- 3 Aralık 2011
- 3.373
- 4.896
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #73.541
Bizim de 14 ünde 5 aylık olucak hala daha aynı hiç döneyim falan yok nesneleri tutuyor ağzına alıyor bıde oturduğu yerden popoyu iterek uzanıyor :) tembel cıktı yada şişko ondan :) :) :)5aylık olmak üzereyiz yeni yeni uzanmaya başladı ve daha dönmüyor :)
bizimkide öyle ya neredeyse hergün kesiyorum. Özellikle uykusu gelince yüzünü avuçluyor sonrada çizilince acıdan ağlıyor
Benimki kıvrandı durdu 3 te kakasini yapti. Sunnetten dolayi yalniz bez degistiremiyoruz .Annemle degistiriyorduk .Konusmaya basladi .Anne konuşma bak uykusu acilinca asla uyumuyor dedim .Benimki de gulunce gecenin bi vakti hosuna gitti daha da konustu .Asla uyumadi .Sabah 6 da zor uyuttum 7 de kalkti. Al konuştun iste uyut hadi dedim verdim .10 dk sonra cok agliyor halde getirdi. Tekrsr ugrastim olmadi.Esime goz diktim .Onu uyandirdim .O da 10 .dk durmuyor bu cocuk diye getirdi .Annemle esim uyudu biz nobet tuttuk .Igrenc bir geceydi.Kizlar saat 2 oldu uyumuyor ya artik yeter ama yaa. Sinirlerim lacka oldu
Cok buyuk farklar olmadan asla bebeğinizi baska bebeklerle kiyaslamayin .Gelişimde bireysel farkliliklar vardir .Burda ikizi olan anneler var. Onların bebekleri bile birbirinden farkli gelisim gosteriyor .Boyle acaba mi diye dusunmek sizi supheci yapar surekli cocugun bir sorunu mu var diye arastirir durursunuz.Merhaba anneler ben ağustos annesiyim kızım 3 ay 10 günlük. Kızımda nesnelere uzanma yada yattığı yerde dönme gibi hiçbir tepki yok, Oyun halısına koyuyorum öylece bakıyor dönmeye çalışma çabası yok, uzattığım nesnelere uzanmıyor dokunmak yada almak için. Etrafımda bunları yapan bebişler var. Gelişim geriliği mi var acaba benim bebeğimde diye tedirgin olmaya başladım. Sizin bebişleriniz ne zaman yaptı bunları korkmalımıyım?
Evet tam da oyle sunnet oldugu gun stresten kafasi dahil bir cok yerini cizip kanatti.Kızlar benim oğlanın tırnaklar jilet gibi ya , kesiyorum törpülüyorum hatta bazen mecburen sadece törpülüyorum. Yine yüzünü yolmuş, yaranın ucunu da kanatmış hatta aynı yerden bir daha yolmuş tam göz kapağından.
Tırnak şekli çok dik olduğundan azıck çıksa yolabiliyor. Sizinkiler de öyle mi?
Aynen canım tv bile isleyemiyorum nereye koysam tvyi duyunca dönüp izlemeye başlıyor. Bezini değiştirirken de aynı kıpır kıpır bi bağlatmıyorDeniyorum bazen kendini kaldıracak mı diye sıkıntı olmuyo dediğin gibi güçlü basıyor. Artk yavaştan bende bırakırım. Ama hareketlenmesi bana yaramadı hiç sürekli kımıl kımıl götü başı ayrı oynuyo
Canım kavuştum yavruma çok şükür ama sezeryan oldum 8 cm açıklıkla doğuma aldılar ama bir türlü olmayınca doğum bebeğin kalbi yavaşladı ve acil sezeryana alındım şuan ağrılarım var ama çok şükür ki suni sancının verdiği ağrı kadar değil
Valla dün 6. Gündü canım çevirdim yüzüstü yatırdım şükür bişey olmadı kolay uyumuyor hala ama en azından ayakta sallamak zorunda kalmadım
bizimde aynı ama ben Sünnete bağlıyorum iyileştiği için kaşınıyor sanırım tepinip duruyoruz bide
Canım birebir aynı şeyleri yaşıyorum bizimki de haftaya bel aylık olacak inş bu memede uyutma olayı başımıza bela olmaya başladı galiba. Üzerine ben de hala hastayım grip illetinden kurtulamadım dün senin dediğin gibi uyutma mücadelesi 7 de başlayıp 10 a kadar sürdü
Bizimde öyle canım 1aydir değişti çocuk yanımda yatıyor ih mıh derdi emer geri dalardi şimdi 1 haftadır iyi gibi ama eskisi gibi degil neden bilmiyorum ama uykusuzluk öldürüldü beni geride 2 evlat daha var sabah 7 de kalkip okula gondermem gerekiyor ve cokzorluyo uykusuzluk artık Allah kolaylık versin inşaAllah bizlere geçecek ama ne zaman
benimki gece 3 e kadar uyumadigi icin ve 2 haftadan uzun suredir gece 10 dk.da bir uyanma gibi bir performans sergiledigi icin, kelin merhemi olsa da paylaşsa keske diyorum
sağol teyzesi.
Aynı...Benzer şeyleri yaşıyoruz Bizim de düzensizliğimiz neredeyse bir aydır vartürlü türlü şeyler deniyorum hatta dün akşam denedim Sessizlik Karanlık sakinlik Her şeyden denedim Ona rağmen gece 2 de uyandı sabah dört buçukta zor uyuduk
Benim kızım doğduğundan beri sabaha kadar bir kere uyanırdı. Gece uykusu çok iyiydi. 3. Ayında bozuldu ve hala eskisi gibi değil. 4 aylıkken 2 alt dişi çıktı. Ben diş yüzünden olduğunu düşünüyorum. Şu an üst dişleri çıkacak sanırım sürekli üst tarafta parmağı ve ağrısı oluyor o yüzden uykusu bozuk eski günleri özlüyorum.
Herkese günaydın
Bir hafta önce yazmıştım en son sanırım resmen kabus gibi gunler geçiriyoruz gece ıkı kere kalkıp emen oğlan yarım saat sonra çığlık çığlığa kalkıyor gece olsun istemiyorum artık yarım saatte bir aynı şekilde ne uyku kaldı ne düzen
Gündüz ıkı üç saat uyurdu işimi yapardım o da bitti en fazla yarım saatatak mı şimdi bu
kraft iyi hoş da sallanırkan hışır hışır ses çıkarıyor belli bir zaman sonra sinir ediyorHadi ya ben de karar vermiştim kraftta. Fakat benm oğlan sallamadan uyumuyor, sallaması kötü mü onun
Bide sallarken tak diye vuruyor ya uyuyan çocuk uyanıyorkraft iyi hoş da sallanırkan hışır hışır ses çıkarıyor belli bir zaman sonra sinir ediyor
Ay evet yaa o da varBide sallarken tak diye vuruyor ya uyuyan çocuk uyanıyor
Bu gece değil her geceAnlaşılan bu gece birçoğumuzun uykusu berbatmış bizim için de çok zor bir geceydi salla salla dalamadı bir türlü en son eşim hadi hastaneye gidelim normal değil diyince gitmemek için tüm hızımla tekrar uyutmaya çalıştım derken sabahı ettik sonra mama yapmaya kalktım iyi daha gece dedim saate bir baktım.ki 7.30 olmuş nereye yatıyosun diğer evlat okula gidecek ne zor analık yaa tek o iyi olsun huysuzluktan olsun ağlamaları başka bişey olmasın diye dua etmekten başka birşey gelmiyor elden
annen sizdeyken en azindan buzlugunu doldursun canim.Benimki kıvrandı durdu 3 te kakasini yapti. Sunnetten dolayi yalniz bez degistiremiyoruz .Annemle degistiriyorduk .Konusmaya basladi .Anne konuşma bak uykusu acilinca asla uyumuyor dedim .Benimki de gulunce gecenin bi vakti hosuna gitti daha da konustu .Asla uyumadi .Sabah 6 da zor uyuttum 7 de kalkti. Al konuştun iste uyut hadi dedim verdim .10 dk sonra cok agliyor halde getirdi. Tekrsr ugrastim olmadi.Esime goz diktim .Onu uyandirdim .O da 10 .dk durmuyor bu cocuk diye getirdi .Annemle esim uyudu biz nobet tuttuk .Igrenc bir geceydi.
Cok buyuk farklar olmadan asla bebeğinizi baska bebeklerle kiyaslamayin .Gelişimde bireysel farkliliklar vardir .Burda ikizi olan anneler var. Onların bebekleri bile birbirinden farkli gelisim gosteriyor .Boyle acaba mi diye dusunmek sizi supheci yapar surekli cocugun bir sorunu mu var diye arastirir durursunuz.
Evet tam da oyle sunnet oldugu gun stresten kafasi dahil bir cok yerini cizip kanatti.
Hahah tabi uykusuzluktan beyin devreleri de yanıyor bi zaman sonraBu gece değil her gece
bizimki tam rahat etti ki bronsit oldu. 2 haftayi gecti işte hasta diye diye 2 hafta da oyle surunduk. Ama butun bebeler cozutmuş baksana...Hayırlısı olsun canım. Sen ve Bebiş iyi olun yeter ki :) gözünüz aydın :)
Biz de sünnet olduk ama 10gün geçti. Artık iyileşti iyice. Neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Şş pat ile uyutuyordum şimdi genelde memede uyuyor. Sonra da gazı oluyor. Sen çıkarıyor musun her seferinde gazını? Çıkarmadan yatırınca böyle kıvranıp ağlıyor mu seninki de? Dişler de çok kaşınıyor omdan mı diyorum ama.
Allah kolaylık versin hepimize canım. Neden bi anda böyle değişti aklım almıyor. Gözlerim yanıyor başım ağrıyor artık. 10dk da yarım saatte bir uyanıyor hala. Delircem...
Allah sabır versin hepimize canım. Sebep nedir niye böyle yapıyor bunlar onu anlamıyorum.
Aynı bizim de 1 aydır böyle canım. Nedir buna sebep bilmiyorum. Doktora sorcam. Denemediğim şey kalmadı artık ya.
Eski günleri ben de özlüyorum canım. Biz de diş yok henüz ama çok kaşınıyor baya sivrilmiş diş etleri. Eller hep ağızda ve arkaları kaşıyor. Acaba çıkacak da ondan mı bu huysuzluk bu ağlama??
Kulübe hoş geldin canım. Aynı durum bizde de var. Oturdum ağladım artık sinirlerim bozuldu. Gece uyku yok. Gündüz en fazla yarım saat. Gece uyutup yatağa aldığım an uyanıyor. Kıvranıyor ağlıyor. Yastığımı düzeltip uzanamıyorum bile yanına. 1 dk içinde ağlama krizi başlıyor. Çıldırmsk üzereyim. Haftaya kontrol var sorcam doktora. Seninki kaç haftalık? Biz pazar günü 5aylık oluyoruz. Atak filan değil herhalde bizimki.
mustella gibi bir nemlendirici varsa surebilirsin, kurumus olabilirKızlarrr!! Bişey fark ettim oğlumda?!
Dirseklerinin iç tarafında sırtının birkaç yerinde kolunda filan kızarıklık var ama kupkuru ve sert. Acaba egzama gibi bişey mi oluyor ???
Bebe yağı filan sürdüm ama her gün sürsem mi kuruluk mu oldu acaba alerji filan mı oldu yoksa??
Bu mu rahatsız ediyor yoksa yawrumu
dun gece nasil sacma bir geceymis yaa ben anlamadimAnlaşılan bu gece birçoğumuzun uykusu berbatmış bizim için de çok zor bir geceydi salla salla dalamadı bir türlü en son eşim hadi hastaneye gidelim normal değil diyince gitmemek için tüm hızımla tekrar uyutmaya çalıştım derken sabahı ettik sonra mama yapmaya kalktım iyi daha gece dedim saate bir baktım.ki 7.30 olmuş nereye yatıyosun diğer evlat okula gidecek ne zor analık yaa tek o iyi olsun huysuzluktan olsun ağlamaları başka bişey olmasın diye dua etmekten başka birşey gelmiyor elden
Dün annemle konuşuyoruz o zaman bezler kaynatılırmış falan kar gibi bembeyaz olurdu bezleriniz diyor evde su yokmuş soğukta kapının önünde yıkarlarmış ki ben de çok huysuz bir bebekmişim gören imrenirmiş annem hep beyaz giydirirmiş bizi yere bile bastırmazmış ki üzeri kirlenecek diye bu titizlikle zorlukla büyütmüş şimdi biz bir kızı kaç kişi zapdedemiyoruz vallahi tuvalete girmeyi unuttuğum ya da vaktimin olmadığı zamanlar oluyor ne zor bir dönemdeyiz yada bizimkiler folik asit bebekleri herşey ondan:)bizimki tam rahat etti ki bronsit oldu. 2 haftayi gecti işte hasta diye diye 2 hafta da oyle surunduk. Ama butun bebeler cozutmuş baksana...
Tv de açik artik. evden cikma, uyuma, yeme, evde de hicbir istedigini yapama. 4 ayda 40 yil yaslandim bu ne ya benim annem 6 cocuk buyutmus boyle cocuk mu buyur ben anlamadim
dimi, sirf bez yikamak bile ne cok vakit aliyormus. Simdi at cope gitsin.Dün annemle konuşuyoruz o zaman bezler kaynatılırmış falan kar gibi bembeyaz olurdu bezleriniz diyor evde su yokmuş soğukta kapının önünde yıkarlarmış ki ben de çok huysuz bir bebekmişim gören imrenirmiş annem hep beyaz giydirirmiş bizi yere bile bastırmazmış ki üzeri kirlenecek diye bu titizlikle zorlukla büyütmüş şimdi biz bir kızı kaç kişi zapdedemiyoruz vallahi tuvalete girmeyi unuttuğum ya da vaktimin olmadığı zamanlar oluyor ne zor bir dönemdeyiz yada bizimkiler folik asit bebekleri herşey ondan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?