2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy kiyamam ben o corbayi cok guzel yaparim yani ben söylemiyorum ailem begeniyor gonderilcek bisey olsa sana kargolardim
Canım benim Allah razı olsun benimde halalarım güzel yapar ah ah hepsi oradalar biz buradayız sağlık olsun en kısa Zamanda giderim inşallah

Allah izin verirse son 3 haftaya kadar caliscam onca yil bekledim bebisimi onunla daha fazla vakit gecirmek istiyorum yorgunluk umrumda bile olmaz 5 yil o yoktu yoklugu çok zor hayirli saglikli bir dogursaydik :) birsey olmadan

Benim çikolata kistim vardı. 10 yıldır 6 aysa bir takip oluyordum. Doğum kontrol ilacını içiyordum küçülüyordu, ara veriyordum büyüyordu ve ağrı kesiciler artık işe yaramıyordu. Sonra birgün ateşim çıktı, kistim patlamış galiba ameliyat oldum. ameliyatımda beklenenden kötü geçti. 2 tüpüm bir yumurtalığım ve apandistim alındı. Rabbime şükürler olsun şimdi endometriyozis ve tek yumurtalıkla hamile kaldım. Ben olsam sezeryan olur tamamen içimi temizletirdim. Çünkü kistlerin orda olması her ay adet gördükçe barsak ve idrar yollarında yapışıklık yapabiliyor.

Çatlak kremi veya yağı olarak ne kullanıyorsunuz?
Biraz arastirmistm bebe yagi kullanip memnun olan coktu diye ondan aldim ama bakalm. Asil onemli olan aslinda boool su icmekmis en pahali en guzel urunu kullanip cok catlayanida duydum uyduruktan biseyler kullanip hic catlamayanida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…