2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde atopik dermatit var , diz dirsek ve yüzde olurmuş ama yapısı dediğin gibi kuru pütürlü kızarıklık. Doktor mustela emollient Balm önerdi .bikaç gündür kullanıyorum hafifletti. Aslolan nemlendirmek. Bu arada egzama ise kaşınır da

Cnm çok geçmiş olsun 4 aylik çocuğu oturtmakta akıl işi değil birde desteksiz. Ben geçen kızımı hastaneye götürdük kan alicaklardi damarı bulamadılar en son parmaktan almışlar kanı içeri bir girdim kızımın kolu bantlı parmağından 3 yerden kesik atmislar saydırdım hemşirelere en sonunda aldığınız kan yeter bırakın çocuğumu dedim aldim çıktım kızımı

Al bi tane daha düşünceli koca Ya işe gitmicez ya da ananelere dedelere teslim edecez. Sonra bizim kızlar Çay da içer kahve de

Mecbur bırakıyoz çocuğu. Şimdi çay yakında kahve. Bakalım daha neler gelecek sonra

Yaaa çok geçmiş olsun, yazık miniğe inşallah kısa sürede psikolojik olarak da düzelir.

Allahım yaa nasıl morarmış kıyamam ben ona.. Beceremeyince keşke hırs yapmayıp başkasından yardım isteseler ama bazı hemşireler nedense inada bindiriyor ve olan bebeklere oluyor. Geçmiş olsun canım oğlun 2-3 güne yaşadıklarını unutur eminim ki. Siz bu süreçte daha çok öpüp koklayın ilgiyi hissederse daha kolay atlatır.

Alerji testi için oğlumdan kan alınması lazım, daha önce kan aldıran oldu mu? Parmaktan alınan kan ile yapılır mı ki test? Koldan damar bulamıyor, en az 10 yerden deliyorlar diye okudum bazı yerlerde. Gözüm çok korktu

Geçmiş olsun canım atlattınız şükür
Benlm de eşim bugun Sami hocaya soruyor, canımız istedikçe sf yi Nebulizatörle verebilir miymişiz diye. Sanki kendi yapacak .hoca da olur demesin mi
aaaa burnu mu açilir acaba? İyi fikirmis eger burun açarsa
cok sag ol canim. Dr.a tek gitmek bir problem, ayda 1 normal kontrole gitmek sukur sebebi

geçecek insallah canim, Allah sifa versin. İlerde iyi ki bunu da atlatmisiz diyeceksin. Sonucta yapilmasi gereken bir sey yapildi bitti. Allah muhtac etmesin, bebeklerden damar yolu bulmak zor diyorlar.

Sagol canim. Allah saglik konusunda iyi ,işinin ehli insanlarla karşılaştırsin bebeklerimizi. Gercekten bazılarında sıfır merhamet
Yaaa çok geçmiş olsun, yazık miniğe inşallah kısa sürede psikolojik olarak da düzelir.
Tesekkur ederiz canim insallah .
Sagol canim .Onceden oyun halisinda 10 dk dururdu simdi koyunca agliyor .Eger oynamaya dalarsa da en ufak seslenmede bas bas bagirip agliyor.
geçecek insallah canim, Allah sifa versin. İlerde iyi ki bunu da atlatmisiz diyeceksin. Sonucta yapilmasi gereken bir sey yapildi bitti. Allah muhtac etmesin, bebeklerden damar yolu bulmak zor diyorlar.
Amin insallah canim. Evet bulmak zormus .Oysa ben etkilenmesin istemiştim. Hayirlisi böyleymiş diyorum .

Herkese hayırlı cumalar
Afilim92 cnm çok geçmiş olsun keşke bu kadar yıpranmasydı ama artık olmuş inşallah çabucak iyileşir eninde sonunda olması gereken bir şey sonuçta bıkac gun sonra daha da iyi olur merak etme

Evet gerçekten öyle, sakınan göze çöp batıyor :)

Geçmişler olsun canım, benim oğlum sarılıkken daha 1 haftalıkken hemşire damar yolu bulamayıp oğlumu ağlatmıştı, bende nasıl ağlamıştım da eşim tamam yeter istemiyorum diyip almıştı oğlumu. O yüzden ne hissettiğini anlayabiliyorum

4 aylık çocuğu oturtanları da allaha havale ediyorum. İyiki geç olmadan farketmişsin..

Kızlar biz 4,5 aylık olduk sadece anne sütü alıyor oğlum ama hiç biberon vermedim. Sadece anne sütü alan ve sonradan biberonla anne sütü veren var mı? Meme reddi olur mu ya bu saatten sonra? Arada bineronla anne sütü verse eşim ben de bir nefes alsam keşke diyorum ama meme reddi beni korkutuyor hala

Alıştırma bardağı diye geçen biberonlar meme reddi yapmıyormuş ama normal biberon verirsen yapabilir daha çok küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…