuruyorlar ya 1 tane vurup uyuşuyo belden aşağısı dimi
tamam canım teşekkürler.Cıvık olabilir yarın 2 bardaktan yap istersen biraz daha güçlensin öbür gün geri kalanını mayalarsın hem de tadı biraz daha yoğurtlaşır ama sorun olmaz yeriz dersen yapılabilir
Benimki de uyumuyor, uyumayıp oyun oynayıp dursa ona da tamamım da, durmuyor mızır mızır. Evde kucakta dolanayım istiyor. Ah bir kakasını yapsa uyuyacak da yapamadı.Kizlar saat 2 oldu uyumuyor ya artik yeter ama yaa. Sinirlerim lacka oldu
Benimki de durmuyor yerinde, kakasını yapana kadar ne uyuyor ne yerinde duruyor. Şu kakayı gece değil de gündüz yapsa yaBiz de 2 de Uyandık...saat 4 oldu hala uyuycazdemlicaykeyfi bir de kaldır beni diye inat etti sesler bağırmalar salonda boş boş oturuyoruz birde hıçkırığı tuttu güler misin ağlar mısın:)
Canım kavuştum yavruma çok şükür ama sezeryan oldum 8 cm açıklıkla doğuma aldılar ama bir türlü olmayınca doğum bebeğin kalbi yavaşladı ve acil sezeryana alındım şuan ağrılarım var ama çok şükür ki suni sancının verdiği ağrı kadar değil
Valla dün 6. Gündü canım çevirdim yüzüstü yatırdım şükür bişey olmadı kolay uyumuyor hala ama en azından ayakta sallamak zorunda kalmadımNe zaman iyileşirmiş ki ? İyileşene kadar biraz zorlayacak gibi duruyor ama geçici süreç olduğunu düşünerek hareket et pış pış falan açıyormusun uyuturken
bizimde aynı ama ben Sünnete bağlıyorum iyileştiği için kaşınıyor sanırım tepinip duruyoruz bideAllah aşkına bi şey deyin kızlar....oğlum ağlıyor ben ağlıyorum artık sinirlerim boşaldı... uykusu değişen bi benim oğlum mu yaaa???
Normalde akşam 8-8.30da uyur 4-5saat kesintisiz uyku yapar sonra yatağında ıh ıh deyip gözünü açmadan kıpraşırdı alıp emzirirdim uyanmadan emer geri uyurdu. Sabah 7ye kadar 1ya da 2kere kalkardı.
Şimdi 2saatte bir,saat başı ya da yarım saatte bir kalkıyor. Her kalktığında emiyor da???Kafayı yicem!!emiyor uyuyor yatağa koyuyorum daha yastığımı düzeltip yatmadan kıpraşıyor hemen. Kendini yay gibi yapıp karnını şişiriyor yukarı doğru arttırıyor vücudunu. Gazı var herhalde diyorum bazen çıkarıyor bu sefer uyku tamamen gidiyor. Bi de deli gibi ağlama başladı çocukta ya. Daha gözler kapalıyken bile ağlıyor çıldırcam artık?!! Pazar günü 5aylık oluncaz atak filan da değil herhalde.
Yatağa alınca kıpraşıp duran ıhh ıhh diyen var mı aramızda kızlar?? Sebep ne olabilir neden bu kadar değişti çocuk?? Akşam 7de mızırdanma ağlamalar başlıyor 10da 10.30da ağlaya zırlaya zor uyutuyorum. Bi yeri mi ağrıyor desem neden sadece akşamları yapıyor? Eskiden emip uyurdu şimdi emince neden gaz oluyor? Uykuda da olsa her emzirme sonrası gazını çıkarıyor musunuz siz??
Ne diyorlarsa ebeler yapıyordum sancı sırasında ıkınıyordum beni doğum yerinde nstye bağlamışlardı birde o sırada ebe sancıların 80ne düşütüğünü söyledi bu iyi değil falan dedi sonra doktor geldi oda baktı bebeğin kalp atışları yavaş acil sezeryan dedi8cm gayet iyi aslında ıkınma mı gelmedi canım yoksa açıklık mı ilerlemedi?? Çok şükür kavuşmuşsun ne güzel Allah analı babalı büyütsün inş. :)
Canım birebir aynı şeyleri yaşıyorum bizimki de haftaya bel aylık olacak inş bu memede uyutma olayı başımıza bela olmaya başladı galiba. Üzerine ben de hala hastayım grip illetinden kurtulamadım dün senin dediğin gibi uyutma mücadelesi 7 de başlayıp 10 a kadar sürdüAllah aşkına bi şey deyin kızlar....oğlum ağlıyor ben ağlıyorum artık sinirlerim boşaldı... uykusu değişen bi benim oğlum mu yaaa???
Normalde akşam 8-8.30da uyur 4-5saat kesintisiz uyku yapar sonra yatağında ıh ıh deyip gözünü açmadan kıpraşırdı alıp emzirirdim uyanmadan emer geri uyurdu. Sabah 7ye kadar 1ya da 2kere kalkardı.
Şimdi 2saatte bir,saat başı ya da yarım saatte bir kalkıyor. Her kalktığında emiyor da???Kafayı yicem!!emiyor uyuyor yatağa koyuyorum daha yastığımı düzeltip yatmadan kıpraşıyor hemen. Kendini yay gibi yapıp karnını şişiriyor yukarı doğru arttırıyor vücudunu. Gazı var herhalde diyorum bazen çıkarıyor bu sefer uyku tamamen gidiyor. Bi de deli gibi ağlama başladı çocukta ya. Daha gözler kapalıyken bile ağlıyor çıldırcam artık?!! Pazar günü 5aylık oluncaz atak filan da değil herhalde.
Yatağa alınca kıpraşıp duran ıhh ıhh diyen var mı aramızda kızlar?? Sebep ne olabilir neden bu kadar değişti çocuk?? Akşam 7de mızırdanma ağlamalar başlıyor 10da 10.30da ağlaya zırlaya zor uyutuyorum. Bi yeri mi ağrıyor desem neden sadece akşamları yapıyor? Eskiden emip uyurdu şimdi emince neden gaz oluyor? Uykuda da olsa her emzirme sonrası gazını çıkarıyor musunuz siz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?