- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #73.781
Bence de biberonu sevmeyebilir canım. Çünkü emziği de almadı denedim de.Bence olmaz .ama bizde olduğu gibi biberon reddi olabilir
Evet çok keskin bizimkininde. Sol kaşının üstünü yolmuş dün gece benim oğlan da :) tırnakları çok uzamamıştı halbuki. Mecburen kestim bugun yediği içtiği aynı benmki gibi tırnaklara yarıyo hemen uzuyo vallaKızlar benim oğlanın tırnaklar jilet gibi ya , kesiyorum törpülüyorum hatta bazen mecburen sadece törpülüyorum. Yine yüzünü yolmuş, yaranın ucunu da kanatmış hatta aynı yerden bir daha yolmuş tam göz kapağından.
Tırnak şekli çok dik olduğundan azıck çıksa yolabiliyor. Sizinkiler de öyle mi?
Canım ben daha başlamadım ama + 2 değerlikli olmalıymış demir. Doktor en iyisi ferro sanol dedi ama daha başlamadım fissür çatlağından dolayıKızlar kan ilacı olarak ne kullanıyosunuz bebişlere ?
Yaklaşık 5 dk önce boşanalım benim ailem boşanma isteğimi biliyor. Sen niye söylemiyorsun diye böğürüyordumKızlar doğumdan sonra eşiyle kavgaları artan var mı? Her gün kavga kıyamet noluyor anlamadim
Vegaferon verdi bize hemşire her sabah aç karna 4damla ardından su ver dedi. 4.ay aşısında verdi 10gün oldu daha bugun kullandım bi soraym dedm :/Canım ben daha başlamadım ama + 2 değerlikli olmalıymış demir. Doktor en iyisi ferro sanol dedi ama daha başlamadım fissür çatlağından dolayı
Kaç kilo almış peki? Mama sütün iyiyse normal ama bizler gibiyse az veriyor gibisin. Sağdığında sütün en kdr geliyor? Benim 3 saatte 80-90 geliyor sağdığımda ve 3-4 defa 120 cc mama veriyorum. Yani bizim bebekler ortalama günde 800-900 cc besin alıyor. Bunu buluyormu sence?
Doktorun minyon çocuk demişti ama bence pek güvenme o yoruma. Bi 120 hazırlayıp ver bakalım içecekmi?
Devlet onu veriyor genelde ama +3 değerlikli demiri. +2 değerlikli olan yazdırılabilir ailr hekimineVegaferon verdi bize hemşire her sabah aç karna 4damla ardından su ver dedi. 4.ay aşısında verdi 10gün oldu daha bugun kullandım bi soraym dedm :/
Hoşgeldin canım. Geçenler var sanırım ama çoğumuz geçmedik daha. 180 günü bekliyoruzNe zamandır gıremedım. Şimdi gordum 2019 temmuz annelerı gurubu acılmış. Biraz okudum o günlerı hatırladım ne guzel heycanlar gecırdık. Şimdi miniklermiz yanımızda cok şukur.
Nasılsınız herkes iyidir inşallah. Ek gıdaya gecen varmı hiç?
Hoş buldum kac günluk oldunuz? Biz 4 aymizi doldurmamıza az kaldı. Hala anne sutuyle beslenıyor 6 ayına kadar ek gıdaya gecmek isdemiyorum bende.Hoşgeldin canım. Geçenler var sanırım ama çoğumuz geçmedik daha. 180 günü bekliyoruz
enteresan olmuş. vaktin olsa sarar arayıp falan düzeltirdin de çok zor şimdi, geçmiş olsun.Başlık satın ala ala benim makine zaten kazıktı iyice oturdu bana yamakinenin kendi başlığı yara yapıyor diye hepsi buradadan siparis vermiştim. 2 başlık 30 küsür milim yazıyordu. Tek başlık 28.5 geldi oda dar ama 25 lik kadar yara açmıyor en azından iade için hepsiburada hesabımdan dönüş yapacaktım ama 2015 alışverişim bile dururken o alım yok. Mailde de aldığıma dair tek mesaj yoktu. Kutusunuda yırtmıştım adres falan gitti. Dolandırıldım ama nasıl yaptılar onu bile anlamadım simdikileri ameda sitesinden siparis verdim sütten ağzı yanan diyet yaparmış diyim acıktım yoruldum kafam güzel
Insallah canim .SagolHerkese hayırlı cumalar
Afilim92 cnm çok geçmiş olsun keşke bu kadar yıpranmasydı ama artık olmuş inşallah çabucak iyileşir eninde sonunda olması gereken bir şey sonuçta bıkac gun sonra daha da iyi olur merak etme
Tesekkur ederiz canim .Keske bebekler hic hasta olmasa.Geçmişler olsun canım, benim oğlum sarılıkken daha 1 haftalıkken hemşire damar yolu bulamayıp oğlumu ağlatmıştı, bende nasıl ağlamıştım da eşim tamam yeter istemiyorum diyip almıştı oğlumu. O yüzden ne hissettiğini anlayabiliyorum
4 aylık çocuğu oturtanları da allaha havale ediyorum. İyiki geç olmadan farketmişsin..
Son zamanlarda mükemmeliz. Cunku birbirimizi hic görmüyoruzKızlar doğumdan sonra eşiyle kavgaları artan var mı? Her gün kavga kıyamet noluyor anlamadim
Evet haklisin canim .Ileride ani olarak konusacagimiz seyler.Allah baska dert vermesin insallah .Ileride oğlum tesekkur edecek bebekken yaptirdigimiz icin.Afilim92 canım sünneti zor da atlatmışsınız geçmiş olsun .önemli olan atlatmış olmanız .Allah daha beter dert vermesin , operasyon genel anlamda başarılı ise gerisini dert etme bence. Bu bebişler çocuk olacak, düşe kalka yara bere içinde büyüyecek. İnsanın içi acıyor, tabiki anlıyorum ama kendinizi çok kahretmeyin, kısa sürede geçer hepsi bence
Bebis kirkliyken aldim sizdirdi .Gecenlerde belki artik sızdırmaz dedim yine sizdirdiMolfix kullanan var mi
Hala baslamadim .Gecen gun sunnet icin hastaneye gittigimizde kendi doktoruna sordum .O da bisey yazdi .Daha açıp bakamadim ne marka diye .Dis çürüğünden korkuyorum dedim .En az zarar verecek olan seyi yazdim dedi.Yani dis çürüğü yapma riski var hee şekilde dedim .Sadece gulumsedi.Kızlar kan ilacı olarak ne kullanıyosunuz bebişlere ?
Ooo firuze nerelerdesin ?Hosgeldin .Kizcen büyüdü mü ?Hoş buldum kac günluk oldunuz? Biz 4 aymizi doldurmamıza az kaldı. Hala anne sutuyle beslenıyor 6 ayına kadar ek gıdaya gecmek isdemiyorum bende.
Yaa kalp kalbe karsi.Senin mesajini gormeden ben de sana hosgeldin yazmistim :)Afilim92 canim tam anlamadım ama gecmiş olsun noldu bebeğne nasıl morarmiş kola binic eli koyamam. Umarım iyisinizdir hastalandımı yoksa.
Bizde 140 gümlüğüz. Ben 5.5 aydan sonra yalatarak tattırmayı düşünüyorum. Yedirmeyeceğim de yoğurt sebze tadabilirHoş buldum kac günluk oldunuz? Biz 4 aymizi doldurmamıza az kaldı. Hala anne sutuyle beslenıyor 6 ayına kadar ek gıdaya gecmek isdemiyorum bende.
4.ay kontrolünde 6700 filan çıktı. 3.ayda 5850 gr dı. Az mı sence canım? Doktor 500gr civarı geride demişti o zaman.
Sağım hiç yapmıyorum yapamıyorum ki canım. 2saatte bir bazen saat başı habire emiyor. Ne ara sağım yapıcam ne ara göğüslerim dolacak ki? Sen mama verdiğin zaman mı sağıyorsun?
90 verdim dün de bu gün de içti. Sonrasında biraz kustu gerçi. Ama bilemedim ya mamayı daha çok içtikçe beni az emerse iyice azalırsa sütüm diyorum?
Bence de biberonu sevmeyebilir canım. Çünkü emziği de almadı denedim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?