• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Kızlar selam, 24. Haftaya giriş yaptım. Birkaç gündür karnımın alt kısmında sürekli bi baskı var. Çekiştiriyorlar gibi. Ve bu baskı olduğunda kalbim çarpıyor. Sürekli bi tuvalete gitme hissi de geliyor o anda. Kasılma mı oluyor acaba anlamadım ki. Erken değil mi henüz.
2 gündür benim de karnımın en altı aciyordu ve karnımın içinde kasılma gibi ağrılar vardi bende korktum biraz 23.haftadayım ama 2 gündür yormustum kendimi onla alakalıdır diye düşündüm

Ayy benimde rengim inanılmaz solgun kendimi çok çirkin hissediyorum aynalara küstüm. Bence erkek bebekler annelerini çirkinleştiriyor kız annelerine bakıyorum yüzleri ay gibi parlıyor tam tersi olduğu söylenir normalde ama bence alakası yok 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Benim cildim hic olmadigi kadar puruzsuz ve parliyo 😀 hatta cinsiyeti ogrenmeden ananem sana guzellik gelmis oglun olacak demisti.
Cinsiyet cok fark etmiyodur belki ama benim oglusum bana guzellik verdi🥰🧿

Ay ben bir haftadır sürmüyorum desem 🤣 benim sıkılma seviyem. Ve karnım inanılmaz büyüdü artık gören 7 aylık sanıyor. İncelemiyorum bile çatlak var mı diye öyle bi salmışlık 🥲
kendimi çirkin hissediyorum artık şişko ve çirkin 🥲 halbuki eşim sen nasıl bana baktın da evlendik derdi şimdi bak söylemiyor öyle şeyler bunlar hep etkiliyor beni. saçımı kesitiricem sombre yaptırıcsm ve düzelicem inşallah fjjfjf yoksa delirmek üzereyim gerçekten
Benim de Bi ara cildim çok güzelleşti gibiydi, bugünlerde biraz sivilcelenme gibi hafif puturlu birseyler olmaya başladı gibi. Eşime ben birkaç kez şişko oldum beni begenmezsin artık dedim o da iltifatlari fazlalastirdi gibi sanki böyle dedim diye😂 ben de öyle dedim diye iltifat ediyorsun dedim bu kez😂😂 düşünce yazık adama bayağı trip atmışım 🤣 vücudumdan kilo almadım şimdilik ama belim incecikti o gitti haliyle 😅 saçlarımı da yıkamakta kurutmakta zorlanıyorum diye kısalta kısalta omuzlarıma getirdim🥲 bebiş birkaç aylık olunca ben de Bi kuaföre gidip çeki düzen veririm saç olayına 😄

Idrar yolu ile ilgili olabilir mi ki acaba, benim gecen ay sanki agir bir top saga dogru vuruyo gibiydi baski vardi karnimjn altinda enfeksiyon cikti yanma koku akinti idrar rengi koyulasma hicbiaey yoktu
Benimde aksam uzeri kasıklarımda ve belimde agri basladi, rahim buyumesinden olabilir diye düşündüm.
Sanmıyorum. Ben idrar yolu enfeksiyonu olunca anlıyorum ve çok ağır geçiyor. Gebeliğin başında olmuştum.

Selamlar, bende aynı durumdayım. Kasık ağrısı, mesaneye baskı, sık idrara çıkma, arada batma şeklinde ağrı da hissediyorum karnımın sağ alt tarafında.Yine aynı şekilde kalbimin daha hızlı çarptığını hissediyorum son günlerde. Sabah uyandığımda da bacaklarımda ağrı oluyor, kalkıp işe gitmek için hiç enerjim de olmuyor. Ayrıca yürürken kasığımda ağrı oluyor, o yüzden yavaş yavaş, paytak ördek gibi yürüyorum. Dısardan bakanlar temkinli olduğum için böyle yürüdüğümü düşünüyorlar ama ağrıdan halbuki.
İnsan bir korkuyor bu kadarı normal mi, bir sıkıntı mı var diye. Benzer durum yaşayanları duymak iyi geliyor bu yüzden. Haftaya doktor kontrolüm var, doktora da danışırım. Extra magnezyum mu almalıyım diye düşünüyorum bu ağrılar için. Regenesis Max ve demir hapı dışında başka bir takviye almıyorum.
Tam anlamıyla bu durumdayım. Dizlerimde de ağrı oluyor.Dinleyemiyorum sanirim,işe gidiyorum ve çocuğum da var. Magnezyum benimde aklıma geldi. Bugun doktora geldim bakalım ne diyecek.

2 gündür benim de karnımın en altı aciyordu ve karnımın içinde kasılma gibi ağrılar vardi bende korktum biraz 23.haftadayım ama 2 gündür yormustum kendimi onla alakalıdır diye düşündüm
İnsan bi korkuyor acaba sorun mu var diye. Kontrole geldim bende doktoru bekliyorum

Koku hassasiyetim geçmişti ne güzel bi kaç gündür yeniden başladı sabah kusmak üzereydim :KK12: hiç midemin bulanacağına ihtimal vermezdim midesi sağlam biriyimdir normalde alakası yokmuş:olamaz:

Koku hassasiyetim geçmişti ne güzel bi kaç gündür yeniden başladı sabah kusmak üzereydim :KK12: hiç midemin bulanacağına ihtimal vermezdim midesi sağlam biriyimdir normalde alakası yokmuş:olamaz:
Tiksindiğim şeyler hala var benim de ya normal o kadarı bence. Hicbirsey yiyemedigimiz günler vardı onları düşünürsek şükür yani 😅

Ayy benimde rengim inanılmaz solgun kendimi çok çirkin hissediyorum aynalara küstüm. Bence erkek bebekler annelerini çirkinleştiriyor kız annelerine bakıyorum yüzleri ay gibi parlıyor tam tersi olduğu söylenir normalde ama bence alakası yok 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
benim kızım olacak ben de parlamıştım resmen ama son 2 haftadır inanılmaz solgunum çok farkediyorum bunu. doktor multivitamini kesti e bebekte büyüdü daha fazla benden besleniyor vitamin depolarım mı boşaldı acaba. ctesi doktorumla görüşeceğim en azından bi d vit bari başlatsın

Benim cildim hic olmadigi kadar puruzsuz ve parliyo 😀 hatta cinsiyeti ogrenmeden ananem sana guzellik gelmis oglun olacak demisti.
Cinsiyet cok fark etmiyodur belki ama benim oglusum bana guzellik verdi🥰🧿
Benim oğluşum anasının tüm güzelliğini aldı götürdü vallahi kendisi çok güzel bir bebek olucak inanıyorum 🤣🤣

benim kızım olacak ben de parlamıştım resmen ama son 2 haftadır inanılmaz solgunum çok farkediyorum bunu. doktor multivitamini kesti e bebekte büyüdü daha fazla benden besleniyor vitamin depolarım mı boşaldı acaba. ctesi doktorumla görüşeceğim en azından bi d vit bari başlatsın
Olabilir canım benimde kanım birden düştü solgunluğumu buna bağlıyorum

ya sorma barbi bebek gibi süslücez onları :)) inşallah allahımmm o günleri görmeyi nasip et bize
Amiiiin amiiin. Mide yanmalarım başlamadı diye çevre kişileri çocuk kel doğacak diyorlar ben de bandana takarım napıyım diyorum😂😂😂 inandığımdan değil maksat cevapsız kalmasın

Amiiiin amiiin. Mide yanmalarım başlamadı diye çevre kişileri çocuk kel doğacak diyorlar ben de bandana takarım napıyım diyorum😂😂😂 inandığımdan değil maksat cevapsız kalmasın
:D gerçekten mi ya ay ne fena bu insanlar. biz mi çok ince düşünüyoruz insanlar mı çok düşüncesiz anlayamadım. ayrıcaaa saçsız olurlarsa da saçsız bebek tokaları çıktı artık çok minnoşlar :)) aratınca bir sürü model çıkıyor

:D gerçekten mi ya ay ne fena bu insanlar. biz mi çok ince düşünüyoruz insanlar mı çok düşüncesiz anlayamadım. ayrıcaaa saçsız olurlarsa da saçsız bebek tokaları çıktı artık çok minnoşlar :)) aratınca bir sürü model çıkıyor
Evet ya algoritmadan mıdır nedir sürekli saçsız bebek tokaları diye reklamlar görmeye başladım😂😂😂 ben de 2 yaşıma kadar saçsızmışım baya böyle dediklerinde çok komik geliyor kulağıma 😂 saçsız kızım ah yıldızım neymişim ben senden önce diye şarkı söylüyorum ahahahah bu daha da komikleştiriyor. Manifestlemiş gibi de olmayım inşallah sırma saçlı bir kızım olur da tezlerini çürütürüm😂

Evet ya algoritmadan mıdır nedir sürekli saçsız bebek tokaları diye reklamlar görmeye başladım😂😂😂 ben de 2 yaşıma kadar saçsızmışım baya böyle dediklerinde çok komik geliyor kulağıma 😂 saçsız kızım ah yıldızım neymişim ben senden önce diye şarkı söylüyorum ahahahah bu daha da komikleştiriyor. Manifestlemiş gibi de olmayım inşallah sırma saçlı bir kızım olur da tezlerini çürütürüm😂
hahhahaha kel kız diye severiz :D ben de saçlı bebek çok seviyorum ya cok tatlı oluyorlar bi de bacak boğumlu inş öyle olur :)

Back
X