2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim oğlum her sabah 4-5 te huzursuzlanıp ağlayıp bazen 1 saatte bazen 2 saatte anca kakasını yapıyor gündüz öyle ağlamayla olmuyor çoğu zaman neden böyle sizde de böyle mi

Amma da karışık ya bir sürü püf noktası vR. Sen baya uzmanlaşmıssın canım maşallah Taş gibi olcak mı bakalım bi gün :)

Kızlar benim oğlum her sabah 4-5 te huzursuzlanıp ağlayıp bazen 1 saatte bazen 2 saatte anca kakasını yapıyor gündüz öyle ağlamayla olmuyor çoğu zaman neden böyle sizde de böyle mi
Kaka saatini belirlemiş heralde vücudu. O saatlerde sancı giriyorsa ondandır..bizim kaka düzeni baya değişti. 2-3 gün yapıyo 2-3 gün yapmıyo çok garip. Gecelrri de 2 gecedir. Zırt pırt uyanır oldu. Bugün 2 saat oldu uyanık ne yaptıysam uyutamadım. Şimdi sakinleşti uyucak gibi memede

Amma da karışık ya bir sürü püf noktası vR. Sen baya uzmanlaşmıssın canım maşallah Taş gibi olcak mı bakalım bi gün :)
Yok canım ya bir ara işsizlikten çok uğraştım ekmekti yoğurttu ondan benim de tutturamadığım yoğurt çok oldu:)) karışık değil aslında sıcaklığı çok olursa ekşir az olursa olmaz en önemlisi bu bu kadar püf nokta sulu olsa yenmez mi yenir. Olur olur bir gün taş gibi olur bi sonrakine cıvık olur gider :)))

Buarada babasi olacak adam iki uyutmayi denedi, iki soylendi ve uyudu...
umarim bugunleri unutup da 2.cocugu dusunmem.

Umarım 2. Bol uykulu bir bebiş olur da abisinin yaptıklarını telafi eder :) kızzz aklıma ne geldi şimdi !!! Sen bu bebeği emziriyorum demiyormusun ? Ee sen demli çay severimde diyorsun !! Senin içtiğin çaylar bu bebeğe uykusuzluk yapıyordur canım ( eğer içiyorsan bunu bi düşün derim )

Gündüz kakalarında sıkıntı yok ama bu sabahkkiler beter iyi bari uyusun da biz de 5 ten beri uyanığız

Şaka gibi çocuk ya 7:11 de sallamaya başladım 8:11 de uyudu tam bir saat. 15 geçe uyandı tekrar uyuttum 20geçe uykuya dalmak üzereydim yine uyandı, sanki 10saat uyumuş gibi gözlerini pörtletmiş bakıyor, sıfır uyku gözünde. Resmen sinirimden çatladım açtım kundağını napıyosan yap dedm. Eşim uyandı, bide boşanma davasında babalar bebeği anneye bırakmaz hiç bi boka yaradıkları yok ogün sahip çıkarlar dedm.
Konu ne alâka bende bilmiyorum regl oldm patlamaya hazır bomba gibiyim

Bıraktm odada şimdi kendi kendine sesler çıkarıp bağırıyor babası da uyuyamasın ellemeyeceğim .

Günaydın kızlar bişi aklıma geldi hani 1 yaşından önce inek sütü vermeyin diyorlardı yoğurtları mecbur inek sütü ile yapacağız ama nasıl olacak bazıları anne sütünden yoğurt muhallebi yapın diyor ama bana bu uygulanabilir gelmedi

Çok detaylı bilmiyorum ama fermente olduğu için sıkıntı olmuyormuş laktoz parçalandığı için hem yoğurt hem lor yapıp veriliyor

Yine gece oldu of of yine uyumuyoruz. Bu cocugun uyumamasindan evde huzur kalmadi
benimki de gece boyu uyumadan 1 de uyudu. Nasıl bir şey anlamadım gitti. Uykusu var uuytuyorum uyanıyor. Zar zor artık 1 de daldı. Gece uyanmalarında da oynasam uyanıcak şekildeydi. Bilmiyorum napıcaz her gece aynı bizimde.

ben de yazali 50 dk olmus hala ayakta. Sinirlerim dayanmiyor artik. Emip kusma ust degisme kisir dongusunden gina geldi.
Bizde mi problem var bebekte mi anormallik var anlamadim ki, saat 2 ya 2!

evet inek sütü veeişmiyot ama sütten elde edilen yoğurt peynir verilebiliyor. Anne sütü ile yapılanı bilemiyorum muhallebi olur da yoğurt için pek aklıma yatmadı.

Gunaydin ,mutlu pazarlar.
Biz aksam 2 saatte tam 10 kez uyandik .Korkup icli icli aglayarak .Gece boyu sariliyorum ,kulagina fisildiyorum burdayim diye .Ne zaman duzelecek bıktım gercekten
Sabah da 6 da güne başladık. Babamız uyuyor diye evde derin sessizlik var

Canim 4.aydan sonra o sesler ters etki yapiyor diye biliyorum. Ninni deneyebilirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…