- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #73.801
Estağfurullah canım ben de yapmayı düşündümEvet cımbızla çeken bile varmış aman Allah korusun yaa hayatımın en büyük cahilliği gibiydi hemen denedim ya çok kızdım kendime
Maşallah seninkine ya benim oğlan doğuştan her şeyi reddederek doğdu öyle gidiyor. Meme biberon emzik... Az önce uyuttum herhalde 5274784 kere attı o emziği geri koydum. Biberonu da artık dimdik oturarak içmek istiyor öyle bile zorBenim oğlum emziği sevmedi ama biberonun her türlüsüne bayılıyor. Emmeside gayet iyi. 4. Ayda biraz afallamıştı ama o etrafa olan merakındanmış şu an gayet iyi.
Özendirmek gibi olmasın, red olursa çok üzülürüm ama ben biberon verdiğim için her türlü gezme, tozma, anneanneye yada babaya bırakma işlerini rahatça yapabiliyorum.
Her banyoda şampuan kullanma canım kullanıyorsan. O da kuruturPazartesi kontrolümüz var doktora sorcam bakalım. Kaşınıyor mu bilmiyorum ki inş doktor bişey verir de rahatlar yawrum. Şimdi banyo yaptırdık kupkuru resmen özellikle kollarında daha fazla parça parça yerlerde. Bebe yağı ile masaj yaptım yağladım iyice. İnş geçer kısa sürede.
Maşallah seninkine ya benim oğlan doğuştan her şeyi reddederek doğdu öyle gidiyor. Meme biberon emzik... Az önce uyuttum herhalde 5274784 kere attı o emziği geri koydum. Biberonu da artık dimdik oturarak içmek istiyor öyle bile zor
hasta olunca 2 kere aile hekimine, 2 kere taaaa Sami hocaya goturdum 1 hafta icinde tek basima. Kabus gibiydi. Esime izin al dedim alamam dedi, suan calistigi firma her ay 50 kisi cikariyor, o da kaygili herhalde...Tek gitmeyi ben daha denemedim bile. Eşim yarım gün izin aldı .genelde cumartesi gidiyoruz. Ya bebek olsun oraya taşınıp ev kiralarız diyen annem ve kv nerede çok merak ediyorum .en zor zamanlarda yoklar. Kv dikiş nakış sever , sağolsun bana bi yelek dikmiş kursta, resim atıyor .diyemedim ki anne bana lazım olan o değilllllll...güzel olmuş ne hoş, keçe mi o dedim
biberon disinda bir seyle verse canim? Siringa, kasik gibi? ucu kasik olan biberon gibi.Kızlar biz 4,5 aylık olduk sadece anne sütü alıyor oğlum ama hiç biberon vermedim. Sadece anne sütü alan ve sonradan biberonla anne sütü veren var mı? Meme reddi olur mu ya bu saatten sonra? Arada bineronla anne sütü verse eşim ben de bir nefes alsam keşke diyorum ama meme reddi beni korkutuyor hala
Ne farkı var ki birbirinden. Araştıracak halim yok söyleyiver sana zahmet bilmiyorum da pekDevlet onu veriyor genelde ama +3 değerlikli demiri. +2 değerlikli olan yazdırılabilir ailr hekimine
cok normal canim. Erkekler sabirsiz, biz yorgun stresli olunca canimiz burnumuzda. Maalesef kiriyoruz biz de birbirimizi ozellikle gece uyumama krizlerindeKızlar doğumdan sonra eşiyle kavgaları artan var mı? Her gün kavga kıyamet noluyor anlamadim
Onu bilmiyordum ben. Peki kiraladığın ücretin içinde mi parçaları yoksa ekstra para mı veriyorsun? Bugün amedanın sitesinden baktım 200 küsürdü aylık kiralama yine de çok değil mi yaBen aylardır hastane tipi kullanıyorum. Başlıklarını satın alıyorsun o yüzden hijyen açısından hiç bir sıkıntı yok. Ama uzun süre kullanımda pahalıya geliyor.
Kızlar doğumdan sonra eşiyle kavgaları artan var mı? Her gün kavga kıyamet noluyor anlamadim
Aynen öyle valla canım ne kadar korkup üzerlerine titrersek o kadar ters tepiyor. En iyisi rahat olmak ama işte o da maalesef olmuyor. Bu konuda ben de kendimi zorlamaya çalışıyorum. Bugün dışarısı hissedilen - 8 dereceydi normalde olsa hayatta çıkartmam çocuğu. Giydirdim bi güzel paket yaptım çıktık valla bi markete gittik tur atıp döndük eve. Bebek arabasının naylon örtüsü var o da soğuk ve rüzgarı kesiyor ona güvenerek çıktım. Alışsın herşeye modundayım artıkYine de kafaya takma bence. Ben ne kadar evham yapsam hep kötü şeyler gelip beni buldu. Çocuğum hasta olmasın diye uğraşırım hasta olur, insanlar ayakları çıplak taşa bastırır çocuk hasta olmaz. Öyle zıt bir düzen var.
Valla ben milyon kere denedim canım halaa almıyor almıyor. Bi de gülüyor artık kimi kandırıyonuz siz der gibi.. Benimki de sadece meme başka hiiiç bişey sevmiyorKızlar biz 4,5 aylık olduk sadece anne sütü alıyor oğlum ama hiç biberon vermedim. Sadece anne sütü alan ve sonradan biberonla anne sütü veren var mı? Meme reddi olur mu ya bu saatten sonra? Arada bineronla anne sütü verse eşim ben de bir nefes alsam keşke diyorum ama meme reddi beni korkutuyor hala
Ne farkı var ki birbirinden. Araştıracak halim yok söyleyiver sana zahmet bilmiyorum da pek
İyi yapmışsın canım ben de sırf o sebepten verdim 3 gün havuç. Ama yani verdim dediğim kaşığın ucuyla azıcık. Bugün hiç vermedim. Biz de 4 ay 17 günlüğüz. Bakıcam onun isteğine göre karar vericem. Zaten anlaşılıyor. Dün kahvaltıd yanımızfa duruyordu bize öyle bşr bakışı var ki kendimizi suçlu hissettikKızlar oğluma ev yapımı yoğurt verdim Biraz tattırdım kaşığıyla şappadanak şappadanak yedi çok hoşuna gitti. Yarın da vereceğim 3 gün kuralı yapayım bari ama daha başlamadım ek gıdaya daha 20 gün var çünkü 6 ay dolmasına . masaya çok ilgi gösteriyordu ben de vereyim bakayım dedim
Eşine bişey diyemem, dediğin gibi kaygılı olabilir . Ama oğlunun evladına bakıyorsun, kayınvalidenin çok mu mühim işleri varmış ( keçe biçki dikiş kursu gibi :)) de sana o zor zamanlarda gelememiş? İş işten geçmiş eğlenmeye geliyor heralde. Bencil insanlardan nefret ediyorum ve etrafımızdakilerin %90 ı böyle galibahasta olunca 2 kere aile hekimine, 2 kere taaaa Sami hocaya goturdum 1 hafta icinde tek basima. Kabus gibiydi. Esime izin al dedim alamam dedi, suan calistigi firma her ay 50 kisi cikariyor, o da kaygili herhalde...
Oooo benim kv 5 yil agladi torunnnnnnnnnnnnnnnn diye abartmiyorum gercekten agladi ve 5 aydir köyde oturuyordogumda ilk 10 gun yemek yapti sadece, sonra vinnnnn
Keske hic gelmese ama onumuzdeki hafta gelecek maalesef, ayni sehirde kendi evine
Bebek takip diye geçiyor, emekleyen bebek resmi var. İndirince ama Bebeğim oluyor adı.Hangi program canım o?
Çok korkuyorum ya, ağlarsa ben dayanamamCanım özellikle el bileğinin üst kısmından almalarını isyeyebilirsin en kolay ordan bulunuyor kızamıyorum hemşirelere doktorlara damar bulamadıklarında çünkü kıl gibi daha damarları onlar da çok uğraşıyorlar inş. Tek seferde olur
+2 değerlikli emilimi daha iyi canımNe farkı var ki birbirinden. Araştıracak halim yok söyleyiver sana zahmet bilmiyorum da pek
Aynı sorun bizdede var .Gündüz uykumuz neredeyse kalmadı çok huysuz yay gibi yapıyor kendini göbeğini atıyor sürekliBir huysuzluk var çocukta.Akşam hemen uyurdu şimdi uzun sürüyor dalması ve çok sık memeye kalkıyor.Çözümü birlikte yatarak buldum ama gündüz çok fenayız.19 haftalığız bu arada.Allah aşkına bi şey deyin kızlar....oğlum ağlıyor ben ağlıyorum artık sinirlerim boşaldı... uykusu değişen bi benim oğlum mu yaaa???
Normalde akşam 8-8.30da uyur 4-5saat kesintisiz uyku yapar sonra yatağında ıh ıh deyip gözünü açmadan kıpraşırdı alıp emzirirdim uyanmadan emer geri uyurdu. Sabah 7ye kadar 1ya da 2kere kalkardı.
Şimdi 2saatte bir,saat başı ya da yarım saatte bir kalkıyor. Her kalktığında emiyor da???Kafayı yicem!!emiyor uyuyor yatağa koyuyorum daha yastığımı düzeltip yatmadan kıpraşıyor hemen. Kendini yay gibi yapıp karnını şişiriyor yukarı doğru arttırıyor vücudunu. Gazı var herhalde diyorum bazen çıkarıyor bu sefer uyku tamamen gidiyor. Bi de deli gibi ağlama başladı çocukta ya. Daha gözler kapalıyken bile ağlıyor çıldırcam artık?!! Pazar günü 5aylık oluncaz atak filan da değil herhalde.
Yatağa alınca kıpraşıp duran ıhh ıhh diyen var mı aramızda kızlar?? Sebep ne olabilir neden bu kadar değişti çocuk?? Akşam 7de mızırdanma ağlamalar başlıyor 10da 10.30da ağlaya zırlaya zor uyutuyorum. Bi yeri mi ağrıyor desem neden sadece akşamları yapıyor? Eskiden emip uyurdu şimdi emince neden gaz oluyor? Uykuda da olsa her emzirme sonrası gazını çıkarıyor musunuz siz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?