2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim Dr artık günde 10 gram normal dedi

Onlar da bana hijyenik gelmiyor canım hem de fiyatı çok yüksek bakmıştım bir ara
Ben aylardır hastane tipi kullanıyorum. Başlıklarını satın alıyorsun o yüzden hijyen açısından hiç bir sıkıntı yok. Ama uzun süre kullanımda pahalıya geliyor.

Ben aylardır hastane tipi kullanıyorum. Başlıklarını satın alıyorsun o yüzden hijyen açısından hiç bir sıkıntı yok. Ama uzun süre kullanımda pahalıya geliyor.
Başlık satın ala ala benim makine zaten kazıktı iyice oturdu bana ya makinenin kendi başlığı yara yapıyor diye hepsi buradadan siparis vermiştim. 2 başlık 30 küsür milim yazıyordu. Tek başlık 28.5 geldi oda dar ama 25 lik kadar yara açmıyor en azından iade için hepsiburada hesabımdan dönüş yapacaktım ama 2015 alışverişim bile dururken o alım yok. Mailde de aldığıma dair tek mesaj yoktu. Kutusunuda yırtmıştım adres falan gitti. Dolandırıldım ama nasıl yaptılar onu bile anlamadım simdikileri ameda sitesinden siparis verdim sütten ağzı yanan diyet yaparmış diyim acıktım yoruldum kafam güzel

aaaa burnu mu açilir acaba? İyi fikirmis eger burun açarsa
cok sag ol canim. Dr.a tek gitmek bir problem, ayda 1 normal kontrole gitmek sukur sebebi
Tek gitmeyi ben daha denemedim bile. Eşim yarım gün izin aldı .genelde cumartesi gidiyoruz. Ya bebek olsun oraya taşınıp ev kiralarız diyen annem ve kv nerede çok merak ediyorum .en zor zamanlarda yoklar. Kv dikiş nakış sever , sağolsun bana bi yelek dikmiş kursta, resim atıyor .diyemedim ki anne bana lazım olan o değilllllll...güzel olmuş ne hoş, keçe mi o dedim

Bence olmaz .ama bizde olduğu gibi biberon reddi olabilir

Kızlar oğluma ev yapımı yoğurt verdim Biraz tattırdım kaşığıyla şappadanak şappadanak yedi çok hoşuna gitti. Yarın da vereceğim 3 gün kuralı yapayım bari ama daha başlamadım ek gıdaya daha 20 gün var çünkü 6 ay dolmasına . masaya çok ilgi gösteriyordu ben de vereyim bakayım dedim

Afilim92 canım sünneti zor da atlatmışsınız geçmiş olsun .önemli olan atlatmış olmanız .Allah daha beter dert vermesin , operasyon genel anlamda başarılı ise gerisini dert etme bence. Bu bebişler çocuk olacak, düşe kalka yara bere içinde büyüyecek. İnsanın içi acıyor, tabiki anlıyorum ama kendinizi çok kahretmeyin, kısa sürede geçer hepsi bence

Bizim gayet doğalcı, bilimsel yayın falan takip eden doktor 5 ay dolunca başlayacak dedi. Ben biraz daha beklerim belki ama çok 6 sınırı gibi bişey yok heralde

Canım özellikle el bileğinin üst kısmından almalarını isyeyebilirsin en kolay ordan bulunuyor kızamıyorum hemşirelere doktorlara damar bulamadıklarında çünkü kıl gibi daha damarları onlar da çok uğraşıyorlar inş. Tek seferde olur

Evet cımbızla çeken bile varmış aman Allah korusun yaa hayatımın en büyük cahilliği gibiydi hemen denedim ya çok kızdım kendime

Ben o hataya düştüğümde mila tam 3 ay 1 haftalıktı buzlukta sütüm birikti kaşıkla veremedik ben de çok bunaldım sürekli memede olmasından arada ben de dışarı çıkayım dedim aventin anne memesine benzeyen biberonunu aldım verdim vermez olaydım sonra red başladı ve beni reddetti kuzucum ama reddetmeyen bebekler de yok değil denemeden bilinmez ama vermemeye direnebildiğin kadar diren bence

Pazartesi kontrolümüz var doktora sorcam bakalım. Kaşınıyor mu bilmiyorum ki inş doktor bişey verir de rahatlar yawrum. Şimdi banyo yaptırdık kupkuru resmen özellikle kollarında daha fazla parça parça yerlerde. Bebe yağı ile masaj yaptım yağladım iyice. İnş geçer kısa sürede.

Kızlar doğumdan sonra eşiyle kavgaları artan var mı? Her gün kavga kıyamet noluyor anlamadim
hiç kavgamız yoktu. Baya baya tartışıyoruz küsüyoruz, ağlatıyordu. Artık kanıksadık stresi, sallamıyoruz.

Bizim gayet doğalcı, bilimsel yayın falan takip eden doktor 5 ay dolunca başlayacak dedi. Ben biraz daha beklerim belki ama çok 6 sınırı gibi bişey yok heralde
yani.. neden olmasın azıcık deldik yasağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…