2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Atopik deematit olabilir, terleyince ya da ıslak kalınca o bölgelerde kuruma kızarıklık oluyor.özellikle kol içinde diyince aklıma o geldi canım. Benim oğlan da atopik.

Kızlar.... çok zorlanıyoruz uykusuzluklar, yetişememezlikler, zaman zaman bizim ya da bebeğin sağlık sorunları, zaman zaman eşlerin anlayış farklılıkları derken günler geçiyor evlatlarımız büyüyor.

Ne kadar çileden çıksak da anneliğin büyük fedakarlık demek olduğunu, evlatları yetiştirmede elimizden geldiğince babaları da dahil etmeyi, öyle ya da böyle 60 sefer de olsa aynı şeyler için babaları tekrar tekrar uyarmayı, ilk defa evlat sahibi olduk onları hayatlarımıza dahil edip güvenli bir ortam oluşturmayı, evet artık eşimizi düşünürken iki kişi bir hayat yaşarken artık evladımızı da eklememiz gerektiğini, burada böyle hayıflanıyoruz uykusuzluklara bazı ihtiyaçlara çare arıyoruz ya işte bunun büyük mutluluk olduğunu sağlık sorunu olmadıktan sonra tüm bunların tatlı telaşlara güzel anılara dönüşeceğini ben yavaş yavaş idrak ediyorum sizle de paylaşmak istedim.

İnanın SAĞLIK OLSUN, gerisi hallolur. Biz de bebektik biz de çocuktuk biz de bakıldık, biz de bakacağız. Allah evlatlarımıza da bizlere de sağlık versin, hepsi geçecek.

Koklayın, öpün sarılın bol bol kuzulara.

Allah"ım burada bulunan bütün arkadaşlarımın yuvalarına, eşleriyle evlatlarıyla birlikte sağlık, mutluluk, huzur versin.

Ne güzel yazmışsın evet aslında hepimizin bildiği ama zaman zaman yorgunluktan tahammülsüzlükten aklımızdan uçup giden gerçekler

Ben de ne yapsam mutsuz bebe. Aslında gülüyor ama 2 3 dk sonra ağlıyor, yine gülüyor yine ağlıyor. Şamar oğlanına döndüm iyice. Saçımı yoluyor, tokat atıyor, tekme atıyor. Büyüse de babası alsa götürse oynasa, hatta gitsin babasına bağlansın uyku konusunda. Ne bilim babası masal anlatarak uyusun ya da sarılsın öyle uyusun ama benden çıksın artık şu uyku konusu.

Tam kafa yemelik bizim 14 temmuz doğumlu ne olduysa birden o kadar değişti inanmak istemiyorum bazen görümcem evlendi o düğün aralığında çok hırpalandı yavrum birde o kadar kalabalık ister istemez birinin gözü değmiştir Rabbim esirgesin hepsini inşallah buda geçer ne diyelim

İnsan burayı okuyunca yalnız olmadığı için seviniyor :)

Bizim de 14 ünde 5 aylık olucak hala daha aynı hiç döneyim falan yok nesneleri tutuyor ağzına alıyor bıde oturduğu yerden popoyu iterek uzanıyor :) tembel cıktı yada şişko ondan :) :) :)
yüzüstüyken bi kaç kere döndü ama uykuluydu farkına bile varmadı şimdi çabalıyor ama dönemedi :)) bana çekmiş heralde bizimki üşengeç biraz :))

amin canım

Ah şu sağlığı yerinde olsa, oturarak yatarak emzirebilsem gerçekten gerisi boş. Uyku da 2 saat ile ayakta durmaya alıştım ben artık. Yeter ki emerken ağlamasın artık.

yüzüstüyken bi kaç kere döndü ama uykuluydu farkına bile varmadı şimdi çabalıyor ama dönemedi :)) bana çekmiş heralde bizimki üşengeç biraz :))

amin canım
Döner acelesi yok ya :) :) benım kı aynı baba sanırım ya ben hareketlıymişim kı beden eğitimi öğretmeniyim zaten :) :) :) eşim üşengeçlikten oturduğu yerde emeklemiş popoyu ıttıre ıttıre :) :)

Olabilir canım bu Dr gotur istersen

Canım egzema olabilir bence doktora bir göster. Diz arkalarında fakan var mı?

Canım egzema olabilir bence doktora bir göster. Diz arkalarında fakan var mı? Kaşınır o. Dikkat et sürtünmeye falan çalılıyor mu ? O rahatsız ediyor olabilir kaşınıyorsa.

Bende artık gece olsun istemiyorum.
Yatağa yüz üstü koyup pispisliyorum uyumuyorayagimda sallıyorum uymuyor.
Memeye alıyorum uyumuyor.
Beşiğinde sallıyorum uyumuyor.
Uyumuyorum bari çığlık atma diyorum...
Ama nafile...
Sürek li aci acı bağırıyor..
Cinnet geçirtti bana gece.
Biktim bu hallerden...
Sinirlerime hakim olmak istiyorum kıyamıyorum sınırımı eşimden çıkarıyorum.
Onuda kırmak istemiyorum aslında
Kendimi tutmak çok zor oluyor..
Benle yatsın istemiyodum oğlumun ama gece benle yattı.
Içli içli uyumais içimi parçaladi..
Napayım..
Uyusunda nasıl uyuyorsa uyuşun artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…