2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cok normal canim. Erkekler sabirsiz, biz yorgun stresli olunca canimiz burnumuzda. Maalesef kiriyoruz biz de birbirimizi ozellikle gece uyumama krizlerinde
her uyutma krizinde bir tartışmamız oluyor, az önce yine tartıştık nasıl olacak nasıl uyuyacak diye. Uyku eğitimi vs inanmıyor. Ben de üsteleyemiyorum çünkü bizim oğlan uykuyu sevmiyor .. Napıcamı şaşırdım bu saat oldu (24:00) daha yeni uyudu uyanmazsa... Kendime 5 dk vakit ayıramıyorum, ağdaya gitmek istiyorum çocuğu bırakamıyorum bana çok bağlı şu sıra hele daha belirgin. Mağara kadını oldum iyice... ekmeği bile çocuk kucağımda diye elimle somunu ağzıma sokup ısırıp bölüyorum.

bizimki de masaya çok ilgili.. napim artık dur durak da bilmiyor yavaştan denerim zaten bizi alacak bir telaş..bari yoğurttan başlasın tatsın dedim. Havuç da iyi fikir, senin kuzu ya da afiyet bal olsun.

Evin içinde hareket birde yürüyüş.Bebek arabasıyla her gün çıkmaya çalışıyorum bol bol yürüyorum.Benim yemek yemeye pek vaktim olmuyor , boş kaldığım anlarda ya iş yapıyorum ya kahve içiyorum:).Doğumdan sonra kiloları verdiysen şimdi aldıklarınıda rahat verirsin.

Kızlar bu arada uyku için emzik bir çözüm olabilir mi? benim oğlum hiç emzik almadı, denemedim değil denedim ama tutmadı ağzında. Şimdi emzik versem sizce kabul eder mi? Siz kullanıyor musunuz? Uykuya faydası olur mu? Biliyorum çok soru sordum ama , eğer faydası olursa hangi marka tip önerirsiniz?
Memede emeken uyuyor, memeyi bırakınca yatağa koyunca derin uyuyan çocuk 10 dakikaya uyanıyor.. Napıcam bilemedim artık bu saatlerde çocuk uyutmaktan yoruldum....

kelin ilacı olsa misali bizimki alıyor ama yine uyumuyor ha çok zor durumlarda iki dakika da olsa susturucu oluyor..ilk avent in ikili emziğini aldım.ağzına sürmedi sonra nuk aldım yanından geçmedi sonra eczaneden 7 liraya wee mi ne ondan aldı eşim arkadaşım çok ısrar etti dene diye onu aldı bizim kız kaliteden anlamıyor

Benim kızım her gece emzikle uyuyor ben çok araştırdım ve awent ultrasoft aldım kullananlar çok memnun yalnız alacaksan 6 aya kadar olanını al bir kaç ay kullansın , bir videoda dinlemiştim daha büyük olanı hemen kabul etmiyormuş bebekler boyut farkı çokmuş bende erteliycem 8-9 ayda alıcam 2.yi ..

Ben de karşı olduğum halde artık emzikle uyusun diye denedim ama emzik almıyor. Ağzında emzikle oynuyor, konuşuyor. NasilYarDiyeyim emzikle uyutuyor diye hatırlıyorum.

Kızlar doğumdan sonra eşiyle kavgaları artan var mı? Her gün kavga kıyamet noluyor anlamadim
Ben varım. Gerçi artık bana anlayışlı davranıyor, alttan alıyor. Psikolojimin bozulduğunu anladı geçen günlerde kullandığım bir cümleden de. Şu ara o yüzden hiç olmadığı kadar ilgili. Bakalım ne kadar böyle sürecek?

Molfix kullanan var mi
Ben yaşadığım ülkedekini kullandım, Türkiye'dekinden farklı mıdır bilmiyorum. Ben memnun kalmadım burdakinden. Çişini yapınca çok sertleşti, bebeğim erkek olduğu için rahatsız etti o sertlik de. Bir de bantlarını beğenmedim, doğru düzgün tutmuyordu.

Bir iki kez denersin, baktın seni emerken ağlamaya başlıyor biberonu hemen kesersin. Denemeye değer. Normalde kesinlikle verme vs. derdim de, kendimi aştım artık bu konuda. Anne mutlu olmayınca çocuk mutlu olmuyor. Dinlenmek için her yol mübah benim gözümde artık.

Molfix kucuk paket alip dene istersen .Aynı numara diger markalara gore kucuk geldi bizde .3d teknolojisinden kaynakli sanirim .

Çok korkuyorum ya, ağlarsa ben dayanamam
Canım benim kızımdan almışlardı tek seferde aldı kanı saniye sürdü yani ama burda duyduğum kadarıyla damarı zor buluyorlar. Bizim ya şanstı ya tecrübeli denk geldi. Korkma sende dua et bol bol.
Ben uyurken veriyorum canım uyanıkken almıyor ama uykuda alıyor biraz ben ısrar ettim alışsın diye o itti ben verdim o itti ben verdim. Şimdi mesela uyutmaya çalışıyorum baktım gözleri kocaman emziği veriyorum ağzına gözleri küçülüyor. Bence kolaylaştırıyor. Ama şöyle bişey var son günlerde emzik ağzından çıkınca uyanıyor. Başta dalınca emziği kendi atardı şimdi derin uykuya geçene kadar ağzında dursun istiyor. Avent freeflow kullanıyorum. Bir sürü denedim en azından bunu zorlada olsa aldı.

Faydası oluyor benimkine canım. Sadece uyuturken ve arabada oto koltuğunda kemerli kalsın ağlamasın diye veriyorum. Onun dışında kesinlikle vermiyorum korkuyorum bağımlılıktan çünkü. Ama bir yandan da niye başladım bu lanet emziği diyorum çünkü bizimki çoğu bebek gibi bir alıp bir daha vermiyor değil o kadar çok atıyor ki ağzından sürekli başında durmak zorunda kalıyorum uyuyana kadar. Vermeyince de ağlıyor sipa

Kıyamam ben ona. Bir süre hiç yalnız bırakmayın canım annende var nasılsa. Bebekler bu dönemde annem giderse korkusu yaşarmış bide böyle bi olay yaşayınca iyice panik olmuştur oğlun. Eminim kısa sürede unutur ilgiyi sevgiyi hissedince.

Canım rahatsız ettiğini nasıl anladın peki?

Yaa kalp kalbe karsi.Senin mesajini gormeden ben de sana hosgeldin yazmistim :)
Oglum sunnet oldu damar yolu bulamadilar .Elleri kollari oyle mosmor iste .Yarasinin ve bu morluklarin gecmesini bekliyoruz .
Canım ya o minicik elerıne nasıl kıydılar. Tebrık ederim paşamızı.
Buyusun koca adam olsun duyun yapdınızmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…