2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar çamaşır makinesinde yıkanan kartlar çalışıyormu? Ayni şekilde makinada yıkanan paraları atm kabul ediyormu bilginiz varmı? Nasıl becerdi bilmiyorum ama kocam cüzdanımı makineye atmış, eve geldiğinde kıyamet kopacak yine

Amin canim .Yok sunnet düğünü olayini sevmiyorum.
Banada saçma geliyor ufacık bir organa düğün yapacak kadar anlam yüklemek, oğlum olsa bende kesinlikle yapmazdım. Erkekler böyle böyle kadınlardan üstün olduklarını düşünüyorlar. İlk regl olmayada düğün yapalım o zaman, bir taraf ufak bir et parçası için düğün ile yüceltilirken diğer taraf her ay çektiği çileye rağmen utanmaya itiliyor. İsimler bile falso çoğu insan regl olmayı kirlenmek olarak zikrediyor. Saçma ataerkil toplum baskıları

evet eșlerin, kv.lerin, bebeklerin hep beklentisi var bizden. Burada tek hakli beklenti bebeklerin tabi ama kendimize hayrimiz yok anacim

bir daha ruyanda gorursun torunu asla getirmicem deseydin ya. Hayir kv yapsa kv.dir diyip cok gormuyorum da anne neden cekisir kiziyla onu anlamiyorum. Benim annem yok tum kahrimi lohusaligimi ablam cekti, Allah razi olsun.

valla perisan olmustum.
Simdi de ek gidaya gecince alistirma bardaginin ucunu yumusak alirsam yine redde sebep olur mu onu dusunuyorum. Ama sert de olursa damagi aciyabilir?

ben de kv.yi aile hekimimize sikayet ediyorum, kadin da sasiriyor. Annesi sensin, onu ennn cok dusunecek olan sensin ama millet sana mi guvenmiyor bebek bakma konusunda diyor?

Gelin 1 gece uykusuz kalin diyeceksin akil verenlere. Gece 12 saat uyusam benim de kinamaya enerjim olur...

Slm kızlar nasılsınız biz ek gıdaya tadimlarla başlamıştık meyveleri bitirdik bi sıkıntı yaşamadık. Sebzelere geçtik kabak havuç denedik kabagi yogurtla karıştırıp o sekilde de verdim. Bugünde avokado denedik 2 gun daha deneyeceğiz. Çok heyecanlı ya.

Sağol canım seninkine de :) benim niyetim de aslında yoğurttan başlatmaktı ama beklemedi ki.. Bakalım şimdi nohuttan maya için uğraşıyorum. Mayayı elde ettim şimdi sütü mayaladım bakalım nasıl olacak :)

Kızlar yoģurt işini nasil yapiyosunuz. Ben ilk kez mayaladm.Büyüyo maya aldm sütüde tire süt ün organik sütünü aldm. Sizlerde organik sütmü aliyosunuz. Bide hergun yeni yogurtmu mayalamak lazm ben 1kilo sututu 2 kavanoz bir kucuk tencereye boldum

geçen gün 4 saat uyytp uyanmıştı oğlum( gece uykusundan bahsediyorum) KV dedi ki iyiii...çok uyumuşş.. Çok mu uyumuş ! dedim... 8 i geçiyordu gece uykusuna yattı çocuk 12 de uyanmış tee 2 de uyudu sonra dedim .. Olsun çok uyumuş uyanmış dedi. Kendi afedersin yayıyo bazen gündüz 3 e kadar uyuyor .. Yani çocuktan fazla uyuyordur bizim KV maşallah de bundan sonra dedim çok uyumuş değil 41.5 kere maşallah diyeceksin dedim şimdi güle güle mecbur maşallah diyor vallahi artık söylüyorum. Bir daha da derse çok uyumuş diye sen ondan fazla uyuyorsun, gece gelip seni uyandıralım o zaman diyeceğim

Ohh afiyet olsun kuzuya.. 180 dolmadı di mi sizin daha canım? Acaba ben de devam mı etsem doktora da gitmem lazım sormak için...
olursa bana da der misin.. Çok süt kokuyordu maya yı yoğurt yapmadım evde de bolcana yoğurt vardı.

valla ben güvenilir yerden alınan günlük inej sütüne eve yoğurt mayalamıştım ondan tattırdım. Gayette beğendi tattı, bir tatlı kaşığı dolusu yedi. Fazla da vermiyorum, malum tadımlıklar henüz az az.. Yarın 3.gün vericem bakalım .. Doktora filan da sormadan tattırdım gitmem lazım aslında başlatacaksa da başlatsın yahu ... o kadar güzel ki yeni tatları denemesi. Ağzı burnu parmaklar yoğurt oldu parmaklarını yedi

Blw beslemek istiyorum inşallah bakalım.. Biraz da çekiniyorum ama doktora da sorucam zaten

Yok cnm dolmadı 4 ay 20 günlükten başladık cnm biz ek gıdalara bu ayın 21nde 6 ay doluyor.

Valla bende sormadm doktora bazi seylerden ufak ufak tattiriyorum. Yogurt yapıp yedirmek istiyodum yaptm biraz tattiririm gerisini biz yeriz zaten:)

K kertenkelebek48 canım bişey sorabilir miyim? Bu yaptığımız yoğurdun kıvamı nasıl olucak? Ben yaptım da yeni dolaba koydum süzüp. Sulucaydı. Yaptıkça koyulaşcak mı yoksa hep böyle suluca mı kalıcak? Bir de keçi sütünden yaptım da ben kokuyor baya ama tadı benim hoşuma gitti

Canm yogurdu yaptiktan sonra 1gun dolapta bekletirsen daha guzel oluyo ama süzüp degil hic ellemiceksin bozmicaksin yani yogurdu direk dolaba koyucaksn. Sen bozmussun sanrm. Bende bugun uzun zaman sonra yaptm tabi farklı olarak büyüyo mayayla yaptm organik sutle 1 kilo. Aslnda normal pastorize sut alicaktm 3 kilo kadar onla yapcaktm kadn bebege yapicam die organik tavsiye etti bende organik alinca 1 kilo aldm. Suan fırında gece dolaba koyucam bakalm nasl oldu. Hazir yogurtla mayaliyodum eskiden onlar sulu oluodu bunuda yarin gorcez nasl oldunuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…