• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Evet ya algoritmadan mıdır nedir sürekli saçsız bebek tokaları diye reklamlar görmeye başladım😂😂😂 ben de 2 yaşıma kadar saçsızmışım baya böyle dediklerinde çok komik geliyor kulağıma 😂 saçsız kızım ah yıldızım neymişim ben senden önce diye şarkı söylüyorum ahahahah bu daha da komikleştiriyor. Manifestlemiş gibi de olmayım inşallah sırma saçlı bir kızım olur da tezlerini çürütürüm😂
Bende de henüz mide yanması yok 🙃 Ama kızımın saçsız olma ihtimali yok 🤣 Ondan değildir bence. 😃

o zaman bir koleksiyon da benden gelsin annişler :)
Zaten kız bebiş isterken bana gelen erkek şokuyla beraber şu tokaları görmem falan.. Çok üst üste geldi :( :D şaka bir yana gerçekten çokk kalppp <3 hepsi sağlıklı bir sekilde gelsin inşAllahhh en hayırlı zamanda kucagımızdakı yerlerini alsınlar :)

Zaten kız bebiş isterken bana gelen erkek şokuyla beraber şu tokaları görmem falan.. Çok üst üste geldi :( :D şaka bir yana gerçekten çokk kalppp <3 hepsi sağlıklı bir sekilde gelsin inşAllahhh en hayırlı zamanda kucagımızdakı yerlerini alsınlar :)
:D olsunnn saçım güzel olmamış diye sabahları ağlama krizlerine girip size dünyayı dar etmeyecek hemen iyi tarafından bakalım :D aminnn amiinn ınsallah

Amiiiin amiiin. Mide yanmalarım başlamadı diye çevre kişileri çocuk kel doğacak diyorlar ben de bandana takarım napıyım diyorum😂😂😂 inandığımdan değil maksat cevapsız kalmasın
Aman aman başlamasın ben dün gece hiç uyumadım yanmadan sabah saat 10:00 oldu ben daha uyumamıştım doktorum gaviscon şurup önerdi içtim az önce umarım geçer kendimi ejderha gibi hissediyorum içimden ateş çıkıyor

Ben de yanakları büyük oluyorya, agzı yanak arası küçücuk kalıyor onu seviyorum😆
Ben de özellikle ilk 3 aylık kıyafetleri alırken çok gülüyorum ve bakarken eriyorum yaaa kısacık bacak boyu kocaman totoları var kıyafetlerin 🤣 o kıyafetlerin içinde görmeye bayılıyorum sosyal medyada da 😍

kızlar selam, Sudocrem 125 gr Bebek Bakım Kremini kullanan ya da duyan varmı, çok tavsiye edilmiş alsam mı bilemedim :)

kızlar selam, Sudocrem 125 gr Bebek Bakım Kremini kullanan ya da duyan varmı, çok tavsiye edilmiş alsam mı bilemedim :)
Canım yoğun pişiklerde sudocremi kullanan çok fazla ama sanırım içeriği çokta doğal değilmiş içerisinde bulunan lanolin ve parfüm ciltte alerjiye sebep olabiliyormuş. Bepantholün ona göre biraz daha masum olduğunu duymuştum. Ben Mustela aldım birde bepanthol bulundurmayı düşünüyorum. Aramızda eczacı bir arkadaş vardı sanki nickini hatırlayamıyorum bize pişik kremi önerse ne iyi olur

Aman aman başlamasın ben dün gece hiç uyumadım yanmadan sabah saat 10:00 oldu ben daha uyumamıştım doktorum gaviscon şurup önerdi içtim az önce umarım geçer kendimi ejderha gibi hissediyorum içimden ateş çıkıyor
İnşallah faydası olur canıııım

Canım yoğun pişiklerde sudocremi kullanan çok fazla ama sanırım içeriği çokta doğal değilmiş içerisinde bulunan lanolin ve parfüm ciltte alerjiye sebep olabiliyormuş. Bepantholün ona göre biraz daha masum olduğunu duymuştum. Ben Mustela aldım birde bepanthol bulundurmayı düşünüyorum. Aramızda eczacı bir arkadaş vardı sanki nickini hatırlayamıyorum bize pişik kremi önerse ne iyi olur
Ben de bepantol aldım basmalı şişede kendime kullanmak için ve bebeklere uygun olanı bu çeşidi aynı zamanda. Artarsa bebeğe de kullanırım dedim 😅 mustelanin bebek bakım setini alcam aynı şekilde 😊 eczacı arkadaş da S Sadecefikrim görürse öneri sunar belki 😊

Bebekler için önerilmiyordu o. Uygun değil içerik olarak. Sebeplerini unuttum ama kesinlikle kullanmadım. Mustela ve bepanthol gibi kremler dışında bir şeye ihtiyacım olmadı hiç. Ki kızımda çok fazla kuruluk vardı. Alerjikti. Baya sorun yaşadık. Ama bu iki marka yetti bize. Bir de alerji için doktorumuzun verdiği özel bir kremle hallettik her şeyi.
Yani benim kızım gibi zorlu süreçler yaşayan bir bebeğiniz olsa dahi gerek yok o kreme.

Back
X