2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

aaa meslektaşım :) ama ben atanamadım antrenörlük yapıyorum :)

Canım dişi çıkmak üzere bence, Allah kolaylık versin valla çok zor

Cnm aynı durumu ben yaşadım kızımın karnında bacaklarında kızarıklık vardı ve sertti ayrıca kabuk gibi şeylerde vardı üniversiteye götürdük cildi kuru olduğu için o şekilde oluyormus bioderma döküntü ve nemlendiricili kremi var onu kullandım gecti. Sonra biodermanin normal nemlendiricisne gectim.

Hazır uyumuşken pasta yapayım dedim ama uyurmuuu 10dkya uyandı şimdi ana kucağında mızırdanıyor sadece keki yapıp bırakıcam sanırım
Bende kalıbı çıkardm bi kek yapim dedm ama çıkaracağım sesten korktum bıraktım uyandığında eşim gelmiş olur o bakar bende yaparım. keki çırpmaya bile korkar oldum sessiz sakin kahve yaptım onu içiyorum demin uyandı emziğini verdm geri mayıştı

bu benim 2 ayliktan beri hayat felsefem suan tek amacimiz hayatta kalacak kadar yemek ve uyumak. Baska yaptigim hicbir sey yok.
Gerçekten çok sinir bozucu her şey ya Bir de böyle konuşurken sinirli sinirli gülmeye başlıyor hiiiiiigggggg diye.
Bugünler de geçecek de artık ne zaman geçer orasını bilmiyorum

Kizlar sizce boyle bir mama sandalyesi mantikli mi?

Eki Görüntüle 2210435

İkea dakiker gibi canım. Bi görmeden alma diycem ama sadece nette satılıyormuş. Bana bunlar devrilirmiş gibi geliyor ama tüm restoranlarda da bunlar kullanılıyor. Al bak istersen olmadı iade edersin. Fiyatı ne bu arada?

Gerçekten çok sinir bozucu her şey ya Bir de böyle konuşurken sinirli sinirli gülmeye başlıyor hiiiiiigggggg diye.
Bugünler de geçecek de artık ne zaman geçer orasını bilmiyorum
Sıla'nin sarkisini armagan ediyorum, sana deger de gecer beni deler de geçer

civilde 100müş biraz daha baktim da. Arkadasim ikeaninkini kullandi, devrilme konusunda bir sikayeti olmadi.

Atopik deematit olabilir, terleyince ya da ıslak kalınca o bölgelerde kuruma kızarıklık oluyor.özellikle kol içinde diyince aklıma o geldi canım. Benim oğlan da atopik.

Atopik dermatit egzama değil mi canım? Ben de ondan şüphe ediyorum. Kupkuru olmuş sert hem de. Omuz kol dirsek arkası sırt diz arkasında var. Kollarda daha çok. Seninki nasıldı canım nasıl anladınız? Bebeğinde huysuzluk ağlama vs var mıydı? Kaşıntı yanma olur rahatsız eder bebekleri yazıyor nette.

Canım egzema olabilir bence doktora bir göster. Diz arkalarında fakan var mı?

Bi tane var. Daha çok kol ve sırtta. Şu an memleketteyim. Haftasonu döncem kontrolü var zaten göstercem doktora. Oğlumun bu kadar huy değiştirip ağlaması huysuzlanmaya ondandır belki. İnş düzelir.

Egzama demedi yani doktor canım? Bakalım bize ne diyecek ya. Şu 15gündür ne uyku kaldı ne bişey. Emmesi de sıkıntı oldu ağlıyor emmiyor kendini yay gibi geriyor. Aç ama emmiyor e uyuyamıyor da aç olduğu için. Delircem artık. Siz de böyle huysuzluk ağlama vs oldu mu hiç o aralar canım?

blender ı açamadım zaten elimle çırptım korkumdan ama ne oldu yine uyandı :))

Hazır uyumuşken pasta yapayım dedim ama uyurmuuu 10dkya uyandı şimdi ana kucağında mızırdanıyor sadece keki yapıp bırakıcam sanırım
Ben de hazır annem varken tatli yapip komsulara verdim .Cok sasirdilar
Dedim annem var degilse mümkün degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…