2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sizlere çok kırıldım kızlar
Yazdıklarıma kimse cevap vermiyordu
Kim ne yazsa ne sorsa herkese cevap veriyordum kimseden cevap almadım
Kaç defa soru sordum kimse cevap vermedi
Kirilip geri cekildim bir haftadır uzaktan takip ediyorum kimse merak edip de yazmadi...

kızlar bebiş haberini çok yakınlarınız dışında da etrafla paylaşmaya başladınız mı? eşinizin ailesi biliyor mu? nasıl tepkiler aldınız.. bazıları 4 aya kadar paylaşmamak gerek diyor. siz neler düşünüyorsunuz? fikirlerimizi paylaşalım

Bizde duymayan kalmadı :) hatta beta hcg yaptırmak için hastaneye kayınvalidemle gittim maalesef.

Ben kalp atışını duyduktan sonra söylemistim

Bazen fazla alınganlık yapıyoruz galiba... benimde çoğu yazıma kimse cevap vermiyor ama çocuk gibi küsüp girmemezlik yapmıyorum... bazen konular bi anda akıp geçiyo ve yazdığın yazı havada kalabiliyor yada o anda burda bulunan arkadaslardan senin sorunun cevabını bilen olmuyo dolayısıyla cevap verilmiyor yani bu sadece sana değil herkese yapılan bişi bence çok fazla takılma uzun oldu kusura bakmayın

Ya ben bi bakıyorum bir günde 20 30 sayfa geçmiş. Hepsini geri dönüp okuyacak vakit olmuyor.

AdaisyLove Canim ben de gecen hafta tam 2 ke hangi vitamini kullanıyorsunuz dedim kimse bisey demedi .Ama kizmadim çünkü grup cok kalabalik herkes girince hangi sayfa aktifse genelde ordan devam ediyor. Mesela ben uyurken 20 sayfa birikmis hepsini okumak icin zamanim bile yok. Senin yazdigini yine görmeyecektim pitircikin alintisinda gördüm. Lutfen kimseye kirilma herkes kim aktifse onla sohbet ediyor olay bundan ibaret

Herkese günaydın dr dan geldim şimdi bebişim 2.5 cm olmuş 9+1 haftalık kafa ve govde var suan kollarımızın tomurcuğu çıkmış daha bacak yok kalbi 170 atıyor çok tatlı büyümüş epey göstericem şimdi size de bebişimi

Eklentiler

• Screenshot_20171228-101645.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 79
Yok kırıldığım nokta o değil neredeyse herkese cevap veriyorum bir bakıyorum kimse yazmamis allah allah diyorum neyse gormemislerdir sonra bi bakıyorum başkasına cevap yazılmış
Canim kırıldığım nokta o değil neredeyse herkese cevap vermeye çalışıyorum biri soru sormuş ise cevabını yazıyorum bir bakıyorum cevap gelmiyor allah allah diyorum bekliyorum sonra bi bakıyorum başkasına cevap yazılıyor üzüldüm açıkçası ... genelde ben de hep aktifim

masallah cnm saglikla kucaklarimiza almak nasip olsun insallah buyumezlermi bir haftada cok farkediyor valla .. :)

hosgeldin cnm son anakadsr bizimde belli deil bencede mantkli burasi :) hayirlisiyla alalim kucaklarimiza insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…