2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

@Kizilcik123 çıkmayan dişi çürütemez dedi canım sen ebenin dediği gibi yapabilirsin.
Sabah aç oluyo hemen doymak istiyo onu damlatana kadar uğraş dur bide su içir çok uğraştırıyo vermiyorum hiç bir kere verdm :/ bide püskürtmeyi öğrendi durup dururken bile tükürük saçıyo dudağını büzüp anlatabildim mi bilmiyorum :)

Annem de diyor keske sana cekseydi .Aksam 7 de emzirip uyuturdum .Deliksiz uyur sabah 6 da kalkardın. Ahh dedim keşke ...
Benimki onceden babada uyuyordu .Artik sadece memede uyuyor .Memede uyumasi sorun degil aslinda. Ama cok kisa uyuyor .Ikincisi de emerken uyuyamayinca hirs yapip daha cok emiyor ve kusuyor. Boylelikle uyku zamanları birbirine giriyor .
Her gun deniyorum uyuyunca besigine koymayi .Sadece bir kez basarili oldum.Normalde emzik emmiyor .Memeyi cekip hemen emzigi verdim ve ise yaradi .Ama ikinci defaya coktan ogrenmisti emzik oldugunu .Direk atti ve uyandi .Hatta 4 gundur gunduz hic uyutamiyorum. Besige koyacağım diye tedirgin galiba .Nasil olcak bilmiyorum.

Geçen ayın 20sinde 7buçuk kg çıktı oğlum. 8olmuştur şimdiye. Çok mu tombik acaba ? Öyle boğum boğum etli butlu da değil. Aynen 3.500 kg doğmuştu benmde

+10000000

Kesinlikle aynı duyguları paylaşıyoruz... nasip olurda 2.çocuğu yaparsam daha farklı olacağıma eminim.
Ben de en az 2 uyutma yöntemi bulmak istiyorum, meme ve sallama beraber gider herhalde. 3. yöntem olarak da şşş pat yöntemi düşünüyorum. 3.sü olmasa bile sallama ve meme iki yöntem olsun istiyorum. Memede acı çekme durumu olursa sallayarak uyur en azından.

Adam rahat ya 1o dk bebege bakmak zor geliyor gece misil misil uyuyor birde diyir uyuyamadim kusura bakma artik ses yaotik ama ne bileyim herseyi batiyor bana insan bir seyemi yardim etmez umrunda degil
Herkesin eşi farklı. Tüm çocuklu arkadaslarım farklı seyler söylüyor erkek milletini anlamak mümkün değil. Benmkini söyleyecek olursam bazen gözü patlıyo bebeğe bak diyecem diye. Kaçacak yer arıyo evde. Benimde dilim sivridir. Affetmiyorum diyeceğimi diyorum. Genelde vermiyorum zaten arada yardım istiyorum o zamanda ilgileniyor. Ağladığı zaman o mamasını yapıp götürdü dün ben banyodayken. Bezini değiştirir büyüğünü yaptıysa beni çağırır. Ama bazende Akşam işten geldiği zaman karnı tok altı temiz kundağa sarılmıs beşiğe yatırılmış bebeği sadece sallamak bile zor gelir. Ben yine çekerim zılgıtı. O zaman pısar. Sallamaya devam eder. tak kulaklığını yine oyna tlfnunla derim. Bugun 7de kalktık biz. Eşim 11de uyandı mesela. Ama zoruma gitmiyo bu benim. Annelik kolay olsaydı babalar olurdu İlk zamanlar bazı geceler ben uyurdum o bakardı ama şimdi emanet etmiyorum kendim ilgileniyorum. Regl dönemim yaklaştığında en ufak şeyde kavga edip evden çıkmıştım akşam. Tıpış tıpış gelmiştim tabi :) şimdi adetim bitti yumoş gibiyim bakalım önümüzdeki ay napcm :)) zaten kendisi de hep söylüyor Allah sana anne sabrını gerçekten vermiş diye. Belkide beni böyle tavlıyo bilemycem

Senin bebeğinin rahatsızlığı geçtiğinde daha sakin olacak bence. Allah şimdiki yaşadıklarının hatrına bebeğine önce sağlık sonra sakinlik uysallık versin sabredecez herşeye başka çare yok

Pazartesi en azından gelinimiz evde 2 gün kursu yok diye kendimi teselli ediyordum. Annem başa çıkamazsa beraber bakarlar falan az önce coşkuyla aradı. Abla işe alındım diye nasıl bir bahtsızsam onun adına mutlu kendi adıma mutsuzum. Hep diyordu keşke senin gibi işe başlasam diye, bugün dedim hemen milli piyangodan ablama para çıksın diye dua ediyorsun

şaka geliyor anlatinca onlara. Gece 3456789 kere uyaniyoruz ne sandiniz

Evde ekmek bile yoktu günlerdir onun için bile çıkamadım .bugün ne olursa olsun çıkacağım dedim, arkadaşla sözleştim. Bizimki yine memede uyumaya çalıştı , bıraktım ve uyandı tabi. Hatta mızırdanmaya başladı. Normalde teslim olur planı iptal ederdim. Bizim minnoş mızırdaya dursun astronotunu giydirdim büyük bir azimle, tek başıma araba kullanıp kahveciye geldim. Normalde erkenci olan arkadaş da bebeği uyudu diye uyanmasını beklemek istedi, en çok yarım saat uyuyor zaten dedi. Şu anda iki saat oldu kızcağız evden çıkamadı , uyanmadı çünkü biz de tatlı oğlumla yeni bir mekan keşfetmenin tadını çıkarıyoruz bi sıcak içecek ile. Bizimki ne mi yapıyor? Mışıl mışıl uyudu. Şaka gibi :)

Eklentiler

• IMG-20181207-WA0009.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 68
yanimda asla yatirmam dedim, 2.ay asisindan beri "ayri" yatmadik
sen zaten blw yapmissin canim. Yer sofrasi cok severim hem de bebek icin ulasilabilir oluyor biraz buyudugunde
bence de
Bir noktadan sonra icguduleri ve bebegimizi dinlemek faydali oluyor. Tecrube zamanla kazaniliyor, e her bebek gercekten farkli. Taniyip ona gore yaklasmak gerek.
canim balik yemeyi denedin mi, sutu artirdigini duydum, denemekten bir sey olmaz aslinda belki faydali olur?

canim benimki de oyle ya gecelerin adami.
Kafaya taksak da takmasak da uyumuyorlar o yuzden uzme kendini. Gece 345678 kere uyaniyor benimki de. Kafaya takmamaya basladim bu hafta. Hastalik bizi yipratmisti, saglik olsun da uyurlar insallah misil misil.

Masallah kocana valla ben raziyim ama.nerdeee seninkinin kiymetini bil bacim

Analı oğullu gezin çok iyi yapmışsın , araba kullanırken anakucağını koltuğa ters çekilde mi yerleştirdin nasıl yaptın ben henüz bebekle cesaret edemedim de

Bizim nesile bakarsan herkes boyle bebek gormedik diyor. Evde 7 kisiydik, tv acik, babamin kulagi agir isitir, o kadar kisinin camasiri elde yikanacak, bulasigi elde yikanacak yemek yapilacak, aksama kadar beni kucakta uyutacak halleri yoktu tabi, o hengamede koltukta falan uyuyormusum kendi kendime

Analı oğullu gezin çok iyi yapmışsın , araba kullanırken anakucağını koltuğa ters çekilde mi yerleştirdin nasıl yaptın ben henüz bebekle cesaret edemedim de
Sağol canım.
Evet ters olması gerekiyor. Ayrıca tavana doğru bir yerden gelen bir emniyet kemeri var bizim araçta onunla bağlanıyor . Her araç farklı olabilir.
Başlarda biraz mızırdanıyor ama alışıyor sonra bebek de

iyi yapmissin canim, afiyet olsun. Bugun hava guzel gibi ya ben de kanguruya koyup hava aldirsam mi diye dusunuyorum ama kanguruyla daha hic disari cikmadim, kucakta da tasinmiyorlar artik zapt etmek zor

Masallah kocana valla ben raziyim ama.nerdeee seninkinin kiymetini bil bacim
Kıymetini biliyorum Canim yardim etmesi dort dortluk olmasi degil maalesef.Bildigin ana kuzusu .Anasini gorunce cocugu ve beni unutabilecek kadar .Keske bize düşkün olsa da kalan is olsa .Huzur her seyden onemli.
Arkadas yeni bilmiyor
Annem beni yatak odasina götürür pijama giydirirmis .Kadin uyku rutini yapiyormus .Ve hatya pispisla uyutuyormus.Uyku egitimini annemden alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…