2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok geçmiş olsun şimdi nasıl peki
Yarasi iyilesiyor sukur .Ama psikolojik olarak bir degisme yok uyurken nobet tutuyoruz .Surekli gözünü acip kontrol ediyor .Eve gecmis olsuna gelen kisilere aşırı tepkiliydi .Hastane personeliyle ozdeslestirdi sanirim.
Sagol canim .Insallah .Dr a o kadar sordum.Samimiyetle siz hangisini öneriyorsunuz diye .Ama elini taşın altina koymak istemedi hakli olarak.
Insallah .Bi atlatalim o zaman oh diyeceğim. Ben bir gun once cok agladim stresten.Esim abartiyorsun dedi .Dun de meger hakliymissin ben sadece yarasini düşünüp bebektir dedim oyle degilmis diyor .Tabii ki degil .Onlarin da korkulari var .

Afilim92 geçmiş olsun canım. Biz de 2hafta önce yaptırdık sünneti. Lokal oldu ama bizim. Çıktığında ağlamıştı baya tam uyku zamanı gelmişti ve acıkmıştı. Emzirme dediler girmeden önce. İlk çişini yapınca sanırım acıyıp ağladı çıkınca. Sonra hemen emzirdim zaten ameliyat çıkışı. Uyudu biraz. Fitil vermişler o da rahatlattı galiba. 2 şurup 2krem kullandık 1haftada dikişler bitti gibi. Hiç ağlamadı evde çok şükür. Ben baya korkmuştum. Siz ne kullanıyorsunuz ilaç krem vs verdi mi doktor?

Mama alıyorsa eğer ondandır belki. Bana mama hep daha fazla kilo aldırır gibi geliyor. Gerçi bebek hareketli olunca bir şey fark etmez. Dönmeye başlamıştı değil mi seninki? Mesela emekleme döneminde falan kilo veren bebekler var.

Dönüyor bir iki ama sürekli değil. Evet mama alınca kilo alımını bende fazla bekliyorum sanırım. Sadece anne sütüyle bu hareketli dönemde 500 alsa ben önemsemezdim sanırım. O yüzden sizin baya iyi bence.

Canım okurken içim acıdı, yavrum inşallah bir an önce iyileşir. Bebekler çabuk unutur derler acısı geçince o da unutur, kıyamam canını yaktıkları ve sıkıştırdıkları için ürkmüş demek ki. Çok geçmiş olsun
@kronik_unutkan senin anneden bi tane de bende var. dün ben işteyken çay vermiş çocuğa
çay mı ? çay az kalmış ya, kahve verseymiş...

Ben de öyle komşumdan aldım mayayı ama seninki çok iyi tutmuş gerçekten :) eline sağlık , ben yeni yebş öğreniyorum bir ikisi tutmamıştı
Ben fırında yaptım canım güzel oldu sende fırında dene istersen
Çok sağol canım
Canım ben 180 verincede içiyor ama 120yle güzel kilo aldı o yüzden biraz rahatım yinede hem emip hem mama alınca maalesef böyle bi düşünce oluyor insanda.
Sağol canım

Ben de 30u sadece bir kaş kez görebilmiş bir fukara

Ben de ameda çift başlıklı pompa almak istiyorum ama eşim bu saatten sonra uğraşma artık diyor. Alacaksın bir değişiklik olmayacak para boşa gidecek gözüyle bakıyor. Biz neden böyleyiz ya
çalışıyormusun canım. çalışıyorsan tereddüt etme elektrikli bir pompan olsun mutlaka ben aldım memnun kaldım keşke daha önce alsaymışım diyorum. 1 ay bir daha fazla emzirsek anne sütü alsa kardır gözüyle bakıyorum ben

Bizim saatimiz Yok canım zırt pırt teklif ediyorum olanı çekip bırakıyor. Uykuya memede geçiyor. Mamayı da eds ile veriyorum. Mamayı da 3-4 saatte bir veriyorum. Bazen erken acıkıyor 2 buçuk saatte de verdiğim oluyor Nadiren

Bende elektrikli avent var. Ama memnun değilim tam boşalttığını düşünmüyorum hunisi de bana büyük sanırım o da etkili olabilir. Çalışıyordum ama işten ayrıldım ben

Bende elektrikli avent var. Ama memnun değilim tam boşalttığını düşünmüyorum hunisi de bana büyük sanırım o da etkili olabilir. Çalışıyordum ama işten ayrıldım ben
ben hiç pompan yok zannettim. en azından 1 tane varmış. Avent i iyi diyorlar aslında.ben lansinoh aldım. emzirdikten sonra sağım yapıyorum işe giderken. çok fazla olmasada eskiye göre arttı sütüm. birde düzenli olarak lactamil emziren anne sütü içiyorum.

Çok geçmiş olsun canım biz büyükler bile etkileniyoruz hast ortamından bebeklere özel ilgi gerekirdi ..

Senin kızın ek gıda seçeneği bol olacak desene ..

Canım onu yalanlayan doktor yazıları okudum. Sırttaki ayva tüyü gibi yapılar masajla topaklandığı için öyle görünüyor, yapılması sakıncalı, tüyün çıktığı yer enfeksiyona açık hale gelir demişler

ilaclar cuma bitecek, daha iyi ama cok zordu. Hicbir bebek/anne hastalanmasin insallah. Cok yipratici oldu her dk cocuga ilac/hava vermeye calismak. Bikti artik agzini acmiyor ekgida arefesinde...
Geçmiş olsun canım atlattınız şükür
Benlm de eşim bugun Sami hocaya soruyor, canımız istedikçe sf yi Nebulizatörle verebilir miymişiz diye. Sanki kendi yapacak .hoca da olur demesin mi

Benim hayalimdeki de boyle olmasiydi .Hayirlisi diyorum .Kendi elimizle götürdük. Dr dan ve ameliyat ekibinden bir sikayetim yok .Zira icerde yaptıkları Allah la kendi aralarinda .Ama gozumun onunde damar yolu acmaya calismalari ve beceriksizliklerine diyecek bir sey bulamiyorum .Ustelik kan alirken cocugu sedyeye oturtmuslar .Desteksiz ve biri kan almaya calisiyor .Ben sesine dayanamam diye cikmistim .Ama koridorun oteki ucundan cigliklarini duyunca kostum .Bir baktim oturtmuslar .Siz napiyorsunuz yaa o daha 4 aylik oturamiyor dedim. Hadi oteki taraf dusseydi ya da o igne saplansaydi .Simdi dusununce niye sikayet etmedik diyorum .Insan bazen saf oluyor.
Insallah canim amin .Cok kati kurallari olan bir hastane .Hijyenik ve dr iyi diye tercih etmistik .Orda dogum yapmıştım.
Çok geçmiş olsun canım biz büyükler bile etkileniyoruz hast ortamından bebeklere özel ilgi gerekirdi ..
Sağol kuzum
Bu morluklari gordukce icim parçalanıyor

Ben ekstra birşeyler yiyip içmiyorum artık etkisi olduğunu düşünmüyorum açıkçası hep aynı çünkü. Sağım yaptığım zamanlar da oldu benim aksine arttıramadım sağdığım zamanlar bebeğim memede huzursuzlanıyordu o yüzden sağımı da bıraktım bir aydır sadece emziriyorum

Yine de kafaya takma bence. Ben ne kadar evham yapsam hep kötü şeyler gelip beni buldu. Çocuğum hasta olmasın diye uğraşırım hasta olur, insanlar ayakları çıplak taşa bastırır çocuk hasta olmaz. Öyle zıt bir düzen var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…