- Konu Sahibi ayprensesii
- #77.361
Canım 1 aydır nerdeyse uyku diye bişey yok bizde de. Bazen yarım saatte hatta 15dk da bir bile uyanıyor. Ben daha tekrar dalamadan uyanıyor çocuk. Gecem gündüzüm şaştı resmen. Doktora sordum ben dişe bağladı. Ben de acıkıyor mu sütüm mü yetmiyor dedim artık açlıktan uyanmaz bu kadar dedi. Diş ağrısından dolayı sadece memede sakinleşiyor o yüzden emmek istiyor ağrısını hafifletiyor dedi. Oğlum önceden gece uyansa da ıh ıh yapardı ağlamadan gözünü açmadan. Hemen alır emzirir yatırırdım. Şimdi anında çığlık kıyamet ağlıyor bi anda. Göğsüme alana kadar deli oluyor. Gözler kapalı ağlıyor resmen. İnş diştir ve çıkınca geçer![]()
evet canim sordum. Ayrilik kaygisi + gordugu ruyalardan dolayi gecede 8 kere uyanip geri uyumasina normal diyorlarmis. Kilo aliyorsa acliktan degil yani. Hatta sabaha kadar emmek istedigi icin guzelce kilo almistir =)
Aynıyız
Ben sormadım canım,demlicaykeyfi ve @cigdemmm26 sordu, bi doktor olabilir günde 8 defaya kadar uyanabilir, korkuyordur, rüya görüyordur demiş, bir doktor da diş olabilir demiş. Yani çözüm sunmamışlar canım
Benm kızımin iki tane dişi var şaun görunurde baska dis yok bence ki o dislerde çok aglamsti cok huzursuzdu ama hic birinde gece bukadar çok uyanmadı ben o yüzden dişten oldugunu dusunmuyorum(( ruyalar olabilir bazen uykuda korkuyo sanki. acaba meme bağımlısimi oldu diye dusunuyorum bazende. Yaklask 2aydr boyleyz bizde. 5defa uyandigm gecenin sabahnda mutluyum az kalktm diye