2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de 90 a çıkardım öğünleri çünkü acıkma saatleri sıklaşmıştı. Ama ben günde 6-7 kez veriyorum.

Nasılsınız kızlar :) iki gün önce girdiğimde bir sürü alıntı yapmıştım ama benimki uyanınca kaldı. Üzerine de bir sürü konuşma birikmiş okuyamadım :)

Acaba damar yolunu bulamadıkları için mi o kadar etkilendi yavrum.
Bizimkilerde yarın olacaklar inşallah bizde heyecanlıyız valla iki bebeyle nasıl uğraşacam bilmiyorum.
Evet maalesef. Ameliyathaneye almadan 3 farkli kisi denedi.Tahlil icin de kan aldilar derken 2 elinde 7 8 tane igne yarasi var. En son ben vazgectim.Hisimla dr u buldum .Sizin hemsireleriniz yuzunden cocuk mahvoldu yaptirmiyorum dedim .Sinirden agladim zaten .O da ameliyathanede yapalim tum islemleri dedi ve 40 dk iceride kaldi .Ki orda ne kadar aglattilar Allah bilir.15 dk si sedasyon diyelim .Onun disindaki zamanda yaninda ben olmadigim icin cok etkilendiğini düşünüyorum. Emme yasagi kalkinca bile hickirmaktan ememedi.
Siz sedasyonlu mu yaptırcaksiniz ?Ben etkilenmesin diye oyle olsun istedim ama sedasyon oncesi travma yaşattılar. Belki sadece lokal olsa 10 dk da cikacakti ve bukadar etkilenmeyecekti.
Afiyet olsun .Tas gibi masallah.
Bu hale geleceğimizi bilemedim. Bazi seyler aci tecrube gercekten .Simdi düşünüyorum ben psikolojisi etkilenmesin diye sedasyon dedim daha beter oldu .Hala bardak koyuyorum ben de .Dun dus aldirdik .Bezini yardımla degistiriyorum. Eli direk oraya gidiyor

Canım çok geçmiş olsun şimdi nasıl peki

Evet cnm bende öyle düşünüyorum, bebeğimin az yediğini aç kaldığını gözlemlemiyorum. Çok hareketliler, gündüz uyumuyorlar neredeyse, o yüzden kilo alamıyorlar çok bencede. Ama benim doktor neden az buldu onu anlamadım.

Canım keşke sadecee lokal olup dediğin gibi 10 dk ya bitseydi ama oomus artık üzülme...
İyileşmeye başlamıştır ufak ufak psikolojik kısmı ise zamanla duzelecek ve unatacak Allah'ın izniyle... Çok geçmiş olsun tekrar

Kaç kilo almış peki? Mama sütün iyiyse normal ama bizler gibiyse az veriyor gibisin. Sağdığında sütün en kdr geliyor? Benim 3 saatte 80-90 geliyor sağdığımda ve 3-4 defa 120 cc mama veriyorum. Yani bizim bebekler ortalama günde 800-900 cc besin alıyor. Bunu buluyormu sence?

Doktorun minyon çocuk demişti ama bence pek güvenme o yoruma. Bi 120 hazırlayıp ver bakalım içecekmi?

kronik_unutkan senin anneden bi tane de bende var. dün ben işteyken çay vermiş çocuğa
kocam evdeki ekmeği sandviç yapıp götürmüş, ben aç kalsamda sorun yok diye düşünüyor olmalı. Babamı aradım bende bana ekmek simit getirdi. Kıza bakarken kahvaltı hazırlayayım dedim. 1 hafta sonra babamlara taşınacağız ya kızla ben, kıza anlatıyo anneyi işe postalayacağız dede kız kahvaltı edeceğiz seninle. Ben sana ıhlamur içiririm kuşburnu içiririm kocaman olursun hemen. Eyvah dedim kız anneanne dedeyide zehirlemiş

Teşekkür ederim canım çok sağol :)) deniycem bakalım. Ben kendi sütümden yapmayı düşünüyorum. İlk aşamaya keçi sütüyle başlıcam maya elde etmek için inşallah tuttururum

Neyime güveniyorsam çok sütüm varmış gibi amedaya büyük başlık siparis verdim. Sırt çantasıyla ise götürüp bir kezde olsa orda sağım yapmak istiyorum. Ben evdeyken hep emiyordu. Ise başlayınca 2 haftaya kalmaz süt falan gider

Ya korkuyorum sünnet olayından. Biz 1 yaş civarı yaptırabileceğiz, Türkiye'de yaptırmak istiyoruz diye ama burda okuduklarım korkutuyor.
korkulacak bişey değil aslında canım bizimki zor olmadı sadece ben hiç görmediğim için kötü geldi. Ama eşim kv annem falan normal gayet iyi dedi. Hatta aynı gün yakın arkadaşımın oğluyla oldular onunki morardı falan bizimki sadece kırmızılığı vardı oda düzeldi. Yani aslında bünyeden bünyeye değişiyor. Bide tek başına alt değiştirme sıkıntı oluyor azıcık. 1yaş hareketli bi zaman belki ozaman biraz zorluğu olabilir.

Şükür geçti gitti canım iyileşiyordurda. Psikolojik olarakta yarası iyileşince unutacağını düşünüyorum . Acıdıkça kaşındıkça hatırlıyordur belki oda zamanla geçer inşallah.

Ben de ameda çift başlıklı pompa almak istiyorum ama eşim bu saatten sonra uğraşma artık diyor. Alacaksın bir değişiklik olmayacak para boşa gidecek gözüyle bakıyor. Biz neden böyleyiz ya

Bebecruzda dışardan alım yapmak için yorum yazdım. Ben irtibata geçmeye çalıştıkça site yönetimi engelledi. Mail telefon ben yazıyorum onlar siliyor kadında cevap vermediniz yazıyor kullanıcı adını instagramda aradım benzeyen birine mesaj attım bebecruzda varmısınız diye o çıktı kurallar bana sökmez

Ben de ameda çift başlıklı pompa almak istiyorum ama eşim bu saatten sonra uğraşma artık diyor. Alacaksın bir değişiklik olmayacak para boşa gidecek gözüyle bakıyor. Biz neden böyleyiz ya
Ben 30 cc ye sevinen bir gariban olduğum için bosa gidecek gözüyle bakamıyorum bu ara salaklığım üstümde gümüş kapakların birini kaybettim evin içinde acım büyük kız ısırdığında geçiriyordu meret bulmam lazım ama arayacak vaktim yok

Ben de 90 a çıkardım öğünleri çünkü acıkma saatleri sıklaşmıştı. Ama ben günde 6-7 kez veriyorum.

Emzirmeyi nasıl yapıyorsun Peki canım ? Kaç saatte bir emiyor ve mamadan önce emiyor mu? Oğlum düzgünce emmediği için savaş veriyoruz emerken. Atıyor habire kendini ya da uyuyor. E sonra doydu mu doymadı mı bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…