- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #73.561
Chicco mama sandalyesi kullanan varmı joie mimzy ile chicco arasında kaldım. 2.el alacağım
Hayırlısı olsun canım. Sen ve Bebiş iyi olun yeter ki :) gözünüz aydın :)
Biz de sünnet olduk ama 10gün geçti. Artık iyileşti iyice. Neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Şş pat ile uyutuyordum şimdi genelde memede uyuyor. Sonra da gazı oluyor. Sen çıkarıyor musun her seferinde gazını? Çıkarmadan yatırınca böyle kıvranıp ağlıyor mu seninki de? Dişler de çok kaşınıyor omdan mı diyorum ama.
Allah kolaylık versin hepimize canım. Neden bi anda böyle değişti aklım almıyor. Gözlerim yanıyor başım ağrıyor artık. 10dk da yarım saatte bir uyanıyor hala. Delircem...
Allah sabır versin hepimize canım. Sebep nedir niye böyle yapıyor bunlar onu anlamıyorum.
Aynı bizim de 1 aydır böyle canım. Nedir buna sebep bilmiyorum. Doktora sorcam. Denemediğim şey kalmadı artık ya.
Eski günleri ben de özlüyorum canım. Biz de diş yok henüz ama çok kaşınıyor baya sivrilmiş diş etleri. Eller hep ağızda ve arkaları kaşıyor. Acaba çıkacak da ondan mı bu huysuzluk bu ağlama??
Kulübe hoş geldin canım. Aynı durum bizde de var. Oturdum ağladım artık sinirlerim bozuldu. Gece uyku yok. Gündüz en fazla yarım saat. Gece uyutup yatağa aldığım an uyanıyor. Kıvranıyor ağlıyor. Yastığımı düzeltip uzanamıyorum bile yanına. 1 dk içinde ağlama krizi başlıyor. Çıldırmsk üzereyim. Haftaya kontrol var sorcam doktora. Seninki kaç haftalık? Biz pazar günü 5aylık oluyoruz. Atak filan değil herhalde bizimki.
Kızlarrr!! Bişey fark ettim oğlumda?!
Dirseklerinin iç tarafında sırtının birkaç yerinde kolunda filan kızarıklık var ama kupkuru ve sert. Acaba egzama gibi bişey mi oluyor ???
Bebe yağı filan sürdüm ama her gün sürsem mi kuruluk mu oldu acaba alerji filan mı oldu yoksa??
Bu mu rahatsız ediyor yoksa yawrumu
Bu canım sanırım seninkinden değil gerçi mavi ama olsun :)Polly 2 start sa ben kullanıyorum
Ne güzel yazmışsın evet aslında hepimizin bildiği ama zaman zaman yorgunluktan tahammülsüzlükten aklımızdan uçup giden gerçeklerKızlar.... çok zorlanıyoruz uykusuzluklar, yetişememezlikler, zaman zaman bizim ya da bebeğin sağlık sorunları, zaman zaman eşlerin anlayış farklılıkları derken günler geçiyor evlatlarımız büyüyor.
Ne kadar çileden çıksak da anneliğin büyük fedakarlık demek olduğunu, evlatları yetiştirmede elimizden geldiğince babaları da dahil etmeyi, öyle ya da böyle 60 sefer de olsa aynı şeyler için babaları tekrar tekrar uyarmayı, ilk defa evlat sahibi olduk onları hayatlarımıza dahil edip güvenli bir ortam oluşturmayı, evet artık eşimizi düşünürken iki kişi bir hayat yaşarken artık evladımızı da eklememiz gerektiğini, burada böyle hayıflanıyoruz uykusuzluklara bazı ihtiyaçlara çare arıyoruz ya işte bunun büyük mutluluk olduğunu sağlık sorunu olmadıktan sonra tüm bunların tatlı telaşlara güzel anılara dönüşeceğini ben yavaş yavaş idrak ediyorum sizle de paylaşmak istedim.
İnanın SAĞLIK OLSUN, gerisi hallolur. Biz de bebektik biz de çocuktuk biz de bakıldık, biz de bakacağız. Allah evlatlarımıza da bizlere de sağlık versin, hepsi geçecek.
Koklayın, öpün sarılın bol bol kuzulara.
Allah"ım burada bulunan bütün arkadaşlarımın yuvalarına, eşleriyle evlatlarıyla birlikte sağlık, mutluluk, huzur versin.
Ben de ne yapsam mutsuz bebe. Aslında gülüyor ama 2 3 dk sonra ağlıyor, yine gülüyor yine ağlıyor. Şamar oğlanına döndüm iyice. Saçımı yoluyor, tokat atıyor, tekme atıyor. Büyüse de babası alsa götürse oynasa, hatta gitsin babasına bağlansın uyku konusunda. Ne bilim babası masal anlatarak uyusun ya da sarılsın öyle uyusun ama benden çıksın artık şu uyku konusu.gece 3te babasi aldi 6 da ise gitmeden bana geri verdi. Yataga koydum uyudu diyor. Evet, evvelinde 4 saat agladi, emdi, ayagimda bile sallamayi denedim.
Gunduz bir sekilde geciyor da, artik gece olsun istemiyorum. Aksam 11den sonra kara gece basliyor.
aynen canim, uyumayip agliyor ortada bir sey varmis gibi. Bir turlu memnun edemedim su el kadar cocugu. Artik gece olsun istemiyorum.
İnsan gibi yasamayi cok ozledim ben ya. Bir kadinin tek yaptigi sey cocuk bakmak olunca... İyi olmuyor.
O atakta sanki uyku azalması diyordu. Daha da azalırsa ayvayı yerim ben.valla uyumuyorlar sebepler çok. İnşallah 26.hafta atakları ile düzene girerler.
Tam kafa yemelikHayırlısı olsun canım. Sen ve Bebiş iyi olun yeter ki :) gözünüz aydın :)
Biz de sünnet olduk ama 10gün geçti. Artık iyileşti iyice. Neden böyle yapıyor anlamıyorum.
Şş pat ile uyutuyordum şimdi genelde memede uyuyor. Sonra da gazı oluyor. Sen çıkarıyor musun her seferinde gazını? Çıkarmadan yatırınca böyle kıvranıp ağlıyor mu seninki de? Dişler de çok kaşınıyor omdan mı diyorum ama.
Allah kolaylık versin hepimize canım. Neden bi anda böyle değişti aklım almıyor. Gözlerim yanıyor başım ağrıyor artık. 10dk da yarım saatte bir uyanıyor hala. Delircem...
Allah sabır versin hepimize canım. Sebep nedir niye böyle yapıyor bunlar onu anlamıyorum.
Aynı bizim de 1 aydır böyle canım. Nedir buna sebep bilmiyorum. Doktora sorcam. Denemediğim şey kalmadı artık ya.
Eski günleri ben de özlüyorum canım. Biz de diş yok henüz ama çok kaşınıyor baya sivrilmiş diş etleri. Eller hep ağızda ve arkaları kaşıyor. Acaba çıkacak da ondan mı bu huysuzluk bu ağlama??
Kulübe hoş geldin canım. Aynı durum bizde de var. Oturdum ağladım artık sinirlerim bozuldu. Gece uyku yok. Gündüz en fazla yarım saat. Gece uyutup yatağa aldığım an uyanıyor. Kıvranıyor ağlıyor. Yastığımı düzeltip uzanamıyorum bile yanına. 1 dk içinde ağlama krizi başlıyor. Çıldırmsk üzereyim. Haftaya kontrol var sorcam doktora. Seninki kaç haftalık? Biz pazar günü 5aylık oluyoruz. Atak filan değil herhalde bizimki.
İnsan burayı okuyunca yalnız olmadığı için seviniyor :)Kızlar.... çok zorlanıyoruz uykusuzluklar, yetişememezlikler, zaman zaman bizim ya da bebeğin sağlık sorunları, zaman zaman eşlerin anlayış farklılıkları derken günler geçiyor evlatlarımız büyüyor.
Ne kadar çileden çıksak da anneliğin büyük fedakarlık demek olduğunu, evlatları yetiştirmede elimizden geldiğince babaları da dahil etmeyi, öyle ya da böyle 60 sefer de olsa aynı şeyler için babaları tekrar tekrar uyarmayı, ilk defa evlat sahibi olduk onları hayatlarımıza dahil edip güvenli bir ortam oluşturmayı, evet artık eşimizi düşünürken iki kişi bir hayat yaşarken artık evladımızı da eklememiz gerektiğini, burada böyle hayıflanıyoruz uykusuzluklara bazı ihtiyaçlara çare arıyoruz ya işte bunun büyük mutluluk olduğunu sağlık sorunu olmadıktan sonra tüm bunların tatlı telaşlara güzel anılara dönüşeceğini ben yavaş yavaş idrak ediyorum sizle de paylaşmak istedim.
İnanın SAĞLIK OLSUN, gerisi hallolur. Biz de bebektik biz de çocuktuk biz de bakıldık, biz de bakacağız. Allah evlatlarımıza da bizlere de sağlık versin, hepsi geçecek.
Allah"ım burada bulunan bütün arkadaşlarımın yuvalarına, eşleriyle evlatlarıyla birlikte sağlık, mutluluk, huzur versin.
Hayırlısı olsun canım. Sen ve Bebiş iyi olun yeter ki :) gözünüz aydın :)
Doktora sorduğumda diştendir demişti. Çünkü bir anda değişti. Normalde bir yattı mı 6-7 saat kesintisiz uyuduğu oluyordu. Hala daha düzelmedi. En az 4 defa kalkıyor sabaha kadar.
yüzüstüyken bi kaç kere döndü ama uykuluydu farkına bile varmadı şimdi çabalıyor ama dönemedi :)) bana çekmiş heralde bizimki üşengeç biraz :))Bizim de 14 ünde 5 aylık olucak hala daha aynı hiç döneyim falan yok nesneleri tutuyor ağzına alıyor bıde oturduğu yerden popoyu iterek uzanıyor :) tembel cıktı yada şişko ondan :) :) :)
amin canımKızlar.... çok zorlanıyoruz uykusuzluklar, yetişememezlikler, zaman zaman bizim ya da bebeğin sağlık sorunları, zaman zaman eşlerin anlayış farklılıkları derken günler geçiyor evlatlarımız büyüyor.
Ah şu sağlığı yerinde olsa, oturarak yatarak emzirebilsem gerçekten gerisi boş. Uyku da 2 saat ile ayakta durmaya alıştım ben artık. Yeter ki emerken ağlamasın artık.Kızlar.... çok zorlanıyoruz uykusuzluklar, yetişememezlikler, zaman zaman bizim ya da bebeğin sağlık sorunları, zaman zaman eşlerin anlayış farklılıkları derken günler geçiyor evlatlarımız büyüyor.
Döner acelesi yok ya :) :) benım kı aynı baba sanırım ya ben hareketlıymişim kı beden eğitimi öğretmeniyim zaten :) :) :) eşim üşengeçlikten oturduğu yerde emeklemiş popoyu ıttıre ıttıre :) :)yüzüstüyken bi kaç kere döndü ama uykuluydu farkına bile varmadı şimdi çabalıyor ama dönemedi :)) bana çekmiş heralde bizimki üşengeç biraz :))
amin canım
Olabilir canım bu Dr gotur istersenKızlarrr!! Bişey fark ettim oğlumda?!
Dirseklerinin iç tarafında sırtının birkaç yerinde kolunda filan kızarıklık var ama kupkuru ve sert. Acaba egzama gibi bişey mi oluyor ???
Bebe yağı filan sürdüm ama her gün sürsem mi kuruluk mu oldu acaba alerji filan mı oldu yoksa??
Canım ya hala aynı mı Rabbim kolaylık versinAh şu sağlığı yerinde olsa, oturarak yatarak emzirebilsem gerçekten gerisi boş. Uyku da 2 saat ile ayakta durmaya alıştım ben artık. Yeter ki emerken ağlamasın artık.
Canım egzema olabilir bence doktora bir göster. Diz arkalarında fakan var mı?Kızlarrr!! Bişey fark ettim oğlumda?!
Canım egzema olabilir bence doktora bir göster. Diz arkalarında fakan var mı? Kaşınır o. Dikkat et sürtünmeye falan çalılıyor mu ? O rahatsız ediyor olabilir kaşınıyorsa.Kızlarrr!! Bişey fark ettim oğlumda?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?