2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah seninkine ya benim oğlan doğuştan her şeyi reddederek doğdu öyle gidiyor. Meme biberon emzik... Az önce uyuttum herhalde 5274784 kere attı o emziği geri koydum. Biberonu da artık dimdik oturarak içmek istiyor öyle bile zor

Her banyoda şampuan kullanma canım kullanıyorsan. O da kurutur

Bak sen paşaya, biberon da almazsa neyle beslenecek acaba :) asi ruh, tanımıyorum ama babası diyeyim :)

hasta olunca 2 kere aile hekimine, 2 kere taaaa Sami hocaya goturdum 1 hafta icinde tek basima. Kabus gibiydi. Esime izin al dedim alamam dedi, suan calistigi firma her ay 50 kisi cikariyor, o da kaygili herhalde...

Oooo benim kv 5 yil agladi torunnnnnnnnnnnnnnnn diye abartmiyorum gercekten agladi ve 5 aydir köyde oturuyor dogumda ilk 10 gun yemek yapti sadece, sonra vinnnnn
Keske hic gelmese ama onumuzdeki hafta gelecek maalesef, ayni sehirde kendi evine

biberon disinda bir seyle verse canim? Siringa, kasik gibi? ucu kasik olan biberon gibi.
Denemesi riskli yani o açidan dedim. Zaten ek gidaya da bir sey kalmadi.

Kızlar doğumdan sonra eşiyle kavgaları artan var mı? Her gün kavga kıyamet noluyor anlamadim
cok normal canim. Erkekler sabirsiz, biz yorgun stresli olunca canimiz burnumuzda. Maalesef kiriyoruz biz de birbirimizi ozellikle gece uyumama krizlerinde

Ben aylardır hastane tipi kullanıyorum. Başlıklarını satın alıyorsun o yüzden hijyen açısından hiç bir sıkıntı yok. Ama uzun süre kullanımda pahalıya geliyor.
Onu bilmiyordum ben. Peki kiraladığın ücretin içinde mi parçaları yoksa ekstra para mı veriyorsun? Bugün amedanın sitesinden baktım 200 küsürdü aylık kiralama yine de çok değil mi ya

Kızlar doğumdan sonra eşiyle kavgaları artan var mı? Her gün kavga kıyamet noluyor anlamadim

Bennn her gün olmasa da sık sık tartışıyoruz , kızı gelince benim pabuç biraz dama atıldı , bende kendim kendimle ilgileniyorum kendim çalıp kendim söylüyorum amann

Aynen öyle valla canım ne kadar korkup üzerlerine titrersek o kadar ters tepiyor. En iyisi rahat olmak ama işte o da maalesef olmuyor. Bu konuda ben de kendimi zorlamaya çalışıyorum. Bugün dışarısı hissedilen - 8 dereceydi normalde olsa hayatta çıkartmam çocuğu. Giydirdim bi güzel paket yaptım çıktık valla bi markete gittik tur atıp döndük eve. Bebek arabasının naylon örtüsü var o da soğuk ve rüzgarı kesiyor ona güvenerek çıktım. Alışsın herşeye modundayım artık

Valla ben milyon kere denedim canım halaa almıyor almıyor. Bi de gülüyor artık kimi kandırıyonuz siz der gibi.. Benimki de sadece meme başka hiiiç bişey sevmiyor

Ne farkı var ki birbirinden. Araştıracak halim yok söyleyiver sana zahmet bilmiyorum da pek

Ben burda kızlardan duyduğum kadarıyla içeriği açısından ayrıca kabızlık ve dişte renk yapmadığı için sidefer aldım dr sordum oda önerdi canım.. 60 tl .

İyi yapmışsın canım ben de sırf o sebepten verdim 3 gün havuç. Ama yani verdim dediğim kaşığın ucuyla azıcık. Bugün hiç vermedim. Biz de 4 ay 17 günlüğüz. Bakıcam onun isteğine göre karar vericem. Zaten anlaşılıyor. Dün kahvaltıd yanımızfa duruyordu bize öyle bşr bakışı var ki kendimizi suçlu hissettik

Eşine bişey diyemem, dediğin gibi kaygılı olabilir . Ama oğlunun evladına bakıyorsun, kayınvalidenin çok mu mühim işleri varmış ( keçe biçki dikiş kursu gibi :)) de sana o zor zamanlarda gelememiş? İş işten geçmiş eğlenmeye geliyor heralde. Bencil insanlardan nefret ediyorum ve etrafımızdakilerin %90 ı böyle galiba

Çok korkuyorum ya, ağlarsa ben dayanamam

Aynı sorun bizdede var .Gündüz uykumuz neredeyse kalmadı çok huysuz yay gibi yapıyor kendini göbeğini atıyor sürekliBir huysuzluk var çocukta.Akşam hemen uyurdu şimdi uzun sürüyor dalması ve çok sık memeye kalkıyor.Çözümü birlikte yatarak buldum ama gündüz çok fenayız.19 haftalığız bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…