2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz arastirmistm bebe yagi kullanip memnun olan coktu diye ondan aldim ama bakalm. Asil onemli olan aslinda boool su icmekmis en pahali en guzel urunu kullanip cok catlayanida duydum uyduruktan biseyler kullanip hic catlamayanida
Ben de spreyli olan bebe yağlarından almıştım,dıştan çıkıyorum sıkıyorum yapış yapış olana kadar 15 dk sonra kupkuru kalıyor cildim Keşke azıcık esnek olsaymışım Daha şimdiden çatlamaya başladım galiba çok kaşınıyorum

Çatlakları önlemek için en önemli şey kaşımamakmış. Kaşındıkça nemlendirici herhangi bir şey sürün. Çatlaklar kaşınmadan kaynaklanıyormuş belki de bazı ürünlerin bazı kişilere etki etmemesinin sebebi budur.

Gecen hafta beslenememekten 5kg kayipla serum baglanmisti. Sonra durum degismedi ustune 2kg daha vermisim bu bir haftada!yine serum tabi..
10haftalik bugun kontrolde kiza benzetti :)
Biran once 12 hafta dolsun iyilesim istiyorum artik..yetmezmis gibi ustune ters hareketle belimi incittim kas sikisti galiba

Bu kadar erken cınsıyet öğrenmen ne güzel canım az kaldı inşallah geçicek kendını geçiceğine inandır

Kızlar kahverengi akıntı yi sordum bugün dr a normal yerlesmeden olabilir dedi bugün hastaneye git gel yoruldum yine gelmiş anlamadım bebek ne zamana kadar yerleşeçek ilaç da vermedi

Selam kızlar baya bi erken ama bugün duyduğum birşeyi paylaşayım sizinle gaz sancısı çeken bebekler için soğan soyulup ikiye bölünecek göbek deliğine koyulacak bir iki saat bekletilecek dedi arkadaşım kime söylesem deneseler hep dua ettiler bana dedi göğüs yaralarına da iyi geliyormuş emzirmeden önce yıkanacak göğüsler.. Aklımızın bir köşesinde dursun oğlumda gazdan ve bendeki göğüs yarasından çok çektiğim için şimdiden başladım araştırmalara

Kızlar kahverengi akıntı yi sordum bugün dr a normal yerlesmeden olabilir dedi bugün hastaneye git gel yoruldum yine gelmiş anlamadım bebek ne zamana kadar yerleşeçek ilaç da vermedi
Genelde 12. Haftaya kadar derler dinlen ağır işler yapmamaya çalış devam ederse vakit kaybetmeden tekrar danış geçmiş olsun umarım devamı gelmez

Genelde 12. Haftaya kadar derler dinlen ağır işler yapmamaya çalış devam ederse vakit kaybetmeden tekrar danış geçmiş olsun umarım devamı gelmez
Sağol canım inş devam etmez Dr a özellikle sordum pazara markete gidebilr temizlik yapabilir miyim evet gidebilir yapabilirsin dedi böyle akıntı olursa ben nasıl yaparım bunları bana mantıklı gelmedi kendim dikkat edicem

Bu aniden geçen ağrılara anlam yükleyip kendimi geriyor olmamdan hiç hoşnut değilim Göğüs ağrım birden bire yok oldu .. Halbuki bugüne kadar bifiil hissettiriyordu kendini ..

Bu aniden geçen ağrılara anlam yükleyip kendimi geriyor olmamdan hiç hoşnut değilim Göğüs ağrım birden bire yok oldu .. Halbuki bugüne kadar bifiil hissettiriyordu kendini ..
Benimde göğüs ağrım geçti canım dünden beri ara ara belim agrimaya başladı Dr um normal dedi

Canım genelde 5. Hafta dolaylarında olursa yerleşme kanaması olur diye biliyorum. Ben de yaşadım doktorum düşük tehlikesine işaret eder dedi. Progestan kullanımına başladım bir müddet kullandım kanamam geçmeyince doktor iğne yaptı. 12. Haftaya kadar da ilacını kullan dedi. Bir hafta rapor verdi evde yattım ben. Dikkatli ol bence temizlikle kendini yorma derim. Allah bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

kiz gibi tabiki erken henuz

erkek olabilir cnm

İnsanı endişeye düşürüyor İyiki kasığımda hafif pıt pıtlar oluyor .. Yoksa bu evhamla kendimi acilde bulur gibiyim Doktor normal dediyse güveniyoruz
Kasığında nasıl pıtpıtlar oluyor? Benmde bazen seğirmelerm oluyor sanki gaz değil bebek gibi geliyor ama erken olduğu söyleniyor. Merak ettm senin nasıl oluyor:)

Gecmis olsn cnm dikkat et ters hareket ler yapmamaya

Aminnn Sağol canım yok temizlik falan yapmicam dün Dr a git gel alışveriş yap yolda uzun ondan gelmiş olabilir eğer yine gelirse başka Dr a gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…