2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayır canım denemedim hiç. Bugün inşallah bakıp yapıcam. Sana da yazayim
Lady
Makineden önce ikeadan aldığım tel buharlı pişirme aparatiyla yapıyordum normal tencerede yaptığım zaman suyu yetmiyor çünkü havucun uzun zaman pişmesi gerekiyor. Bende baş edemeyince düdüklü tencerenin içine aparatı koydum ve o şekilde suyu bitmiyor daha rahat pişirdim. Simdi eşimin kuzeni buharlı pişirici verdi bana daha rahat ettim.

Ilk defa binadan birinden yardım istedim. Yere göğe sığmadı çocuk, lanet babası telefonları açmadı hala daha dönmedi. Allah belasını versin demekten baska borsey diyemiyorum. Insan bu kadarmı umursamaz olur ya carsafta sallayarak uyuttuk biraz uyusa sakinlesse keşke 1 saattir ağlıyorum

Sütünü sağıyor musun, birr kez mi emiyor

Bebeğin oturabiliyor mıu, destek gerekir mi şimdilik için

Kendi oturamıyor ama destekli oturuyor cnm. Zaten doktorumuz da oturtmaya başlayın dedi. Mama sandalyeside yatış pozisyonundan dik poziyona kdr kademe kademe ayarlanıyor zaten. Biberon emerken yatırıyorum, onun dışında dik tutuyorum

Çok iyi anlıyorum seni. Benimki de sabahtan beri uyutuyorum 30 dk uyuyup uyanıyor, 3 saat boyunca mızırdanıp uyuyamıyor, sonra yine 30 dk uyuyup 3 saat mızır mızır. Ben de sinirden ağladım artık.

Ah canım ya nasıl peki şimdi... Dün bu saatlerde benimki ilk kez bu kadar çıldıracak gibi 3 saat susmamacasina agladi ne oluyor bu bebelere ben esim k.p k.v okuyan okuya 3saatin sinumfa ancak sakinlestirdik sen tek başınasin Allahim cokcok yardımcın olsun ne diyeyim ki...

Sütünü sağıyor musun, birr kez mi emiyor
Hiç emmiyor mamaya başladığımda sadece gece veriyordum mamayı gündüz hep sağıyordum ama şimdi sadece 1 öğün çıkıyor sütüm bitti gitti sen naptın seninkide aynı zamanda reddetmişti değil mi

Canım yaa vallahi içim cız etti okurken Allah kimseyi çaresiz bırakmasın yaşadığımdan biliyorum sıpaların deli damarı tutunca sakinleşmiyolarda neyse doldurma kendini sakin ol belki telefonu açamadı önemli bi sebebi vardır yani inşallah

Bu arada dün gece gitmedim.ama gündüz doktora da gittim çok ağlıyor diye heryerine baktı hiçbişey yok şidetli kusarsa ateşi yükselirse ve beslenmeyi reddederse önemli yoksa hala dünyaya adapte olmaya çalışıyordur diyor biliyorum da boş geliyor bu söylemler hep aklımdaki bu çocuk neden ağlıyor

Babası yüzünden çığlık atarak 4 kez uyandı. Tekrar sallayıp uyuttum uyuyor su an. Adamlada kavga ettik benim ağladığımı kızın ne hale geldiğini bile bile gürültü yapıyor. Mutfakta patır patır çay demliyor. Benim saçım 2 haftadır su görmedi adam duş alma derdinde. Duş kablosuyla asarım seni dedim gitti yattı sesi kesildi. Calpol verdim kıza ağlarken yarım ölçek, bu normal bi ağlama değildi ya emer susardı gezer susardı en en fazla telefondan çizgifilm açardım susardı. Çıldırdı resmen çocuk

Önemli sebep falan yok o lanet telefonu asla açmaz. Ölüyor olsam aranacak son kişi bile değil

Bende dün gittim birinde hafif soğuk algınlığı var diğeri içinde sordum çok çığlık atarak ağlıyor diye tavsiyesi pencere aç, suyla oynat oldu

Benim son bir kaç haftadır azaldı. Sadece sağarak veriyorum. 1 öğün çıkıyor benimde aynen artık. Ben 1 sene veririm düşünüyordum ama 8 ayı zor görcem gibi.

Evet ben de aynen senin gibi bir öğün olarak veriyorum, artık sağmak bile istemiyorum,göğüslerimde doluluk artık hissetmiyorum Aa süt sağacaktım diyorum iki gecedir sağmak için uyanmadım, sen kaç kere sağıyorsun

O model dikkatimi çekmişti, yenidoğan da oturabilir yazıyordu da ondan sordum, ilk fırsatta gidip bakıcam

Sabır çekmekten başka bişeyimiz yok maalesef anlutırum seni , bizim koca da aynı, tubsletteyim bebek ağlıyor bizimki beni odada sanıp gidip bakmıyor susmayınca acele çıktım wcden niye bakmıyorsun dedim odada sansan bile bakmalısın dedim ama nafile...

Canım benim oğlum da destekli oturuyor ama ben dik oturtmak istemiyorum kemiklerine zararı olur diye. Fakat kendi dik oturuyor eğimli durmuyor. Yastığa yatırsam bile kaldırıyor başını. Bizim gibi oturuyor resmen. Zararı olmasından korkuyorum. Sırtını dayayıp yaslanır gibi durmuyor hiç.

oluyor oyle canim, insanlik hali. Bizimki de aglama krizine girmisti, karsi komsu calismasina ragmen ziline basmistim, tesadufen evdeydi, kadinda sakinlesmisti, şaka gibi.
Babasi iste degil mi, gec mi kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…