2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar burayı hep okuyorum ama yazamadım 15 gündür illet bir soğuk algınlığına tutuldum geçmiyor ne olduğunu ben de anlamadım bi kbb ci sinüzit deyip antibiyotik başlattı o da inanılmaz baş dönmesi mide bulantısı yaptı günlerce kendime gelemedim dün başka bi kbb ci alerji dedi alerji ilacı başlattı bana da şifa duası edin lütfen bu uyku olayı gittikçe sorunsal olmaya devam ediyor memede uyuma sorunsalı eski forumlardan başka bir kitap buldum elizabeth diye bi kadın yazmış uyku sorunlarına çözümler diye fırsat buldukça okurum kayda değer bir şey bulursam sizlerle de paylaşırım ek gıda ile ilgili olarak da instada oya Çetinkaya galiba adı anane modunda bi çocuk doktoru var eski postlarında ek gıda ile ilgili faydalı şeyler paylaşmış bakın siz de ben de ek gıda kitapları almak istiyorum tavsiye ettiğiniz bir kitap var mı ? Son diyeceğim şey de bazen kitapları nadir kitap üzerinden alıyorum 2. El temiz oluyor genelde sıfır kitaplar pahalı gelirse malum hepimiz tasarruf etmeye çalışıyoruz

Deniyorum bazen kendini kaldıracak mı diye sıkıntı olmuyo dediğin gibi güçlü basıyor. Artk yavaştan bende bırakırım. Ama hareketlenmesi bana yaramadı hiç sürekli kımıl kımıl götü başı ayrı oynuyo

Merhaba anneler ben ağustos annesiyim kızım 3 ay 10 günlük. Kızımda nesnelere uzanma yada yattığı yerde dönme gibi hiçbir tepki yok, Oyun halısına koyuyorum öylece bakıyor dönmeye çalışma çabası yok, uzattığım nesnelere uzanmıyor dokunmak yada almak için. Etrafımda bunları yapan bebişler var. Gelişim geriliği mi var acaba benim bebeğimde diye tedirgin olmaya başladım. Sizin bebişleriniz ne zaman yaptı bunları korkmalımıyım?

Bizimde öyle canım 1aydir değişti çocuk yanımda yatıyor ih mıh derdi emer geri dalardi şimdi 1 haftadır iyi gibi ama eskisi gibi degil neden bilmiyorum ama uykusuzluk öldürüldü beni geride 2 evlat daha var sabah 7 de kalkip okula gondermem gerekiyor ve cokzorluyo uykusuzluk artık Allah kolaylık versin inşaAllah bizlere geçecek ama ne zaman

Biz de 2 de Uyandık...saat 4 oldu hala uyuycaz demlicaykeyfi bir de kaldır beni diye inat etti sesler bağırmalar salonda boş boş oturuyoruz birde hıçkırığı tuttu güler misin ağlar mısın:)
gece 3te babasi aldi 6 da ise gitmeden bana geri verdi. Yataga koydum uyudu diyor. Evet, evvelinde 4 saat agladi, emdi, ayagimda bile sallamayi denedim.

Gunduz bir sekilde geciyor da, artik gece olsun istemiyorum. Aksam 11den sonra kara gece basliyor.
Benimki de uyumuyor, uyumayıp oyun oynayıp dursa ona da tamamım da, durmuyor mızır mızır. Evde kucakta dolanayım istiyor. Ah bir kakasını yapsa uyuyacak da yapamadı.
aynen canim, uyumayip agliyor ortada bir sey varmis gibi. Bir turlu memnun edemedim su el kadar cocugu. Artik gece olsun istemiyorum.
İnsan gibi yasamayi cok ozledim ben ya. Bir kadinin tek yaptigi sey cocuk bakmak olunca... İyi olmuyor.

benimki gece 3 e kadar uyumadigi icin ve 2 haftadan uzun suredir gece 10 dk.da bir uyanma gibi bir performans sergiledigi icin, kelin merhemi olsa da paylaşsa keske diyorum

Dönme için çok erken zaten bak benimki 6 aylık olacak hala dönmüyor bir problem de yok. Uzanma için de biraz daha bekle. Her bebek aynı degil

Kızlar günaydın yardımcı olur musunuz lütfen, çok kararsız kaldım. Beşikten artık yatağa geçicez. Yalnız odasına geçirmicem daha yatak odama sallanan Bi karyola veya yine sallanan bir park yatak olabilir. Hangisini alsam daha kullanışlı olur karar veremedim. Siz ne düşünüyorsunuz, ne kullanıyorsunuz? Park yatak kullananların var mı

Çok basit değil mi. Afiyet olsun yarasın kuzucuğa da
sağol teyzesi.

Aynı...Benzer şeyleri yaşıyoruz Bizim de düzensizliğimiz neredeyse bir aydır var türlü türlü şeyler deniyorum hatta dün akşam denedim Sessizlik Karanlık sakinlik Her şeyden denedim Ona rağmen gece 2 de uyandı sabah dört buçukta zor uyuduk

Benim kızım doğduğundan beri sabaha kadar bir kere uyanırdı. Gece uykusu çok iyiydi. 3. Ayında bozuldu ve hala eskisi gibi değil. 4 aylıkken 2 alt dişi çıktı. Ben diş yüzünden olduğunu düşünüyorum. Şu an üst dişleri çıkacak sanırım sürekli üst tarafta parmağı ve ağrısı oluyor o yüzden uykusu bozuk eski günleri özlüyorum.

Kızlar 23. Hafta atağında olan var mı? Bu atak döneminde bebekte anneden ayrılma korkusu başlıyormuş ve anneyi göremeyince çok tedirgin oluyorlarmış. Kızım bir haftadır iyice bana yapıştı oyun halısına koyar koymaz çığlığı basıyor . Bunlar yetmezmiş gibi bir de üçüncü diş geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…