2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet çok keskin bizimkininde. Sol kaşının üstünü yolmuş dün gece benim oğlan da :) tırnakları çok uzamamıştı halbuki. Mecburen kestim bugun yediği içtiği aynı benmki gibi tırnaklara yarıyo hemen uzuyo valla

Kızlar doğumdan sonra eşiyle kavgaları artan var mı? Her gün kavga kıyamet noluyor anlamadim
Yaklaşık 5 dk önce boşanalım benim ailem boşanma isteğimi biliyor. Sen niye söylemiyorsun diye böğürüyordum o kıza mama yediriyor su an bende yemeğimi yiyorum. Birbirimizin tarafına bakmıyoruz

Canım ben daha başlamadım ama + 2 değerlikli olmalıymış demir. Doktor en iyisi ferro sanol dedi ama daha başlamadım fissür çatlağından dolayı
Vegaferon verdi bize hemşire her sabah aç karna 4damla ardından su ver dedi. 4.ay aşısında verdi 10gün oldu daha bugun kullandım bi soraym dedm :/

4.ay kontrolünde 6700 filan çıktı. 3.ayda 5850 gr dı. Az mı sence canım? Doktor 500gr civarı geride demişti o zaman.

Sağım hiç yapmıyorum yapamıyorum ki canım. 2saatte bir bazen saat başı habire emiyor. Ne ara sağım yapıcam ne ara göğüslerim dolacak ki? Sen mama verdiğin zaman mı sağıyorsun?

90 verdim dün de bu gün de içti. Sonrasında biraz kustu gerçi. Ama bilemedim ya mamayı daha çok içtikçe beni az emerse iyice azalırsa sütüm diyorum?

Ne zamandır gıremedım. Şimdi gordum 2019 temmuz annelerı gurubu acılmış. Biraz okudum o günlerı hatırladım ne guzel heycanlar gecırdık. Şimdi miniklermiz yanımızda cok şukur.
Nasılsınız herkes iyidir inşallah. Ek gıdaya gecen varmı hiç?

Hoşgeldin canım. Geçenler var sanırım ama çoğumuz geçmedik daha. 180 günü bekliyoruz

Afilim92 canim tam anlamadım ama gecmiş olsun noldu bebeğne nasıl morarmiş kola binic eli koyamam. Umarım iyisinizdir hastalandımı yoksa.

enteresan olmuş. vaktin olsa sarar arayıp falan düzeltirdin de çok zor şimdi, geçmiş olsun.

Insallah canim .Sagol
Tesekkur ederiz canim .Keske bebekler hic hasta olmasa.
Kızlar doğumdan sonra eşiyle kavgaları artan var mı? Her gün kavga kıyamet noluyor anlamadim
Son zamanlarda mükemmeliz. Cunku birbirimizi hic görmüyoruz Mesela yarim saat once isten geldi.10 dk bebegi sevdi .Ben uyutmak icin odamıza geçtim .Esim salonda ders calisiyor .Annem oturma odasinda oturuyor
Evet haklisin canim .Ileride ani olarak konusacagimiz seyler.Allah baska dert vermesin insallah .Ileride oğlum tesekkur edecek bebekken yaptirdigimiz icin.
Molfix kullanan var mi
Bebis kirkliyken aldim sizdirdi .Gecenlerde belki artik sızdırmaz dedim yine sizdirdi
Canbebe aliyorum .Kilit sistemi var .Prima dan sonra biro bas edebildi benim tosbigin kakasiyla
Kızlar kan ilacı olarak ne kullanıyosunuz bebişlere ?
Hala baslamadim .Gecen gun sunnet icin hastaneye gittigimizde kendi doktoruna sordum .O da bisey yazdi .Daha açıp bakamadim ne marka diye .Dis çürüğünden korkuyorum dedim .En az zarar verecek olan seyi yazdim dedi.Yani dis çürüğü yapma riski var hee şekilde dedim .Sadece gulumsedi.

Afilim92 canim tam anlamadım ama gecmiş olsun noldu bebeğne nasıl morarmiş kola binic eli koyamam. Umarım iyisinizdir hastalandımı yoksa.
Yaa kalp kalbe karsi.Senin mesajini gormeden ben de sana hosgeldin yazmistim :)
Oglum sunnet oldu damar yolu bulamadilar .Elleri kollari oyle mosmor iste .Yarasinin ve bu morluklarin gecmesini bekliyoruz .

Hoş buldum kac günluk oldunuz? Biz 4 aymizi doldurmamıza az kaldı. Hala anne sutuyle beslenıyor 6 ayına kadar ek gıdaya gecmek isdemiyorum bende.
Bizde 140 gümlüğüz. Ben 5.5 aydan sonra yalatarak tattırmayı düşünüyorum. Yedirmeyeceğim de yoğurt sebze tadabilir

Ben bazen denemek için sağıyorum. Mesela dışarıdan geldik, oğlumda daha yeni mama almış diyelim eve gelince sağıyorum. Birde oğlum 21.30-22 gibi yattığından bende 1 gibi yatarken tekrar sağıyorum.

Kilosu iyi bence 4. Ayda benim oğlumda 6700dü. Persentilin içine yani, doktor niye az dediki.

Yani sütünün miktarını bilmediğimden az mı çok mu bi şey diyemeyeceğim, ama burada bazı arkadaşlar ve ben günlük 800-900 cc veriyoruz ordan hesap et. Günde 180 cc mama veriyorsan 700cc civarı senden süt alıyor demekki o zaman sütün baya iyi senin, yoksa zannetmiyorum aç olsa ağlar illaki..

Mama verirsen sütün azalırmı canım bilmiyorum ben doktora sordum, niye azalsın ki önce emzir dedi.

Afilim92 ben de minies denedim sızdırmadi pişik de yapmadı ama bantlama kısmını beğenmiyorum sleepy de öyle bir de miniesin stok sıkıntısı var bulamıyorum. Molfix denicem. Gece zaten Prima premium care kullanıyorum hiiiic riske atamam gece uykumu

Bence de biberonu sevmeyebilir canım. Çünkü emziği de almadı denedim de.

Benim oğlum emziği sevmedi ama biberonun her türlüsüne bayılıyor. Emmeside gayet iyi. 4. Ayda biraz afallamıştı ama o etrafa olan merakındanmış şu an gayet iyi.

Özendirmek gibi olmasın, red olursa çok üzülürüm ama ben biberon verdiğim için her türlü gezme, tozma, anneanneye yada babaya bırakma işlerini rahatça yapabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…