2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dört veya beş kez 150-180 arası içiyor ama 120 içtiği de oluyor, bir öğünü de 60 cc kendi sütüm varsa 120 cc mama hazırlayıp hemen arkasından veriyorum senin çıkardığın süt miktarı çok iyiymiş benimkş dört beş sağımda toplamda yaklaşık altmış cc:) ayrıca kızım da 550gr almıştı hatta bu hafta altı saat arayla içmeye başladı

bizim de oyle, hic duzene girmedi. Ne uyudugu belli ne uyandigi belli, ne de doydugu belli. Kaos halindeyiz.

Şöyle kucağıma alıp güzelce emzirip doyunca da memeyi bırakmasını istiyorum ya. Sonra alıyım omzuma gazını çıkarayım biraz oynatıp uyutayım. Hayaller bu ama gel gör ki hayatlar tam tersi... 5dk emme 5dk gaz 10dk emzirme savaşı. 10dk emerken uyuma. 5dk yatağa yatırma. 5dk geçmeden ağlayarak uyanma. 15dk sakinleştirmeye çalışma vs vs böyle gider liste...habire emzir ağlasın gaz çıkart uyut yine ağlasın yine emzir yapıp durmaktan yoruldum. Daha yeni emzirdin,doymadı mı,neden ağlıyor,sütün yetmiyor mu,Mama ver biraz,aa mama da mı veriyorsun gibi lafları duymaktan da sıkıldım!..

bizim de oyle, hic duzene girmedi. Ne uyudugu belli ne uyandigi belli, ne de doydugu belli. Kaos halindeyiz.
Bana kayınvalidem karnı tok mu diye soruyor her ona verişimde. Bilmiyorum ki diyince tuhaf tuhaf bakıyor. Ama bilmiyorum gerçekten bilmiyorum. Versem hep emiyor ama ayakta vermem lazım çünkü oturunca gazı sıkıştırıyor. Evet bazen deli gibi acıkıyor ve o zaman nefes almadan emip bir sürü gaz yutup sonra da kusuyor ama ben ne zaman tok ne zaman aç artık bilmiyorum. Ne zaman anlarım tok olup olmadığını onu da bilmiyorum.

Yani günde yaklaşık 800-900 cc alınca 500 gr almış bizim yavrular. Sana doktorun mamayı arttır dedimi peki bizimki mi bi garip? Hayır mama miktarını da arttıramadım zaten almıyor oğlum o kadar mamayı.

blender ı açamadım zaten elimle çırptım korkumdan ama ne oldu yine uyandı :))
Her akşam 7de uyuttuğum bebeği eşim 10a kadar oturttu neymiş sallarken emziği atıyomuş mızmızlanıyomuş demekki uykusu yokmuş :) ben her gün öyle uyutuyorum beynim şişiyo haberi yok kek yapmadım poğaça yaptm oturdum bi güzel yedm , nasılsa hergün diyete başlıyorum sıkıntı yok :)

Yani günde yaklaşık 800-900 cc alınca 500 gr almış bizim yavrular. Sana doktorun mamayı arttır dedimi peki bizimki mi bi garip? Hayır mama miktarını da arttıramadım zaten almıyor oğlum o kadar mamayı.
Demedi ona da nSıl içtiğini söyledim,beş saat nasıl aç kalır dedim, sıkıntı yok sıkıştırma dedi yoğurt, elma armut suyuna başlattı dört beş ay arası kilo alımı azalır diye okumuştum, sen ek birşeyler veriyor muydun

İnternetten dr videoları izliyorum sende izle canım bazı bebeklerde bu gelişmeler 5. Ayı bulurmuş belki sakin bir bebektir seninki ama genel halini sen daha iyi bilirsin tabi bir çocuk dr görüş istersen kafanı kurcalamasın..

Afiyet şeker olsun cnm, çok severim :)

Gece uyanmasına bağlı olarak 5-6 kere 150 veriyorum. Bir ölçek bırakıyor gündüzleri.
Kabaca 850-750 arası içiyor diyeyim
Ama bizimki de 500 gram aldi

Hemen hemen aynı ccleri veriyormuşuz o zaman günlük.

Doktora birde sordum 5 aylık bi bebek günde kaç cc beslenmeli diye, emzirdiğiniz için söyleyemem sadece mama olsaydı söylerdim diyor, benim oğlumu benden koruyor sanki salak.

Mamayı arttır dedi, oğlum almıyor da kafam karıştı. Mamanın üzerinde de 5 defa 210 cc yazıyor önerilen. Az veriyoruz ona bakarsan. Gerçi benden sit ne alıyor onu bilmiyorum da çok almıyor belliki

Benim kızında öyle bana çekmiş sert çok tırnakları arada benide yoluyor :)

Yok canım vermiyorum, verme dedi doktoru. Kilo alımı düşüyor evet de kadın az buldu demekki. Amann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…