2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Başınız saolsun allah geride kalanlara sağlık uzun ömür versin

Moralim çok bozuldu kızlar bizim kız bu ay hiç büyümemiş ne kilo almış ne kafası büyümüş ne boy alerjiden dolayı doğru düzgün bi şey yemiyor ne yapacağım şaşırdım valla 1 hafta sonra dr kilo kontrolüne çağırdı

BiZim de 3 aylıkken oldu aynısı dr özel bi karışım burun damlası verdi bide hava sabah akşam evde onu yaptık öyle geçti yastık ile yatır bu dönem kafası yukarda kalsın bol bol serum fizyolojik yap geniZi ve burnu açık kalsın inş hemen toparlar çok geçmiş olsun

İnmiş zaten

1 haftayı buluyor geçmesi canım.

Üfff çok zor ya. Bir şekilde sütü bitirmek lazım, belki o zaman bırakır. Çok zor ya çocuk gerçekten. Benimki de uyudu uyudu, şimdi herkes uyurken kaka yapmak için uyandı. Ağlayasım var.

1 hafta sonra gel demişti ama bugün gittim canım film çekti ciğerleri iyi dedi orda farklı bi ilaçla hava verdiler. İlaçları kullan 7 güne tamamla dedi. Ciğerleri temiz çıkınca içim rahatladı.
bizimkinin 7.ayi bitecek hala dönmüyor bir ara heveslendi, suan birakti o işleri.
Bizinde öyle üşengeç bunlar :)
Geçmiş olsun canım umarım toparlar. Çok salgın varmış sık sık rvi havalandır.
Bizde antibiyotik verdik canım bide ventolin başladık nebulazatörle o biraz rahatlatıyor. Sizede onu önerebilirdi aslında doktor kullananlar memnun burdada çoğu kişi kullanmış.
Doktor benim iki gün sonra kontrole çağırmıştı. İlerlememesi gerekiyor kontrol etmek gerekiyor demişti. Bence götür.
Götürdüm canım iyiye gidiyormuş ciğerleri temizmiş.
Biz geçen çok kabız olunca erik marmelatı verdik 2 çay kaşığı yarım saat sonra yaptı. Şekerliydi ama erik bulamazdım burda. Eğer dolabında erik falan varsa yada kuru erik alabilirsen kaynatıp bide onu dene canım.
2 gündüz uykusuna geçiş yapmak istiyor olabilir canım. Benim kızımda artık 2 gündüz uykusuna yatıyor uyku aralarını açtım öyle olunca. Geçişte biraz bocalıyorlar. Eskiden 2 saatte bir uyurdu. Şimdi 3-3.5 saatte bir uyuyor. İlk uykusu 1.5 saat kadar diğeri 45 dk kadar.
Sıkma canını canım. Elbet büyüyorlar. Bende başlarda büyümüyor diye çok takmıştım ama topaç gibi oldu. Ek gıda alışma süreci yeni bişeyin varlığı onları tedirgin ediyor olabilir bide dişiydi atağıydı yeni şeyler öğrenmesi. Her ay ayni şekilde kilo alamayabiliyorlar.
1 haftayı buluyor geçmesi canım.
Tamam canım ben yine bu konudada aceleciyim sanırım :)

Nasıl kullanıyosun canım ?

Yok artık

Başınız sağolsun canım. Benimde yakın arkadaşımın babası kanser şuan ağır durumda her an gitti gidecek diye bekliyorlar zor gerçekten. Allah sabır versin.

Geçmiş olsun canım. Kimi bebek çok terliyor ya ablamın oğlu şuan 6 yaşında doğduğundan beri çok terler oturduğu yerde bile sırılsıklam oluyor ve maalesef çok hasta oluyor devamlı üst değiştiriyoruz çok dikkat etmek gerekiyor.

Diş sırası şaşabilir canım her bebekte aynı olmaz. Bende tesadüfen iki gün önce kızın ağzına peynir koyarken elime değince alt dişin baş gösterdiğini farkettim hiç bi değişiklik olmadı halbuki. Eşimde diyor hani çocuk diş çıkarırken ateşlenir bişeler olurdu. Dua et olmadı dedim

Ay yavrum ya. Bende her mamasına z.yağı koyuyorum elma falan veriyorum ama hep katı yapıyor bende çözüm bulamadım

ben yürüteci alalı baya oluyor yeni yeni sağa sola gitmeye çalışıyor.dediğin gibi ilk önce yürütecdeki oyuncaklarla oynadı hep.sonra geri geri gitmeye başladı.şimdi de sağ sola yan yan gidiyor yengeç gibi :) benimki 7.5 aylık sadece iki defa döndü hiç merakı yok. doktor göbeğinin üstüne koy arada sırt kasları gelişsin dedi.koyduğumda alıyor. hiç öyle durmak istemiyor.o yüzden emeklemesi uzun sürecek galiba yada hiç emeklemeden yürümeye mi başlayacak diye düşünüyorum arada.biz kontrole yarın gidicez ne kadar kilo aldı bilmiyorum.bu ara iştahı iyi maşallah.

Çok şükür :)

fazla sıcak bebeklerin burnunu tıkıyor.sen ne kadar dışarı çıkartmasanda salgın var mutlaka biryerden geliyor buluyor hastalık.geçen ay bizde acile gittik film çektiler cigerleri hafif dolu dedi. antibiyotik verdi. ne kadar kullanacağımı söylemediler 1 hafta kullandım bıraktım.arada yine gittim acile tekrar film çektiler antibiyotik işe yaramış düzeliyor dediler başka bişey yapmadılar.düzelmeyince doktora götürdüm.kendi doktorumuz izinliydi.başka doktora götürdük. ev çok sıcak olamayacak dedi.hergün 20 dk çocuğu dışarı çıkar hava alsın dedi.soğuk diye çıkarmamazlık etme dedi.balkona çıkarıyorum dedim. yeterli değil dedi. bebekleri dört duvar arasına hapsetmeyin. hem beyin gelişimi için hem hava alması için dışarı çıkartın parka fln götürün dedi.birde hava verdi.serum suyu verdi.iyi geldi düzeldi kızım.

doktor ne söyledi gelişimi için normal bir durum mu.büyümesinin yavaşlayacağını duymuştum ama bunu hiç duymamıştım.1 hafta sonra neden istedi. o bir haftalık kısımda yapmanı istediği birşeyler oldu mu merak ettim.

Aynı anda çıksa daha iyi zaten huysuz tek seferde kurtulurdu. Emziği
denedim canım sıkılıyor atıyor bir süre sonra.

Gercekten cok zor cnm bende annemi mide kanserinden kaybettim. Illet yapistimi birakmiyor.

Aynı anda çıksa daha iyi zaten huysuz tek seferde kurtulurdu. Emziği
denedim canım sıkılıyor atıyor bir süre sonra.
Biraz daha sabret canım başka çaremiz de yok ne yapsak zaten geçici çözüm oluyor anca dişler hepsi çıkacak.da öyle rahat edicez gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…