- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #73.521
valla uyumuyorlar sebepler çok. İnşallah 26.hafta atakları ile düzene girerler.Benimki de durmuyor yerinde, kakasını yapana kadar ne uyuyor ne yerinde duruyor. Şu kakayı gece değil de gündüz yapsa ya
Tırnakları çok çabuk uzuyor ve dediğin gibi çok keskin bizi de tırmalıyor sanki kedi :) kesme işini ben zorla yapıyorum çünkü elleriyle hep çırpınıyor, törpüleyemiyorum bile, kessem yeter diyorum sık sık kesmeye çalışıyorumKızlar benim oğlanın tırnaklar jilet gibi ya , kesiyorum törpülüyorum hatta bazen mecburen sadece törpülüyorum. Yine yüzünü yolmuş, yaranın ucunu da kanatmış hatta aynı yerden bir daha yolmuş tam göz kapağından.
Tırnak şekli çok dik olduğundan azıck çıksa yolabiliyor. Sizinkiler de öyle mi?
Maşallah size, bizde bir diş bile yok :)Kızlar 23. Hafta atağında olan var mı? Bu atak döneminde bebekte anneden ayrılma korkusu başlıyormuş ve anneyi göremeyince çok tedirgin oluyorlarmış. Kızım bir haftadır iyice bana yapıştı oyun halısına koyar koymaz çığlığı basıyor . Bunlar yetmezmiş gibi bir de üçüncü diş geliyor
Cnm benimkide öyle altını değiştirirken bacaklarını yoluyor boynuna el atiyor tutuyorum. Emzirirken benim boynuma cizik attı.Kızlar benim oğlanın tırnaklar jilet gibi ya , kesiyorum törpülüyorum hatta bazen mecburen sadece törpülüyorum. Yine yüzünü yolmuş, yaranın ucunu da kanatmış hatta aynı yerden bir daha yolmuş tam göz kapağından.
Teşekkürler vnm
23. Hafta atağına 9 gün gözüküyor bizde. Senin beklenen doğum tarihi neydi?Kızlar 23. Hafta atağında olan var mı? Bu atak döneminde bebekte anneden ayrılma korkusu başlıyormuş ve anneyi göremeyince çok tedirgin oluyorlarmış. Kızım bir haftadır iyice bana yapıştı oyun halısına koyar koymaz çığlığı basıyor . Bunlar yetmezmiş gibi bir de üçüncü diş geliyor
Aynen canim. Valla bebekten once cok kullaniyordum ama o zamanlar vaktim dar olmadigi icin pek dusunmedim haslanma suresini.Tencereye su koyuyoruz o kaynarken üzerinde bu sebzeler pişiyor yani değil mi? Çok uzun sürmüyor mu peki
kraft park yatak var, guzel ama bizimki kullanmiyor suanKızlar günaydın yardımcı olur musunuz lütfen, çok kararsız kaldım. Beşikten artık yatağa geçicez. Yalnız odasına geçirmicem daha yatak odama sallanan Bi karyola veya yine sallanan bir park yatak olabilir. Hangisini alsam daha kullanışlı olur karar veremedim. Siz ne düşünüyorsunuz, ne kullanıyorsunuz? Park yatak kullananların var mı
duz kesmeye calisiyorum canim, sivri kalmasin diyeKızlar benim oğlanın tırnaklar jilet gibi ya , kesiyorum törpülüyorum hatta bazen mecburen sadece törpülüyorum. Yine yüzünü yolmuş, yaranın ucunu da kanatmış hatta aynı yerden bir daha yolmuş tam göz kapağından.
Benim bebeğim de henüz dönmüyor dediğin gibi kendi ekseni etrafında dönüyor, dönmeyecek sanırım diyorum :)
Aci bir tecrübeyle ogrendiBizimki düştüğü andan beri dönüyor. Sırt üstü yatırmak imkansız artk. Dediğin şey bu akşam oldu bizde de. Mamasını verirken ayaklarını pat pat atıp durdu uyuyana kadar hemde. Gün içinde hareket mi ettirmek lazımmış ? Daha ne kadar ettireyim ayakları üstünde durmak istiyor hep kolum kırılıyo kendi ağırlığını vermeyim diye tutuyorum hep
Hep oyle kalcam sanip panikliyordur tosbikOğlumda yüz üstü koyduğumda sinir olurdu durmazdı şimdi döndüğünde yanındaysam mutlu oluyo gülüyo ama değilsem yaygara kopuyor ben gelene kadar
Olmasın boşver. Erken diş çıkarması tüm düzenini bozduMaşallah size, bizde bir diş bile yok :)
25 Haziran ama bir hafta geç doğdu.23. Hafta atağına 9 gün gözüküyor bizde. Senin beklenen doğum tarihi neydi?
Valla kedi gibi, elleriyle sürekli elimi tırmalıyor :) seviyor söz de ama bildiğin tırnak batırıp çekiyor :)Tırnakları çok çabuk uzuyor ve dediğin gibi çok keskin bizi de tırmalıyor sanki kedi :) kesme işini ben zorla yapıyorum çünkü elleriyle hep çırpınıyor, törpüleyemiyorum bile, kessem yeter diyorum sık sık kesmeye çalışıyorum
Aynen valla çok yoluyor. Ne zaman kalınlaşacak tırnakları acaba çok fena...Cnm benimkide öyle altını değiştirirken bacaklarını yoluyor boynuna el atiyor tutuyorum. Emzirirken benim boynuma cizik attı.
ben de düz kesiyorum zaten fırsat vermiyor. Ama sadece köşe değil önlerden de jilet gibi çok çabuk uzuyor tırnakları. Eller sürekli ağızda o da uzatır.duz kesmeye calisiyorum canim, sivri kalmasin diye
ah ahh atak matak değil canım artık büyüyorlar oyun gezme kucak oyalanma gece mece dinlemiyorlar istiyorlar.Herkese günaydın
Bir hafta önce yazmıştım en son sanırım resmen kabus gibi gunler geçiriyoruz gece ıkı kere kalkıp emen oğlan yarım saat sonra çığlık çığlığa kalkıyor gece olsun istemiyorum artık yarım saatte bir aynı şekilde ne uyku kaldı ne düzen
Gündüz ıkı üç saat uyurdu işimi yapardım o da bitti en fazla yarım saatatak mı şimdi bu
gece esim bebegin saatlerce ara ara aglamasina kalkmadi duymamis, ben bagirinca gelebildi beyefendi cocugu aldi, onda uyumus(!)Valla kedi gibi, elleriyle sürekli elimi tırmalıyor :) seviyor söz de ama bildiğin tırnak batırıp çekiyor :)
Aynen valla çok yoluyor. Ne zaman kalınlaşacak tırnakları acaba çok fena...
ben de düz kesiyorum zaten fırsat vermiyor. Ama sadece köşe değil önlerden de jilet gibi çok çabuk uzuyor tırnakları. Eller sürekli ağızda o da uzatır.
ah ahh atak matak değil canım artık büyüyorlar oyun gezme kucak oyalanma gece mece dinlemiyorlar istiyorlar.
Ben yatak odasında oyalayım diyorum gece kalktığı zaman. Yok anacım resmen istek belli ediyor salonu filan dolaşınca rahatlıyor. Ve uykusu 2 saatte gelmeden asla uyumuyor. O yarım saatte bir uyanmaları en az 2 saat sürüyor. Eşimle artık arada papazı buluyoruz tartışıyoruz uyutamadık diye, sonra barışıyoruz .. Maymun etti bizim oğlan valla bizi de birbirimize düşürüyor :)
5aylık olmak üzereyiz yeni yeni uzanmaya başladı ve daha dönmüyor :)Merhaba anneler ben ağustos annesiyim kızım 3 ay 10 günlük. Kızımda nesnelere uzanma yada yattığı yerde dönme gibi hiçbir tepki yok, Oyun halısına koyuyorum öylece bakıyor dönmeye çalışma çabası yok, uzattığım nesnelere uzanmıyor dokunmak yada almak için. Etrafımda bunları yapan bebişler var. Gelişim geriliği mi var acaba benim bebeğimde diye tedirgin olmaya başladım. Sizin bebişleriniz ne zaman yaptı bunları korkmalımıyım?
bizimkide öyle ya neredeyse hergün kesiyorum. Özellikle uykusu gelince yüzünü avuçluyor sonrada çizilince acıdan ağlıyorKızlar benim oğlanın tırnaklar jilet gibi ya , kesiyorum törpülüyorum hatta bazen mecburen sadece törpülüyorum. Yine yüzünü yolmuş, yaranın ucunu da kanatmış hatta aynı yerden bir daha yolmuş tam göz kapağından.
Hadi ya ben de karar vermiştim kraftta. Fakat benm oğlan sallamadan uyumuyor, sallaması kötü mü onunladycry kraft park yatak var bende ama sallanmaya alışan bebeğe az geliyor. Ben alıştıramadım
Ay bıde damakları beyaz beyaz parcalanıyo diş sıkıntısı da var ne yapıcaz bilmiyorumValla kedi gibi, elleriyle sürekli elimi tırmalıyor :) seviyor söz de ama bildiğin tırnak batırıp çekiyor :)
Aynen valla çok yoluyor. Ne zaman kalınlaşacak tırnakları acaba çok fena...
ben de düz kesiyorum zaten fırsat vermiyor. Ama sadece köşe değil önlerden de jilet gibi çok çabuk uzuyor tırnakları. Eller sürekli ağızda o da uzatır.
ah ahh atak matak değil canım artık büyüyorlar oyun gezme kucak oyalanma gece mece dinlemiyorlar istiyorlar.
Ben yatak odasında oyalayım diyorum gece kalktığı zaman. Yok anacım resmen istek belli ediyor salonu filan dolaşınca rahatlıyor. Ve uykusu 2 saatte gelmeden asla uyumuyor. O yarım saatte bir uyanmaları en az 2 saat sürüyor. Eşimle artık arada papazı buluyoruz tartışıyoruz uyutamadık diye, sonra barışıyoruz .. Maymun etti bizim oğlan valla bizi de birbirimize düşürüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?