• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
kızlar selam, Sudocrem 125 gr Bebek Bakım Kremini kullanan ya da duyan varmı, çok tavsiye edilmiş alsam mı bilemedim :)
Bi arkadasimin bebeginde yogun pişik vardi doktor sudo crem onermis onunla duzelmis, ben kendim de pisik gibi olan yerlerime suruyorum :) cildiye gebelikte kullaanbilirsin dedi bana

Kızlar tetanoz aşısı için Dr u ile konuşanlar olmuştu riskli gebelik olduğundan ileri hafta ve tek doz mu demiştiniz kaçıncı haftaydı ve kimler demişti hatırlayamadım 🤔 benim Dr um 3 lu aşı olabilirsin 2 doz da olabilirsin dedi ama ben biraz korkuyorum ilk gebelikte kaybedip bu gebelikte de lekelenmeler nedeniyle aylarca progestan kullandığım için riskli gebelik aslında. Hiç yaptırmamaktan da emin değilim ama dr um da fazla relax bazi konularda🤦‍♀️. Dr u ile ileri haftalar için konuşan arkadaşlar rica etsem tekrar yazabilir mi ne konusmustunuz ve ne yaptınız diye kafam çok karışık 🥲
Ben geçtiğimiz Ekim ayında çalıştığım işten dolayı vurdurmuştum tetanoz o yüzden benim koruyuculuğum var ama bebek için tek doz üçlü aşıdan yaptıracaktım plasenta previa teşhisi olduğundan ve riskli gebelik grubunda yer aldığımdan dolayı aşıyı ileri haftalarda yapacaklarını söylediler sağlık ocağında. 32. Haftada tek doz tdap yaparız dediler. Her pazartesi arayıp durumumu, kanamam olup olmadığını soruyorlar şuan için 32. Haftada aşı olacağım gibi duruyor

Benim eczanem olmadığı için ilaç olmayan kısımlarda zayıfım. Ama sudo ya haksızlık edildiğini düşünüyorum. Ben bephantol aldım kızımın cildi hassas değildi ama pişik olduğunda sudo kullandım Bepanthol çözmedi. Rutin sürülen bir krem değil. Bebeğe göre değişiyor krem ihtiyacı, bir en küçük boy sudokrem 2.5 yaşına getirdi kızımı.
Teşekkür ederiz yanıt için öyleyse ileri derece pişiklerde kullanmamızda bir sakınca olmaz

Benim cildim hic olmadigi kadar puruzsuz ve parliyo 😀 hatta cinsiyeti ogrenmeden ananem sana guzellik gelmis oglun olacak demisti.
Cinsiyet cok fark etmiyodur belki ama benim oglusum bana guzellik
Benimde 21. Haftaya kadar öyleydi şimdi ise çok solgun ve küçük küçük sivilcelerle dolu maalesef eşimde gidip gelip oglusum sana güzellik kattı diyordu ama kısa sürdü ya 🥹

Back
X