- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #73.821
her uyutma krizinde bir tartışmamız oluyor, az önce yine tartıştık nasıl olacak nasıl uyuyacak diye. Uyku eğitimi vs inanmıyor. Ben de üsteleyemiyorum çünkü bizim oğlan uykuyu sevmiyor .. Napıcamı şaşırdım bu saat oldu (24:00) daha yeni uyudu uyanmazsa... Kendime 5 dk vakit ayıramıyorum, ağdaya gitmek istiyorum çocuğu bırakamıyorum bana çok bağlı şu sıra hele daha belirgin. Mağara kadını oldum iyice... ekmeği bile çocuk kucağımda diye elimle somunu ağzıma sokup ısırıp bölüyorum.cok normal canim. Erkekler sabirsiz, biz yorgun stresli olunca canimiz burnumuzda. Maalesef kiriyoruz biz de birbirimizi ozellikle gece uyumama krizlerinde
bizimki de masaya çok ilgili.. napim artık dur durak da bilmiyor yavaştan denerim zaten bizi alacak bir telaş..bari yoğurttan başlasın tatsın dedim. Havuç da iyi fikir, senin kuzu ya da afiyet bal olsun.İyi yapmışsın canım ben de sırf o sebepten verdim 3 gün havuç. Ama yani verdim dediğim kaşığın ucuyla azıcık. Bugün hiç vermedim. Biz de 4 ay 17 günlüğüz. Bakıcam onun isteğine göre karar vericem. Zaten anlaşılıyor. Dün kahvaltıd yanımızfa duruyordu bize öyle bşr bakışı var ki kendimizi suçlu hissettik
Evin içinde hareket birde yürüyüş.Bebek arabasıyla her gün çıkmaya çalışıyorum bol bol yürüyorum.Benim yemek yemeye pek vaktim olmuyor , boş kaldığım anlarda ya iş yapıyorum ya kahve içiyorum:).Doğumdan sonra kiloları verdiysen şimdi aldıklarınıda rahat verirsin.Ben de ilk ay Doğum öncesi kiloma döndüm canım. Zayıflayım diye bişey yapmadım ama. Sonra iştahım arttı ilk Aydan sonra almaya başladım. Bebekle uğraşmaktan dolayı hareket halindeydim ama yürüyüşe vs çıkamıyorum tabi ki. Hareket derken spor olarak mı yaptın yoksa evdeki hareketin mi?
Anneler dayanır korkma herşey onların sağlığı için Allah başka dert keder vermesinÇok korkuyorum ya, ağlarsa ben dayanamam
kelin ilacı olsa misali bizimki alıyor ama yine uyumuyor ha çok zor durumlarda iki dakika da olsa susturucu oluyor..ilk avent in ikili emziğini aldım.ağzına sürmedi sonra nuk aldım yanından geçmedi sonra eczaneden 7 liraya wee mi ne ondan aldı eşim arkadaşım çok ısrar etti dene diye onu aldı bizim kız kaliteden anlamıyorKızlar bu arada uyku için emzik bir çözüm olabilir mi? benim oğlum hiç emzik almadı, denemedim değil denedim ama tutmadı ağzında. Şimdi emzik versem sizce kabul eder mi? Siz kullanıyor musunuz? Uykuya faydası olur mu? Biliyorum çok soru sordum ama , eğer faydası olursa hangi marka tip önerirsiniz?
Memede emeken uyuyor, memeyi bırakınca yatağa koyunca derin uyuyan çocuk 10 dakikaya uyanıyor.. Napıcam bilemedim artık bu saatlerde çocuk uyutmaktan yoruldum....
Kızlar bu arada uyku için emzik bir çözüm olabilir mi? benim oğlum hiç emzik almadı, denemedim değil denedim ama tutmadı ağzında. Şimdi emzik versem sizce kabul eder mi? Siz kullanıyor musunuz? Uykuya faydası olur mu? Biliyorum çok soru sordum ama , eğer faydası olursa hangi marka tip önerirsiniz?
Memede emeken uyuyor, memeyi bırakınca yatağa koyunca derin uyuyan çocuk 10 dakikaya uyanıyor.. Napıcam bilemedim artık bu saatlerde çocuk uyutmaktan yoruldum....
Ben de karşı olduğum halde artık emzikle uyusun diye denedim ama emzik almıyor. Ağzında emzikle oynuyor, konuşuyor.Kızlar bu arada uyku için emzik bir çözüm olabilir mi? benim oğlum hiç emzik almadı, denemedim değil denedim ama tutmadı ağzında. Şimdi emzik versem sizce kabul eder mi? Siz kullanıyor musunuz? Uykuya faydası olur mu? Biliyorum çok soru sordum ama , eğer faydası olursa hangi marka tip önerirsiniz?
Ben varım. Gerçi artık bana anlayışlı davranıyor, alttan alıyor. Psikolojimin bozulduğunu anladı geçen günlerde kullandığım bir cümleden de. Şu ara o yüzden hiç olmadığı kadar ilgili. Bakalım ne kadar böyle sürecek?Kızlar doğumdan sonra eşiyle kavgaları artan var mı? Her gün kavga kıyamet noluyor anlamadim
Ben yaşadığım ülkedekini kullandım, Türkiye'dekinden farklı mıdır bilmiyorum. Ben memnun kalmadım burdakinden. Çişini yapınca çok sertleşti, bebeğim erkek olduğu için rahatsız etti o sertlik de. Bir de bantlarını beğenmedim, doğru düzgün tutmuyordu.Molfix kullanan var mi
Çocuğa bakacaksınız giderim diye mesaj gönderilebilse keşke :)Mal hepsibrd sitesi size özel indirim diye sinema bileti reklamı atmış epostaya. Ya hiç mi takip etmiyorsun arkadaş, no 4 bebek bezi, burun aspiratörü, ilk yaş oyuncağı falan alıyorum...
Bir iki kez denersin, baktın seni emerken ağlamaya başlıyor biberonu hemen kesersin. Denemeye değer. Normalde kesinlikle verme vs. derdim de, kendimi aştım artık bu konuda. Anne mutlu olmayınca çocuk mutlu olmuyor. Dinlenmek için her yol mübah benim gözümde artık.Kızlar biz 4,5 aylık olduk sadece anne sütü alıyor oğlum ama hiç biberon vermedim. Sadece anne sütü alan ve sonradan biberonla anne sütü veren var mı? Meme reddi olur mu ya bu saatten sonra? Arada bineronla anne sütü verse eşim ben de bir nefes alsam keşke diyorum ama meme reddi beni korkutuyor hala
Molfix kucuk paket alip dene istersen .Aynı numara diger markalara gore kucuk geldi bizde .3d teknolojisinden kaynakli sanirim .Afilim92 ben de minies denedim sızdırmadi pişik de yapmadı ama bantlama kısmını beğenmiyorum sleepy de öyle bir de miniesin stok sıkıntısı var bulamıyorum. Molfix denicem. Gece zaten Prima premium care kullanıyorum hiiiic riske atamam gece uykumu
Alerji testi için oğlumdan kan alınması lazım, daha önce kan aldıran oldu mu? Parmaktan alınan kan ile yapılır mı ki test? Koldan damar bulamıyor, en az 10 yerden deliyorlar diye okudum bazı yerlerde. Gözüm çok korktu
Canım benim kızımdan almışlardı tek seferde aldı kanı saniye sürdü yani ama burda duyduğum kadarıyla damarı zor buluyorlar. Bizim ya şanstı ya tecrübeli denk geldi. Korkma sende dua et bol bol.Çok korkuyorum ya, ağlarsa ben dayanamam
Ben uyurken veriyorum canım uyanıkken almıyor ama uykuda alıyor biraz ben ısrar ettim alışsın diye o itti ben verdim o itti ben verdim. Şimdi mesela uyutmaya çalışıyorum baktım gözleri kocaman emziği veriyorum ağzına gözleri küçülüyor. Bence kolaylaştırıyor. Ama şöyle bişey var son günlerde emzik ağzından çıkınca uyanıyor. Başta dalınca emziği kendi atardı şimdi derin uykuya geçene kadar ağzında dursun istiyor. Avent freeflow kullanıyorum. Bir sürü denedim en azından bunu zorlada olsa aldı.Kızlar bu arada uyku için emzik bir çözüm olabilir mi? benim oğlum hiç emzik almadı, denemedim değil denedim ama tutmadı ağzında. Şimdi emzik versem sizce kabul eder mi? Siz kullanıyor musunuz? Uykuya faydası olur mu? Biliyorum çok soru sordum ama , eğer faydası olursa hangi marka tip önerirsiniz?
Az kaldı canım dayan. Belki ataktan erken çıkar. Hatırlamıyormusun bi ara hepimiz atak yüzünden isyandaydık ama geçti gitti. Ne kadar kaldı sizin?Perişanımsağ omzum boynum kitlendi artk kaskatı oldm sinirden. Bitsin şu atak
Faydası oluyor benimkine canım. Sadece uyuturken ve arabada oto koltuğunda kemerli kalsın ağlamasın diye veriyorum. Onun dışında kesinlikle vermiyorum korkuyorum bağımlılıktan çünkü. Ama bir yandan da niye başladım bu lanet emziği diyorum çünkü bizimki çoğu bebek gibi bir alıp bir daha vermiyor değil o kadar çok atıyor ki ağzından sürekli başında durmak zorunda kalıyorum uyuyana kadar. Vermeyince de ağlıyor sipaKızlar bu arada uyku için emzik bir çözüm olabilir mi? benim oğlum hiç emzik almadı, denemedim değil denedim ama tutmadı ağzında. Şimdi emzik versem sizce kabul eder mi? Siz kullanıyor musunuz? Uykuya faydası olur mu? Biliyorum çok soru sordum ama , eğer faydası olursa hangi marka tip önerirsiniz?
Kıyamam ben ona. Bir süre hiç yalnız bırakmayın canım annende var nasılsa. Bebekler bu dönemde annem giderse korkusu yaşarmış bide böyle bi olay yaşayınca iyice panik olmuştur oğlun. Eminim kısa sürede unutur ilgiyi sevgiyi hissedince.Sagol canim. Allah saglik konusunda iyi ,işinin ehli insanlarla karşılaştırsin bebeklerimizi. Gercekten bazılarında sıfır merhamet
Tesekkur ederiz canim insallah .
Sagol canim .Onceden oyun halisinda 10 dk dururdu simdi koyunca agliyor .Eger oynamaya dalarsa da en ufak seslenmede bas bas bagirip agliyor.
Amin insallah canim. Evet bulmak zormus .Oysa ben etkilenmesin istemiştim. Hayirlisi böyleymiş diyorum .
Canım rahatsız ettiğini nasıl anladın peki?Ben yaşadığım ülkedekini kullandım, Türkiye'dekinden farklı mıdır bilmiyorum. Ben memnun kalmadım burdakinden. Çişini yapınca çok sertleşti, bebeğim erkek olduğu için rahatsız etti o sertlik de. Bir de bantlarını beğenmedim, doğru düzgün tutmuyordu.
Hoşbuldum canım. Buyuyor 4 aylık daha. Sız nasılsınız?Ooo firuze nerelerdesin ?Hosgeldin .Kizcen büyüdü mü ?
Canım ya o minicik elerıne nasıl kıydılar. Tebrık ederim paşamızı.Yaa kalp kalbe karsi.Senin mesajini gormeden ben de sana hosgeldin yazmistim :)
Oglum sunnet oldu damar yolu bulamadilar .Elleri kollari oyle mosmor iste .Yarasinin ve bu morluklarin gecmesini bekliyoruz .
İyi fikir canım sonucda birden yemek yemesni beklememek lazımBizde 140 gümlüğüz. Ben 5.5 aydan sonra yalatarak tattırmayı düşünüyorum. Yedirmeyeceğim de yoğurt sebze tadabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?