- 19 Eylül 2017
- 2.124
- 1.485
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #11.401
Benimde rüyamda meyve görüyorum bir tanesini netten buldukBen ruyamda hep cinsiyet görüyorum yiyecekleri ruyamda gormeye gerek yok bir anda pat kokusu burnuma geliyor nasil istiyorum ama simdiye kadar 3 4 kez oldu buldu esim kolay seylerdi insallah olmaz zor seyler
çalışan anneler doğum öncesi 8 haftalık izin var malum.. bazı tecrübeli anneler doğum öncesi 8 haftayı da kullanın bebek geldikten sonra zaten haliniz kalmıyor, doğumdan öncesinin keyfini çıkarın kendinize bol bol vakit ayırın diyor bazı anneler de bu sürenin mümkün olduğu kadar doğum sonrasına ertelenmesi taraftarı..sizler ne düşünüyorsunuz nasıl planlarınız var..
Aliskanlik haline getirdiğim yiyecekler var evde yapmasi mumkun olmayan artik esim bir gununu ayiriyor cikiyoruz hepsinden az az yiyorum .Konyaliyim ve Allah tan gurbette degilim degilse Konya dan bol bol kargo yollamak zorunda kalirdi babamBenimde rüyamda meyve görüyorum bir tanesini netten buldukdiğerlerini burada kolay bulduk Allah kokusunu duymuyorum yoksa bayılırım
Benim babamda Konyalı bayılırım yemeklerine benim yemek değilde işte meyve düşkünlüğüm varAliskanlik haline getirdiğim yiyecekler var evde yapmasi mumkun olmayan artik esim bir gununu ayiriyor cikiyoruz hepsinden az az yiyorum .Konyaliyim ve Allah tan gurbette degilim degilse Konya dan bol bol kargo yollamak zorunda kalirdi babam
Aa oyle mi hemsehriyiz o zamanBenim babamda Konyalı bayılırım yemeklerine benim yemek değilde işte meyve düşkünlüğüm var
Canım geçmiş olsun Benimde kist vardı şuan Yok olmuş doktorum öyle söyledi bence sezeryan yaptır ki kist büyümesin çünkü sonra patlarsa senin için çok daha kötü olur
benzer sorunlar yaşıyorum doktorlar 3 aydan sonra hormonların etkisi ile kistler küçülecek hemen olmaz dedi bekleyeceğiz bakalım. bir arkadaşım da 5 cm kistle hamile kaldı doğurduğunda hiç kist kalmamış hepsi yok olmuştu.
Benimkide ikiz bana 12. Hafta folik asidi bırak dedi.Bir hafta sonra kontrolüm var bekleyeceğim çünkü çok yoğun ve böyle sorular için aramıyorum genelde, ikiz olduğum için bıraktırmamış olabilir diye düşündüm.
amin canm saol insallah gerek kalmaz ignede deri alti dedi kana karismiyo dedi butun gebelere yapiyorm dedide insallah bise olmazGözünaydın aydın canım için rahat olsun iğnenin zararı olmaz merak etme rabbim inşallah en kısa Zamanda şifa versin hastaneye yatmadan
Yok cNım bulunmadısana hic tahminde bulunmadim doktor
Evet ılk yan yatıyordu sonra yüzünü dondu ultrasona :)Yüzü bize dönük bir eli kafasının altında gördüğüm tek şey bu ama Maşallah çok bıdık bişey yaa
banada yok gostermıyo dedı sonra kıza benzıyo dedı buyuk ıhtımal kız olur dedıYok cNım bulunmadı
Olmaz canım için ferah olsun bak diğer gebelerede yapılıyormuş olsaydı onlarada olurduamin canm saol insallah gerek kalmaz ignede deri alti dedi kana karismiyo dedi butun gebelere yapiyorm dedide insallah bise olmaz
Maşallah keyfe bak sen ohbenim kuzu masallah sirt ustu yatmis rahatini hiiiic bozmadi gostermedi bize baya umutlanmistim 12+0 dedi sevindim belli olur diye ama gostermedi Eki Görüntüle 2085350 Eki Görüntüle 2085351 buda benim minigim cok sukur allahima cinsiyetle ilgili bise hisseden varmi
EvetAa oyle mi hemsehriyiz o zaman
bebek büyüme döneminde olduğu için bir iki hafta önden gitmesi normal,fiziksel olarak büyüyor doğum tarihini etkilemiyor bildiğim kadarıyla =)kızlar bişi sorucam ben normalde bugün itibariyle 12+3 günlük hamileyim... geçen hafta çarşamda doktora gittiğimde doktor bana bebek 1 hafta önde gidiyor dedi geçen hafta çarşamba günü 12+3 tü bu durumda ben şimdi 13+3 mü oluyorum yani doğum tarihimi değişiyo kafam karıştı
Afiyet olsun canım anneninde ellerine sağlıkbende 5 gündür annemlerdeyim yemeklerini aşerdim Allah binnkere razı olsun hepsini yaptı evime götürmek için fazla fazla yaptı benim pamuğummm
Evet arkadaşımın çikolata kistiydi benimki de öyle kaç tan doktorla konuştuysam hepsi hamilelikte kendi kendine eriyor dedi ama zaman alıyormuşBen de öyle diyorum canım. İçimde kalsa büyüme yapsa patlasa bide diye korkuyorum. Haftaya diğer doktora gidicem onunda fikrini alıcam. Bakalım ne diyecek.
Çikolata kisti miydi acaba arkadaşınınki canım? Başka kistler de oluyor ya. Eğer çikolata kistiyse inş benim de öyle olur da kendisi yok olup gider. Yoksa çaresi yok bu kistin. Ameliyatla alınsa da yeniden oluşma ihtimali hep var.sendeki de çikolata kisti mi?
Yok bana gostermıyor bıle deme dı :) Bende sormadım Allah bılıyor kalp atısıınasıl bebek nasıl boyu kaç falan dedım çünkü ıkı hafta görmeyince kafayı tırlatmak üzereydim :)banada yok gostermıyo dedı sonra kıza benzıyo dedı buyuk ıhtımal kız olur dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?