- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #73.741
Bizde atopik dermatit var , diz dirsek ve yüzde olurmuş ama yapısı dediğin gibi kuru pütürlü kızarıklık. Doktor mustela emollient Balm önerdi .bikaç gündür kullanıyorum hafifletti. Aslolan nemlendirmek. Bu arada egzama ise kaşınır daKızlarrr!! Bişey fark ettim oğlumda?!
Dirseklerinin iç tarafında sırtının birkaç yerinde kolunda filan kızarıklık var ama kupkuru ve sert. Acaba egzama gibi bişey mi oluyor ???
Bebe yağı filan sürdüm ama her gün sürsem mi kuruluk mu oldu acaba alerji filan mı oldu yoksa??
Bu mu rahatsız ediyor yoksa yawrumu
Aaa hadi yaCanım anne sütüyle olmadığını okudum birkaç sefer ama denemekten zarar gelmez
Cnm çok geçmiş olsun 4 aylik çocuğu oturtmakta akıl işi değil birde desteksiz. Ben geçen kızımı hastaneye götürdük kan alicaklardi damarı bulamadılar en son parmaktan almışlar kanı içeri bir girdim kızımın kolu bantlı parmağından 3 yerden kesik atmislar saydırdım hemşirelere en sonunda aldığınız kan yeter bırakın çocuğumu dedim aldim çıktım kızımıBenim hayalimdeki de boyle olmasiydi .Hayirlisi diyorum .Kendi elimizle götürdük. Dr dan ve ameliyat ekibinden bir sikayetim yok .Zira icerde yaptıkları Allah la kendi aralarinda .Ama gozumun onunde damar yolu acmaya calismalari ve beceriksizliklerine diyecek bir sey bulamiyorum .Ustelik kan alirken cocugu sedyeye oturtmuslar .Desteksiz ve biri kan almaya calisiyor .Ben sesine dayanamam diye cikmistim .Ama koridorun oteki ucundan cigliklarini duyunca kostum .Bir baktim oturtmuslar .Siz napiyorsunuz yaa o daha 4 aylik oturamiyor dedim. Hadi oteki taraf dusseydi ya da o igne saplansaydi .Simdi dusununce niye sikayet etmedik diyorum .Insan bazen saf oluyor.
Insallah canim amin .Cok kati kurallari olan bir hastane .Hijyenik ve dr iyi diye tercih etmistik .Orda dogum yapmıştım.
Sağol kuzum
Bu morluklari gordukce icim parçalanıyor
Eki Görüntüle 2210816
kocam evdeki ekmeği sandviç yapıp götürmüş, ben aç kalsamda sorun yok diye düşünüyor olmalı. Babamı aradım bende bana ekmek simit getirdi. Kıza bakarken kahvaltı hazırlayayım dedim. 1 hafta sonra babamlara taşınacağız ya kızla ben, kıza anlatıyo anneyi işe postalayacağız dede kız kahvaltı edeceğiz seninle. Ben sana ıhlamur içiririm kuşburnu içiririm kocaman olursun hemen. Eyvah dedim kız anneanne dedeyide zehirlemiş
Canım okurken içim acıdı, yavrum inşallah bir an önce iyileşir. Bebekler çabuk unutur derler acısı geçince o da unutur, kıyamam canını yaktıkları ve sıkıştırdıkları için ürkmüş demek ki. Çok geçmiş olsun
çay mı ? çay az kalmış ya, kahve verseymiş...
Yaaa çok geçmiş olsun, yazık miniğeBenim hayalimdeki de boyle olmasiydi .Hayirlisi diyorum .Kendi elimizle götürdük. Dr dan ve ameliyat ekibinden bir sikayetim yok .Zira icerde yaptıkları Allah la kendi aralarinda .Ama gozumun onunde damar yolu acmaya calismalari ve beceriksizliklerine diyecek bir sey bulamiyorum .Ustelik kan alirken cocugu sedyeye oturtmuslar .Desteksiz ve biri kan almaya calisiyor .Ben sesine dayanamam diye cikmistim .Ama koridorun oteki ucundan cigliklarini duyunca kostum .Bir baktim oturtmuslar .Siz napiyorsunuz yaa o daha 4 aylik oturamiyor dedim. Hadi oteki taraf dusseydi ya da o igne saplansaydi .Simdi dusununce niye sikayet etmedik diyorum .Insan bazen saf oluyor.
Insallah canim amin .Cok kati kurallari olan bir hastane .Hijyenik ve dr iyi diye tercih etmistik .Orda dogum yapmıştım.
Sağol kuzum
Eki Görüntüle 2210816
Allahım yaa nasıl morarmış kıyamam ben ona.. Beceremeyince keşke hırs yapmayıp başkasından yardım isteseler ama bazı hemşireler nedense inada bindiriyor ve olan bebeklere oluyor. Geçmiş olsun canım oğlun 2-3 güne yaşadıklarını unutur eminim ki. Siz bu süreçte daha çok öpüp koklayın ilgiyi hissederse daha kolay atlatır.Benim hayalimdeki de boyle olmasiydi .Hayirlisi diyorum .Kendi elimizle götürdük. Dr dan ve ameliyat ekibinden bir sikayetim yok .Zira icerde yaptıkları Allah la kendi aralarinda .Ama gozumun onunde damar yolu acmaya calismalari ve beceriksizliklerine diyecek bir sey bulamiyorum .Ustelik kan alirken cocugu sedyeye oturtmuslar .Desteksiz ve biri kan almaya calisiyor .Ben sesine dayanamam diye cikmistim .Ama koridorun oteki ucundan cigliklarini duyunca kostum .Bir baktim oturtmuslar .Siz napiyorsunuz yaa o daha 4 aylik oturamiyor dedim. Hadi oteki taraf dusseydi ya da o igne saplansaydi .Simdi dusununce niye sikayet etmedik diyorum .Insan bazen saf oluyor.
Sağol kuzum
Eki Görüntüle 2210816
aaaa burnu mu açilir acaba? İyi fikirmis eger burun açarsaGeçmiş olsun canım atlattınız şükür
Benlm de eşim bugun Sami hocaya soruyor, canımız istedikçe sf yi Nebulizatörle verebilir miymişiz diye. Sanki kendi yapacak .hoca da olur demesin mi
Senin kızın ek gıda seçeneği bol olacak desene ..
geçecek insallah canim, Allah sifa versin. İlerde iyi ki bunu da atlatmisiz diyeceksin. Sonucta yapilmasi gereken bir sey yapildi bitti. Allah muhtac etmesin, bebeklerden damar yolu bulmak zor diyorlar.Benim hayalimdeki de boyle olmasiydi .Hayirlisi diyorum .Kendi elimizle götürdük. Dr dan ve ameliyat ekibinden bir sikayetim yok .Zira icerde yaptıkları Allah la kendi aralarinda .Ama gozumun onunde damar yolu acmaya calismalari ve beceriksizliklerine diyecek bir sey bulamiyorum .Ustelik kan alirken cocugu sedyeye oturtmuslar .Desteksiz ve biri kan almaya calisiyor .Ben sesine dayanamam diye cikmistim .Ama koridorun oteki ucundan cigliklarini duyunca kostum .Bir baktim oturtmuslar .Siz napiyorsunuz yaa o daha 4 aylik oturamiyor dedim. Hadi oteki taraf dusseydi ya da o igne saplansaydi .Simdi dusununce niye sikayet etmedik diyorum .Insan bazen saf oluyor.
Sağol kuzum
Eki Görüntüle 2210816
Sagol canim. Allah saglik konusunda iyi ,işinin ehli insanlarla karşılaştırsin bebeklerimizi. Gercekten bazılarında sıfır merhametCnm çok geçmiş olsun 4 aylik çocuğu oturtmakta akıl işi değil birde desteksiz. Ben geçen kızımı hastaneye götürdük kan alicaklardi damarı bulamadılar en son parmaktan almışlar kanı içeri bir girdim kızımın kolu bantlı parmağından 3 yerden kesik atmislar saydırdım hemşirelere en sonunda aldığınız kan yeter bırakın çocuğumu dedim aldim çıktım kızımı
Tesekkur ederiz canim insallah .Yaaa çok geçmiş olsun, yazık miniğeinşallah kısa sürede psikolojik olarak da düzelir.
Sagol canim .Onceden oyun halisinda 10 dk dururdu simdi koyunca agliyor .Eger oynamaya dalarsa da en ufak seslenmede bas bas bagirip agliyor.Allahım yaa nasıl morarmış kıyamam ben ona.. Beceremeyince keşke hırs yapmayıp başkasından yardım isteseler ama bazı hemşireler nedense inada bindiriyor ve olan bebeklere oluyor. Geçmiş olsun canım oğlun 2-3 güne yaşadıklarını unutur eminim ki. Siz bu süreçte daha çok öpüp koklayın ilgiyi hissederse daha kolay atlatır.
Amin insallah canim. Evet bulmak zormus .Oysa ben etkilenmesin istemiştim. Hayirlisi böyleymiş diyorum .geçecek insallah canim, Allah sifa versin. İlerde iyi ki bunu da atlatmisiz diyeceksin. Sonucta yapilmasi gereken bir sey yapildi bitti. Allah muhtac etmesin, bebeklerden damar yolu bulmak zor diyorlar.
Yani eşimin argümanı oydu, doktor da onayladıaaaa burnu mu açilir acaba? İyi fikirmis eger burun açarsa
cok sag ol canim. Dr.a tek gitmek bir problem, ayda 1 normal kontrole gitmek sukur sebebi
Yine de kafaya takma bence. Ben ne kadar evham yapsam hep kötü şeyler gelip beni buldu. Çocuğum hasta olmasın diye uğraşırım hasta olur, insanlar ayakları çıplak taşa bastırır çocuk hasta olmaz. Öyle zıt bir düzen var.
sonsuzzz şimdi bir bebek programı indirdim, orda bilgiler kısmında okudum. 5. aydan itibaren aylık 500 gr alırmış.
Benim hayalimdeki de boyle olmasiydi .Hayirlisi diyorum .Kendi elimizle götürdük. Dr dan ve ameliyat ekibinden bir sikayetim yok .Zira icerde yaptıkları Allah la kendi aralarinda .Ama gozumun onunde damar yolu acmaya calismalari ve beceriksizliklerine diyecek bir sey bulamiyorum .Ustelik kan alirken cocugu sedyeye oturtmuslar .Desteksiz ve biri kan almaya calisiyor .Ben sesine dayanamam diye cikmistim .Ama koridorun oteki ucundan cigliklarini duyunca kostum .Bir baktim oturtmuslar .Siz napiyorsunuz yaa o daha 4 aylik oturamiyor dedim. Hadi oteki taraf dusseydi ya da o igne saplansaydi .Simdi dusununce niye sikayet etmedik diyorum .Insan bazen saf oluyor.
Sağol kuzum
Eki Görüntüle 2210816
30cc anne sütünden mi bahsettiniz, öyleyse benim için de öyle :)Ben de 30u sadece bir kaş kez görebilmiş bir fukara
Alıştırma bardağı diye geçen biberonlar meme reddi yapmıyormuş ama normal biberon verirsen yapabilir daha çok küçükKızlar biz 4,5 aylık olduk sadece anne sütü alıyor oğlum ama hiç biberon vermedim. Sadece anne sütü alan ve sonradan biberonla anne sütü veren var mı? Meme reddi olur mu ya bu saatten sonra? Arada bineronla anne sütü verse eşim ben de bir nefes alsam keşke diyorum ama meme reddi beni korkutuyor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?