2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

5aylık olmak üzereyiz yeni yeni uzanmaya başladı ve daha dönmüyor :)
bizimkide öyle ya neredeyse hergün kesiyorum. Özellikle uykusu gelince yüzünü avuçluyor sonrada çizilince acıdan ağlıyor
Bizim de 14 ünde 5 aylık olucak hala daha aynı hiç döneyim falan yok nesneleri tutuyor ağzına alıyor bıde oturduğu yerden popoyu iterek uzanıyor :) tembel cıktı yada şişko ondan :) :) :)

Kizlar saat 2 oldu uyumuyor ya artik yeter ama yaa. Sinirlerim lacka oldu
Benimki kıvrandı durdu 3 te kakasini yapti. Sunnetten dolayi yalniz bez degistiremiyoruz .Annemle degistiriyorduk .Konusmaya basladi .Anne konuşma bak uykusu acilinca asla uyumuyor dedim .Benimki de gulunce gecenin bi vakti hosuna gitti daha da konustu .Asla uyumadi .Sabah 6 da zor uyuttum 7 de kalkti. Al konuştun iste uyut hadi dedim verdim .10 dk sonra cok agliyor halde getirdi. Tekrsr ugrastim olmadi.Esime goz diktim .Onu uyandirdim .O da 10 .dk durmuyor bu cocuk diye getirdi .Annemle esim uyudu biz nobet tuttuk .Igrenc bir geceydi.

Cok buyuk farklar olmadan asla bebeğinizi baska bebeklerle kiyaslamayin .Gelişimde bireysel farkliliklar vardir .Burda ikizi olan anneler var. Onların bebekleri bile birbirinden farkli gelisim gosteriyor .Boyle acaba mi diye dusunmek sizi supheci yapar surekli cocugun bir sorunu mu var diye arastirir durursunuz.
Evet tam da oyle sunnet oldugu gun stresten kafasi dahil bir cok yerini cizip kanatti.

Aynen canım tv bile isleyemiyorum nereye koysam tvyi duyunca dönüp izlemeye başlıyor. Bezini değiştirirken de aynı kıpır kıpır bi bağlatmıyor

Hayırlısı olsun canım. Sen ve Bebiş iyi olun yeter ki :) gözünüz aydın :)

Biz de sünnet olduk ama 10gün geçti. Artık iyileşti iyice. Neden böyle yapıyor anlamıyorum.

Şş pat ile uyutuyordum şimdi genelde memede uyuyor. Sonra da gazı oluyor. Sen çıkarıyor musun her seferinde gazını? Çıkarmadan yatırınca böyle kıvranıp ağlıyor mu seninki de? Dişler de çok kaşınıyor omdan mı diyorum ama.

Allah kolaylık versin hepimize canım. Neden bi anda böyle değişti aklım almıyor. Gözlerim yanıyor başım ağrıyor artık. 10dk da yarım saatte bir uyanıyor hala. Delircem...

benimki gece 3 e kadar uyumadigi icin ve 2 haftadan uzun suredir gece 10 dk.da bir uyanma gibi bir performans sergiledigi icin, kelin merhemi olsa da paylaşsa keske diyorum

Allah sabır versin hepimize canım. Sebep nedir niye böyle yapıyor bunlar onu anlamıyorum.

Aynı bizim de 1 aydır böyle canım. Nedir buna sebep bilmiyorum. Doktora sorcam. Denemediğim şey kalmadı artık ya.

Eski günleri ben de özlüyorum canım. Biz de diş yok henüz ama çok kaşınıyor baya sivrilmiş diş etleri. Eller hep ağızda ve arkaları kaşıyor. Acaba çıkacak da ondan mı bu huysuzluk bu ağlama??

Kulübe hoş geldin canım. Aynı durum bizde de var. Oturdum ağladım artık sinirlerim bozuldu. Gece uyku yok. Gündüz en fazla yarım saat. Gece uyutup yatağa aldığım an uyanıyor. Kıvranıyor ağlıyor. Yastığımı düzeltip uzanamıyorum bile yanına. 1 dk içinde ağlama krizi başlıyor. Çıldırmsk üzereyim. Haftaya kontrol var sorcam doktora. Seninki kaç haftalık? Biz pazar günü 5aylık oluyoruz. Atak filan değil herhalde bizimki.

Kızlarrr!! Bişey fark ettim oğlumda?!

Dirseklerinin iç tarafında sırtının birkaç yerinde kolunda filan kızarıklık var ama kupkuru ve sert. Acaba egzama gibi bişey mi oluyor ???

Bebe yağı filan sürdüm ama her gün sürsem mi kuruluk mu oldu acaba alerji filan mı oldu yoksa??

Bu mu rahatsız ediyor yoksa yawrumu

Anlaşılan bu gece birçoğumuzun uykusu berbatmış bizim için de çok zor bir geceydi salla salla dalamadı bir türlü en son eşim hadi hastaneye gidelim normal değil diyince gitmemek için tüm hızımla tekrar uyutmaya çalıştım derken sabahı ettik sonra mama yapmaya kalktım iyi daha gece dedim saate bir baktım.ki 7.30 olmuş nereye yatıyosun diğer evlat okula gidecek ne zor analık yaa tek o iyi olsun huysuzluktan olsun ağlamaları başka bişey olmasın diye dua etmekten başka birşey gelmiyor elden

Bu gece değil her gece

C cigdemmm26 ben 3.5 aya kadar emzirdim ama ne emzirmek sofraya bile o memedeyken otururdum kusardı tekrar emerdi başka türlü susmazdı gazını da çıkarırdım çokca ama gel görki hep kolik bir bebekti şimdi günde bir sefer anne sütü alıyor mama saati düzenli gazını da aynı şekilde çıkarıyor ama yine kıvranıyor gazdan benim gözlemim dışardan yaptığın mudahaleler her zaman etkili olmuyor çocuğun sistemi belirliyor herşeyi

annen sizdeyken en azindan buzlugunu doldursun canim.
Baksana 5.ayin icindeyiz hala uykular topikçe berbat! dun gece kimse uyumamis. Ne olacak halimiz bilmiyorum.

bizimki tam rahat etti ki bronsit oldu. 2 haftayi gecti işte hasta diye diye 2 hafta da oyle surunduk. Ama butun bebeler cozutmuş baksana...
Tv de açik artik. evden cikma, uyuma, yeme, evde de hicbir istedigini yapama. 4 ayda 40 yil yaslandim bu ne ya benim annem 6 cocuk buyutmus boyle cocuk mu buyur ben anlamadim

mustella gibi bir nemlendirici varsa surebilirsin, kurumus olabilir

dun gece nasil sacma bir geceymis yaa ben anlamadim

Dün annemle konuşuyoruz o zaman bezler kaynatılırmış falan kar gibi bembeyaz olurdu bezleriniz diyor evde su yokmuş soğukta kapının önünde yıkarlarmış ki ben de çok huysuz bir bebekmişim gören imrenirmiş annem hep beyaz giydirirmiş bizi yere bile bastırmazmış ki üzeri kirlenecek diye bu titizlikle zorlukla büyütmüş şimdi biz bir kızı kaç kişi zapdedemiyoruz vallahi tuvalete girmeyi unuttuğum ya da vaktimin olmadığı zamanlar oluyor ne zor bir dönemdeyiz yada bizimkiler folik asit bebekleri herşey ondan:)

dimi, sirf bez yikamak bile ne cok vakit aliyormus. Simdi at cope gitsin.
simdikilere emzik veriyorsun memeyi reddediyor. Fazla uyaniklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…